Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 cholerka....bardzo proszę ;) aż mi się śniadanie cofnęło :O widelec...a ja powinnam już wyjść z pracy...ale jakoś się ociągam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 3, 2010 czizas co za pogoda:o przed chwila zawieja sniezna, teraz slonce tak napiertala, ze nie widze nic w monitorze:o ja chce juz kwiecien! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 witam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 Wieczorowo Ladaco - uszczyp mnie, bo nie wierzę własnym oczom :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 jolka Ja juz w nic nie wierze Nie jedzcie makreli, bo bedziecie sie czuć tak jak ja Idę nastawić wodę na herbatę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 ciekawy temat :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4397692 Czy tylko mnie sie z czyms kojarzy...? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 a co ci po tej rybie ? cholerka, może za dużo zjadłaś, to jednak tłusta ryba i pewnie wędzona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 jolka tak, wędzona :( Ale zjadłam tylko troszke :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 A co mi po niej? Brzuch mnie boli i mam mdłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 cholerka -- może ona była zaskoczona, że to damski wąsik sie rzucił , a nie inny hahahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 I tak przy okazji. teraz jestem PEWNA, ze ladaco. powyzej to nie ten prawdziwy ladaco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 cholerka- obyś ( tfu, tfu) nie podłapała tej francy żołądkowej:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 a co jolkaza sie nie widzi?he:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 O dziwo jakoś zawsze mnie omijało. Domownicy chorowali,a ja biegałam wokół nich i nic. Mam nadzieje, ze moje szczeęscie sie nie skończyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 a ty cholerka swoje spostrzeżenia włóż sobie w kieszeń ..te o mojej osobie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 najczęściej , u mnie też tak bywało , i skończyło się jak w przysłowiu : nosił wilk razy kilka ...... . Trzask, prask i na dwie .........., o kurcze ale się działo.... dlatego , nie życzę najgorszemu wrogowi takich atrakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 jolkaza wszystko dobre co sie dobrze kończy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 jolka mnie musi ominąć :D Nie zgadzam sie na żadna jelitówke i tyle :D pseudo ladaco. To forum dyskusyjne, wiec mogę napisac moje spostrzeżenia. Marna podróbka Prawdziwy ladaco był moze zakręcony, ale pomimo tego wszystkiego, co prawda ciezko było to dojrzeć :O ;) ale miał choć troszkę kultury :P Musisz jeszcze poćwiczyć. A teraz przepraszam, ale ignoruje CIe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 cholerka ja mimo to ze zmieniłem nick o ta głupia smierdzacą kreske i nic nie znaczacy adres nadal jestem tym samym ladaco co byłem i rozmawiałem do południa a ty dla mnie pozostaniesz zawsze zwyczajną ..cholerką:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 Ignorancja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 NO dobra. Odpiszę :O Nie wierzę, że Ty to ladaco. Wczoraj napisał, że każdy nick "ladaco" który bezie pisał to nie on. I ja wierze w to. Poza tym cos mi nie pasuje. Zwyczajna, niezwyczajna, ale za to ja :D To tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 a twoje marne nic nieznaczące wywody tylko utwierdzają mnie w przekonaniu ze mimo ze jesteś osobą wartą zmarnowania czasu do pogadania to jeszcze rżniesz głupa ze nie wiesz z kim tak naprawde klikasz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 powiedziałem ,że kazdy pomarańczowy cholerka:D a ja jestem czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 cholerka - spoko, spoko.:D:D:D:D Muszę na dziś zakończyć , bo jutro raniutko muszę wstać, jak wy będziecie sie na drugi "boczek" przekręcać:O. Spokojnej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 rozmowa kontrolowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 jolka no nie wiem z tym boczkiem :D :D :D Ja mam pobudke po 5 :D śpij dobrze :D Miłych , erotycznych snów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 jolkaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 zabiła mnie kreska i adres..ale serce i honor ladaco jest we mnie i bije dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco- 0 Napisano Marzec 3, 2010 przerwa konserwacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 W miedzy czasie posmamuje sobie troszkę, bo sie nudze ;) Brzuch mnie juz nie boli :D herbata pomogla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach