fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 w przeciwieństwie do Ciebie Ostra inni mają swoje życie i pracą, którą muszą wykonywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 Górka i z górki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 I nikogo nie ma.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 25, 2010 ja jestem cholerka, nie mow nic o gorkach, jak widac, gorka jest tylko jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 Koniec czasu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 Minuta :O kiedy w końcu to zmienia ? :O zdzirka :D No własnie górka... i wszystko jasne :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 Idę cos zjeśc, bo dopiero przyszłam. Zaglądne wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 25, 2010 oł maj gad, zjadlam 4 cukierki Bajeczne bede tlusta swinia:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 25, 2010 ale macie tematy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 25, 2010 Moja Koleżanka Małżonka schudła 4 kilo w ciągu ostatnich trzech tygodni. Teraz domaga sie codziennego seksu w ramach rekompensaty za wyrzeczenia :-o Bezterminowo :( Czy ja jestem cyborgiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 "Moja Koleżanka Małżonka " mój ojciec tak mówi do mamy.... jesteś moim tata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 25, 2010 klon, nic tylko wziac sie w karby i sprostac wymaganiom zony ciesz sie, innym wraz ze spadkiem wagi ubywa i hormonow, a to wiaze sie z istnym pieklem w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 25, 2010 Widelec - a czy masz 11 lub 9 lat i jesteś wyszczekaną, bystrą, wiecznie niezadowoloną blondynką, z klasyczną, nietuzinkową urodą oraz nieprawdopodobnie zgrabnymi nogami odziedziczonymi po tacie ? Zdzira - daję z siebie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 25, 2010 ale się korva niezwykle miło z Wami rozmawiało :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 ""Widelec - a czy masz 11 lub 9 lat i jesteś wyszczekaną, bystrą, wiecznie niezadowoloną blondynką, z klasyczną, nietuzinkową urodą oraz nieprawdopodobnie zgrabnymi nogami odziedziczonymi po tacie ? "" Oprócz wieku i z grabnych nóg to wypisz wymaluj JA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 na mnie sie tak krzywisz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 25, 2010 Nie. Julka sobie poszła, bo nie wpisała się w atmoferę :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 25, 2010 Mam poczucie winy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 25, 2010 ojeja, julk:o glowa mnie boli:o ide na chwile odpoczac od kompa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 25, 2010 A ja biorę się do roboty. Nie mogę przegiąć z tymi nadgodzinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 25, 2010 puszek okruszek kłebuszek bardzo go.,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 julk co sie z Tobą dzieje? Z miłej dziewczyny wychodzi potwór :O ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 25, 2010 cholerka niestety nie wiem o co Ci chodzi :O Jeżeli masz coś do mnie, to pisz otwarcie a nie półsłówkami. Poza tym odnoszę wrażenie, że nie jestem tu mile widziana ostatnimi czasy. Z drugiej strony może to i dobrze, że mam big brothera w pracy, przynajmniej odzwyczaję się od kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 Julk- czyś ty rozum postradała? co ty opowiadasz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 JULK no co ty :O Tylko wcięło mnie, że tak przeklinasz, to wszystko. Nic poza tym. Ale widze, ze sama tu sie źle czujesz, skoro tak piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 25, 2010 widze ,ze bez komisjji sie nie obedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 poza tym ostatnio robi się tu...dziwnie :O Wszyscy doszukują się jakiś podtekstów, intryg :O Czuje sie jak w "modzie na sukces" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 oj chollerka daj spokój :) na mnie możesz liczyć, ja będe chamem nieskończenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 25, 2010 bo czaje się od samego rana w robocie jak debil, żeby usiąść chociaż na chwilę i żeby mnie Krzesimir podpierdalacz nie zakapował do dyrektora, że korzystam z neta, a jak w końcu mi się uda usiąść i chciałabym przyłączyć się do rozmowy nagle wszyscy mają mnie w poważaniu i poza Leniwcem na zauważają mojego pojawienia się. Nie wspomnę już o zadanym 4 strony temu pytaniu "co słychać?" Ale było ono widocznie zbyt "wulgarne" dopiero zauważono moją obecność kiedy napisałam, że sobie idę:O bardzo miło z Waszej strony, nie przeszkadzajcie sobie, piszcie dalej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach