PZU 0 Napisano Luty 4, 2010 ja dziś staram się pracować, a jeszcze bardziej staram się żeby ta praca wyglądała na harówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 Ja sie lenie puki moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 4, 2010 "A WY co??? Spać nie możecie" Wentylator od kompa za głośno pracuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 klon....to zatkaj go papierem toaletowym :D chollerka....a ja nie mogę...a też się lenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo ty leniwiec to taka leniwa Napisano Luty 4, 2010 ze ci futro mole zerzarly bo ci sie nawet odstraszacza skrzydlatych do pantalonof wlozyc nie chialo, no i futro ci wylinialo kto cie tera wezmie z takim lysym bobrem chyba, ze ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 hahahhha... "ze ci futro mole zerzarly bo ci sie nawet odstraszacza skrzydlatych do pantalonof wlozyc nie chialo, no i futro ci wylinialo" Orange zdecyduj się, którą opcje wybierasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 Co to za hieroglify? :O Nic nie zrozumiałam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 4, 2010 cholerka--bo to nie nasz poziom:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 PeZetUuu no włąsnie :o CO tu taka cisza? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 zdzirka nie oszukuj my akurat udzielamy sie pomagajac innym :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 4, 2010 :D jak ja juz chce, zeby ten tydzien sie skonczyl i w ogole chce juz wiosne, ptaki, chce wywiesic posciel na balkonie, chce suszyc pranie na powietrzu, chce chodzic w sportowych butach, cienkiej kurtce, zielonej torbie, chce mlodych ziemniaczkow ze skwarkami i maslanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 4, 2010 i koktajl z kefiru i truskawek (ALE TO MOZE BYC POZNIEJ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 4, 2010 :o sorry za CL:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 Zdzira.....o matko :O ale Ty masz wymagania :O A tylko chcę wakacji, żeby móc wyjechać na urlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 a ja mam ochotę na fasolkę szparagową, pomidory od mojej cioci i truskawki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 a ja na ciasto z czerwonej pożeczki wyrobu mojej sister :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 Nie mówiac o grillu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 porzeczki*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 mmmm....ziemniaczki pieczone na grillu....z pieczarkami....mniam mniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 4, 2010 a ja fasolke mam dzisiaj na obiad:D, tylko mrozoną:Oja też marzę o pachnacym praniu z dworu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 banany z biała czekoladą piczone na grillu ...mmmm..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 4, 2010 Uspokójcie się ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 klon nie płacz, zaprosimy cIe na grilla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 4, 2010 no dobra, to juz ostatni raz: dzisiaj na obiad mam pierogi ruskie, lepilam wczoraj pol wieczoru, ale warto bylo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 Ja mam placki ziemnaczane z kefrem, bo chorowitek jest niejadkiem i to on wybiera jadłospis na czas swojej obecnosci w domu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 a ja mam na obiad knedle ze śliwkami z kefirkiem :D -tym razem wyrobu mojej bratowej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 4, 2010 A ja to, co postawi przede mną moja zapracowana małżonka. Nie jestem pewien, czy chce się dowiedzieć z czego to będzie zrobione. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 klon...czyżby ona preferowała kuchnię chińską? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach