klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Intryga godna nowego serialu na TVN :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Intryga godna nowego serialu w TVN :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 nie no, pewnie, ze spamuje, nabardziej lubie to robic w drodze do pracy, kiedy siedze w tlocznym tramwaju wyjmuje wtedy swoja super wypasiona komore Samsung Delphi 3410 i napiertalam na swojej zajebistej bocznej klawiaturze o pijawie, lubisiu und myrku najbardziej jednak jara mnie moment, w ktorym ekran zaczyna mi migac cala 32bitowa gama barw, a w rogu ekranu pojawia sie napis ''wap'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 Klon_ a ty widzę standardowo stosujesz metodę na cichacza :) Nie ma cię, nie ma,a jak jakiś dym czuć w powietrzu- ot i klon się pojawia z wbijaniem szpileczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 cześć zdzira :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 widelecc kurwa, ja to zawsze wiem, kedy przyjsc:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Zdzira, zdajesz sobie sprawę z tego, że wszystko co napisałaś powyżej posłuży za chwilę za niepodważalny dowód świadczący przeciwko tobie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 tak, wiem klon, zaraz bedzie ''to niewiarygodne, ze kiedy zaczyamy pisac o zdzirze, ona od razu sie pojawia'' coz, nie od dzis wiadomo, ze przegralam zycie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 zdzira- masz wyczucie, nie ma co ale wiesz, i tak wszyscy wiedzą że siedzisz tu non stop, podczytujesz i dajesz na pomarańczowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Ladaco, fakt że zostałeś zbanowany obalił moją teorię na twój temat. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Ladaco, do nie dawna sądziłem, że na kafe tylko ty jeden jesteś bytem rzeczywistym. Jesteś jej początkiem i końcem, a my wszyscy jesteśmy tylko twoimi projektami. Teraz już sam nie wiem kim jestem :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 "niedawna" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 ja jestem jakaś głupia chyba, ale skoro zbanowali ladaco, to w jaki sposób pisze pod swoim nickiem, ale na pomarańczowo? Takie zupełnie teoretyczne pytanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Powiedziałbym, że zablokowali mu możliwość zaczernienia tego nick-a. ALe nie byłe nigdy zbanowany, wiec nie wiem jak to działa. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 ja byłam, więc nie mogłam nawet na pomarańczowo wpisac się jako fioletowy leniwiec. Dziwne :) Czyli teraz każdy może być ladaco? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 A używałaś bramiki proxy - czyli zmieniałaś swoje IP ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 sztuciec, ty bylas zbanowana???:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 hmmm zastanawiam się, czemu napisałam o sobie "fioletowy leniwiec"... byłam zdzira, byłam, x czasu temu, za wklejanie linka do NK :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 2, 2010 to się nazywa FREUDOWSKA pomyłka :D pewnie myślisz o Leniwcu podświadomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zależy czy IP jest zmienne Napisano Marzec 2, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 no to zaszczyt cie piertolnal jak nie wiem moze mnie tez kiedys dotknie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Być może przyblokowali możliwosć logowania sie z twojego nr IP Można to obejść przez bramke proxy - twoje stałe IP sprawia, że jesteś indentyfikowalna dla systemu kafe jako "persona non grata" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 spoko, dla mnie 48h bez kafe było czymś do przeżycia :) zdzira- jeszcze rok temu to były czasy o zaostrzonym rygorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 "nie zwarzajcie na podszywy" Niemożliwe ladaco ! Chcesz przez to powiedzieć, że to nie ty "srasz nam do ryja" :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość umpa umpa Napisano Marzec 2, 2010 namiar zadek Ladaco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 oj chyba srasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 2, 2010 witam :D A co to za Cytrusy się tu panoszą Widelec....wiem, że za mną tęskniłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 leniwiec- sama chciałabym wiedzieć, jak to się stało że już nas łączę w jedno :) P.S. Dlaczego nie ma już kodów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 2, 2010 Widelec....aż boję się ten temat roztrząsać :P Kodów nie ma, bo dla niektórych kafeterjuszy były nie zrozumiałe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach