Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 5, 2010 :D Wy jak zwykle gadacie jakimiś szyframi :D A wiecie, że dziś dzień Teściowej??? Co dacie swoim w prezencie ? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 :) "Wy jak zwykle gadacie jakimiś szyframi" Niedługo wszyscy będziemy jak Ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a to ci heca 0 Napisano Marzec 5, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Uwielbiam moich teściów i jestem ich ulubionym zięciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Ale ja jestem najlepszy zięciem we wszystkich rankingach już od wielu lat. Myśle, że nie krócej niż ty Ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Naszą rodzinę konsolidują "śledziki" teściowej. I jej "ryba po grecku". I parę innych potraw. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naprawdę uprzejme pytanie Napisano Marzec 5, 2010 klon przepraszam za wścibskość ale liczba 46 w twoim meilu oznacza datę twoich urodzin ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Nie. Liczba 46 oznacza, że pozostałe 45 tempów było już zajęte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naprawdę uprzejme pytanie Napisano Marzec 5, 2010 dziekuje za odpowiedź i jak widać nie każda pomarańcza to wredna menda :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon pantofel zony i tesciowej Napisano Marzec 5, 2010 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 "nie każda pomarańcza to wredna menda" Ich problem polega raczej na tym, że nie są niedojarzałe. Przejdzie im z wiekiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 "Ich problem polega raczej na tym, że są niedojrzałe" Tak miało iść - za dużo czynników rozpraszajacych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 5, 2010 klon...skoro jesteś ulubionym zięciem...może jedynym? to co ofiarujesz Teściowej? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naprawdę uprzejme pytanie Napisano Marzec 5, 2010 " klon_ (temp46@interia.pl) "Ich problem polega raczej na tym, że są niedojrzałe" Tak miało iść - za dużo czynników rozpraszajacych " Już nie kciałam poprawiac :D teraz ma to jakis sens ale ja jestem dojrzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Niestety do kwietnia jesteśmy uziemieni w Warszawie. :-o Ale na Wielkanoć zrobimy dłuższy wypad do staruszków. Nic nie sprawia im wiekszej frajdy niż wnuczki ganiające się z psami po podwórku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 klon_ to teściowie mieszkaja gdzieś dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 powiem wam ze nic tak na mnie nie dziala, jak iespodzianka w postaci ciucha od mojego faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 klon_ a ja myślałam, zę 46 to brakujaca liczba lat do 100 urodzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 zdzira co dostałas? Ja zaczynam sugerować M co mógłby mi kupić na urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 dostalam zajebisty sweter i bezrekawnik na wiosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 cholerka, moge napisac do ciebie .... dlugiego mejla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 zdzirka pewnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 no dobra, ale troche to potrwa wiec wiesz, umyj okna, zrob sobie kawe..:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 kawę właśnie pije :D Okna jutro będe jutro myła z M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Cholerka W roku 46: "Rzymianie przejęli panowanie nad miastem Filipopol zmieniając jego nazwę na Trimontium i ustanawiając stolicą Tracji, która stała się prokuratorską prowincją rzymską" Postanowiłem uczcić to wydarzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 hejo :) Zdzira tylko nie zapomnij posłać kopii do mnie :) Leniwiec- kto ma Teściową niech świętuje :P Klon_ to ty w stolicy jesteś i my jeszcze wódki razem nie piliśmy?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 klon_ i właśnie znalazłeś to w google ;) nie rozumiem dlaczego wszyscy mieszkają w stolicy, jak tam jest brzydka pogoda, a u mnie świeci słonce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 chollerka- bo to nie pogoda jest najważniejsza, tu jest wiele innych atrakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 widelec z pewnoscią nie lepsze niz u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 Cholerka, poszlo;) widelec jestes pewna?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach