klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Zachowałem sobie ten cytat z czasów gdy wnosiłem o przebaczenie dla Danny'ego Decoy'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiłeś jak spamował Napisano Marzec 2, 2010 zobacz tak jak spamuje teraz tu, nam też tak spamował:O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4280431&start=20970 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 2, 2010 Klon ile bierzesz za bycie adwokatem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubis czemu na czarno nie pisz Napisano Marzec 2, 2010 esz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 klon, masz jeszcze jakies inne w zanadrzu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 cholerka... musze Ci przyznac racje czesc leniuszku :) w policzek bo wiem zes wstydliwa no odwiedzam niektore topiki bo teskno mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 2, 2010 to tu lubiś spamuje???? a podobno tak z niej dobra duszyczka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Teraz będzie spamopwał w innym kolorze i z podszywmi w tle. To czemu ma służyć ten ban ? Gruntownej resocjalizacji ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 2, 2010 Klon.....ok...poczekam do wieczora na / ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 2, 2010 hahahahahhahahaha...miało być Kabel :D ale widocznie myślę podświadomie o Klonie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 lubiłeś jak spamował>>>> lubilem go jako uzytkownika a nie jako spamera ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Leniwiec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co do kafezdziry Napisano Marzec 2, 2010 radzę na nią uważać, obraziła ksenofaryne i jej dziecko bardzo brzydko, tutaj też pisze na pomarańczow, tutaj i na degeneruchach, to wścibska, wredna i bardzo mściwa dziewka, pijawki nie lubi bo kiedyś chyba jej napisała, że ktoś jest ładniejszy od niej i teraz się mści na niej i na kseni, a przy okazji lubiś obrywa. Uważajcie żeby jej nic złego nie napisać bo będzie sie mścić na orenz, zresztą juz kilka z was było przez nią obrażanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koniec pokazu pora na oklaski Napisano Marzec 2, 2010 kabel znow ciebie caluje a mnie malego Lniuszka nikt nie che pocalowac, ide, zamykam sie w sobie na dluzej. widze, ze i tak ma to kto rozrabiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 who's bad?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 "obraziła ksenofaryne i jej dziecko bardzo brzydko" A kto ty jesteś orange, że tak bardzo zależy Ci na tym abyśmy w to uwierzyli ? Bo twój styl jakoś dziwnie kojarzy mi się z dniem, gdy wylano na Ksenę i jej dziecko kubeł pomyj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 klon, daj sobie siana niech pisza, moze jak juz pospamuja i im sie znudzi, pojda mieszac w klubie 50siatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie musicie mi wierzyć Napisano Marzec 2, 2010 ja wam tylko mówie, możecie zrobić z tym co chcecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 koniec pokazu pora na oklaski>>>> dla ciebie tez buziaczek :) mam nadzieje ze nie jestes facetem :) dobra znikam ...czas na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 2, 2010 jakaś obrończyni lubiś się pojawiła :O Cytrusie....ja mam inne zdanie o pijawce...dodam, że niezbyt pozytywne :O a co do Ksenofory...to ja jej nie znam :O L....Ciebie Nil całuje...i byłam zmuszona się z tym pogodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Bez udziału administratora serwera, lub policji nigdy sami nie ustalimy, kto to zrobił ? Po co więc rzucać bezpodstawne oskarżenia, jeśli nie po to by wywołać kolejną zadymę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 2, 2010 O rany i zaczyna sie ! :o Bo on to,a ona to, a ten chłopczyk mi zabrał kredki :O Troszke dystansu do wirtualnego świata :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 2, 2010 Kabel... :D mam nadzieję, że Cytrusy Cię nie wystraszyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 2, 2010 chollerka....wybacz dzieciom...albo dorosłym z rozumkiem dzieci :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 o nie !!!1 tak latwo mnie nie mozna wystraszyc :) to obowiazki wzywaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie musicie mi wierzyć Napisano Marzec 2, 2010 a dlaczego wy rzucacie oskarżenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuniaaaa Napisano Marzec 2, 2010 Hej jestem mama Maćka, bierzemy udział w konkursie: http://lekko.o2.pl/konkurs/top3.php i bardzo chcielibysmy zajac jedno z 3 pierwszych miejsc w tym konkursie. Dlatego bardzo bardzo bardzo Was proszę oddajcie głos na martel97. Dziekujemy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 o matko, laski, jaka byla umowa?? NIE KARMIC IDIOTOW! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 akurat w tekst że to lubiś na pomarańczowo jestem skłonna uwierzyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 "NIE KARMIC IDIOTOW" Chcesz zagłodzić wszystkich kafeterian ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach