cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 widelec proszę nie podrywać mi kolna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 *klona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 jeżeli wysysanie z kogoś kasy nazywasz podrywaniem to sorry winetou, ale musisz się Klonem ze mną podzielić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 widelec poweidz mamie, że wam się podoba. Zawsze jest tak, że nie wiem jakbyście się starali, komuś coś się nie spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 5, 2010 Czy ja ważę 15 kg , że mnie tylko jeden Leniwiec zauważył ? :o Ale nic to , gadajcie dalej , ja tylko przelotem nad kafeterią :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 widelec bierz śmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 figiel coś schudłaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 czesc figiel mogłabyś coś więcej napisać :) chollerka- ale jeszcze nawet nic nie jest do końca zaklepane czy ustalone a ona już marudzi.Boszzzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 bardzo szybko zrezygnowałaś z walki chollerka, widocznie Ci na Klonie (albo jego koncie) nie zależy aż tak bardzo :D:D:D Czyli jest mój? Może mi jakoś wynagrodzi stratę Pomarańczowego Skurwysyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 5, 2010 widelec....powiedz mamie, żeby się nie martwiła...dla niej zamówiłaś specjalnie utwór "Jesteś szalona: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 widlcu bo ja biorę klona bez konta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 5, 2010 figiel...bo Ty za nisko machasz na powitanie :O wysil się trochę kobieto :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 5, 2010 chollerka....to mogę ja konto klona sobie przysposobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 Leniwcu jesli klon_ sie zgodzi. aLe pewnie juz nic tam nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 5, 2010 Nooo teraz mi łapy wystawiają do całowanie , no proszę :D Widelcowa nic nie napiszę , bo nie jestem w temacie , nie wiem o czym trwa dyskusja lub konwersacja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 Konto Klona jest moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Czuje się tu jak u siebie w domu Przywykłem do funkcjonowania w skrajnie sfeminizowanym środowisku. Nawet mój pies jest kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 figiel:P:D Oddam swoje dziecko. Chce ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 5, 2010 figiel...ni huhu :P ustaw się w kolejce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 5, 2010 Zdzira....ja bardzo chętnie przygarnę małą Zdzirkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 zdzirka kusząca propozycja, ale wystarczą mi swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 klon_ to miło, czyli już zastępujemy Ci rodzinę :D zdzira- ile chcesz za nia? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 może klon ją przygarnie, jest przyzwyczajony do towarzystwa kobiet. Ja obracam sie w męskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty klon tez jestes kobieta Napisano Marzec 5, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 5, 2010 Zdzira...Ty mnie ignor Strzelam focha...i idę w pizdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 No wreszcie ktoś się połapał !!!!!!!!! :D Brawa dla tej pomarańczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon jestes egzaltowany jak Napisano Marzec 5, 2010 baba gdy nie masz nic do powiedzenia to sie smiejesz - jak baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 A Ty musialaś to napiać odbierając nam nadzieje, że klon to mężczyzna No wiec kobiety co porabiacie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Ale trochę czasu jednak potrzebowałeś orange. Zrobiłam Cię w bambuko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 nikogo nie ignoruje, walcze z obiadem i mloda:O Klon, doplace ci jeszcze, chcesz? a jak ja nauczysz chetnie jesc, to juz w ogole, wystawie ci pomnik przy palnie na rondzie degola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach