komisjja 0 Napisano Luty 19, 2010 Czy można stąd zadzwonić na miasto? Małżonka się niepokoi! przerwa na dobranocke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spamujesz tu Napisano Luty 19, 2010 zatanczyles jak zagrali :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżemy są niedobre o nie nie Napisano Luty 19, 2010 ladaco a ty wiesz ze jestes chujem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikaaaaaa 0 Napisano Luty 19, 2010 Witam, proszę pomóżcie mi zając wysokie miejsce w konkursie i wygrać! Każdy Wasz głos się liczy wystarczy wejść na podany link i ocenić dodaną przez : martel97 pracę raz dziennie. http://jupikshake.pl/contest_galleries/index/page:1/sort:votes/direction:desc Dzieki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 19, 2010 Ladaco, dlaczego przeniosłeś się ze spamowaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 19, 2010 dobranocka sie przeciaga daja jeszcze deser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 19, 2010 Widziałam, że na spamujesz wielotorowo. I jakby co, to to jest posag Lusi :D Jogibabu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 19, 2010 do biedronki przyszedł żuk w okieneczku puk puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 19, 2010 nie ma dzis w-z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 19, 2010 O, przepraszam. Odbiło mi się plastikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie jest marianek Napisano Luty 19, 2010 ????????????????????????????????? rewquś odezwij się :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianek ma wszystkich Napisano Luty 19, 2010 w doopie :D a szczególnie kafeteryjne szmondactwo i chołotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianek czytasz nas Napisano Luty 19, 2010 wiedziałem koffam cie koffanie moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianek czyta i odnalazł szcz Napisano Luty 19, 2010 ęście ... jasne że tak :-) a " kocham cię a kochanie moje " to Maanam śpiewał ale ty pewnie wtedy byłeś jeszcze wtedy w planach :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianku mylisz się Napisano Luty 19, 2010 a szczęście to nie na kaffe ,ale w realu:) zamknij w końcu to okienko o którym ciągle wspominasz i oddal się nawet nie wiesz jakim jesteś wdzięcznym obiektem do prowokacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 19, 2010 Piątkowy wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianek myśli Napisano Luty 19, 2010 no cóż :-) ja myślę dokładnie to samo o tobie :-) wdzięczny obiekt z ciebie do poznawania forumowych gnidek :-) ale żyj z tą świadomoscią skoro karmisz się takimi emocjami :-) a oddalic to wiesz kiedy uznam za stosowne mój ty kafeteryjny psychoterapeuto :-) może więc ty zamknij to swoje okienko i sprawdź czy cię nie ma już w łóżeczku loffkam cię mędotko moja kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 19, 2010 piffko, miłe towarzystwo to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianek myśli Napisano Luty 19, 2010 marianku mylisz się --> trzeba miec nieźle nastukane żeby spędzac czas na prowokacjach ( nieudanych ) i mędzic co do osób których nie znają :D musisz miec przechlapane :-) wiem że nas czytasz :-) stac cię na sensowną odpowiedź na pewno , przecież takie inteligentne z ciebie stworzenie :D dobranoc , ahhh jak ty mnie znasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmienie się chorymi emocjami Napisano Luty 19, 2010 może na starośc skutkowac wykrzywieniem facjaty w brzydkim grymasie drogie dziecko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rzadkie włosy Napisano Luty 19, 2010 Marianek>>>desznik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chollerka a jakie Napisano Luty 19, 2010 piffko preferujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w pinokiu 0 Napisano Luty 19, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w pinokiu 0 Napisano Luty 19, 2010 ladaco jadłeś kury????? na żywca:D:D..... podoba ci się stopka.... którą przed chwilą stworzyłem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rzadkie włosy Napisano Luty 19, 2010 nie pijam z Toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rzadkie włosy Napisano Luty 19, 2010 Pinokio ,nic nie napisał a poł stronicy nie ma:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w pinokiu 0 Napisano Luty 19, 2010 Moja stopka to spowodowała..... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rzadkie włosy Napisano Luty 19, 2010 żegluj żeglarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rzadkie włosy Napisano Luty 19, 2010 ta ta i jeszcze Mna gardzi:D ,trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżarka gb Napisano Luty 19, 2010 pinokio no nie gadaj jaki ty intelygentny jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach