Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnaca bobasa

Kobietki czekajace na wynik testu...Łączmy sie!!

Polecane posty

Gość pragnaca bobasa
no ja jestem z łodzi... obecnie skonczyłam juz szkołe tak jak moj facet i obydwoje pracujemy:) mieszkamy razem u jego rodziców bo on ma domek i całe pięto jest nasze :) i teraz bardzo pragniemy bobaska :) ale wiesz jak to jest bo je sie ze nic z tego :(

no to masz fajnie :) ja tez jak bym zaszla to wracamy do moich rodzicow na wies. najlepiej na swoim. ja zaocznie studiuje.

Gość prgnaca bobasa
marze mieszkac na wsi cisza i spokuj :) no to nam tylko zostało czekac za 2 kreseczkami :):) ale to by był piękny dzien az mi sie buzia uśmiecha :):) jak teraz nie wyjdzie :( to spóbuje w nastepnym cyklu ale jak tez sie nie uda to daje sobie spokuj na jakis czas bardzo jest mi trudo sie pozbierac ja ja tak czekam i czekam mam nadzieje a tu pojawia sie miesiaczka :(:(:(

a robilas sobie badania jakies?? ja bralam tabsy rok temu i boje sie ze mam hormony rozregulowane, tym bardziej ze po odstawieniu sporo przytylam i ciezko mi to zrzucic :( no i te okresy kazdy inny..

Gość pragnaca bobasa
wiesz co ja brałam tapy ale tylko przez 5 miesiecy bo strasznie zle sie po nich czułam.. ostatnie opakowanie wziełam w maju ale nic mi sie nie zmieniło... okres mam własnie bardzo rególarny... ale z tego co zauwazyłam to nie zawsze przypadał mi cykl 14 dnia nie raz miałam wczesniej a nieraz pozniej... naprzykład nigdy w srodku cyklu nie bolały mi sutki.. a teraz bola i to bardzo i jescze rano jest mi nie dobrze... nie ukrywam ze mam troche nadziej bo dzien po stosynku mialam ten sluz to moze jego plemniki doczekały do owulacji bo slyszałam ze moga przezyc 3-4 dni było by bosko :)

Gość pragnaca bobasa
hehe oj tak mniejmy nadzieje.. jutro wejde na forum i chce zebys mi napisała ze sa 2 krechy :):) test sie robi od rana to ja bede gdzies tak o 11,00 :):) trzymam kciuki :)

Gość ja i ja jeszcze
a wybrałyście już szkołę dla swojego maluszka? :) Mam nadzieję, że to nie ta, którą kończyła autorka, bo od ilości błędów, to aż oczy bolą :)

Gość wrwer
ah czepiasz się kochana,szkoła nie ma nic do rzeczy.Jednak chodzenie na wagary i owszem (a na pewno już spanie na lekcjach języka polskiego).Pozdrawiam serdecznie

Gość pragnaca bobasa
eee niech sobie pisza co chca.. widocznie nie maja innych problemów hehehe :) ale jak im bedzie lepiej to niech sobie popisza ja mam inne zmartwienia

Gość wrwer
A jakie zmartwienia ? Czy coś więcej cię martwi oprócz niemożności wpierdol enia się w pieluchy i nieznajomości zasad ortografii ??

Gość pragnaca bobasa
o co ci chodzi !!!to jest takie dziwne ze chcemy miec dziecko !!! nie chcesz miec to ok twoja sprawa !!! przykra jesteś !!! jak ci przeszkadzaja błedy to nie czytaj tego nie masz innych problemów ale jestes załosna !!! nie no sory nie bede sie znizała do twojego poziomu

Gość pragnaca bobasa
no własnie ona sie dziwi jakie ja mam problemy tylko takie ze chce bobasa..kurwa no chyba po to jest to forum zeby rozmawiac o dzieciach ciązy itp a nie o innych problemach ale trudno ze sa tacy tempi ludzie

Gość wrwer
"odkulturawia" :D druga mądra inaczej. A cóż to znaczy ?

ja nie wiem co ty robisz na tym forum skoro jestes taka madra?? z reszta, pisz co chcesz, moze ci ulzy :D

Gość pragnaca bobasa
jak nie wiesz to sobie sprawdz w słowniku !!! żal mi Ciebie bardzo żal !!! Co tu tu wogóle robisz i od nas chcesz !! Jak Ci sie nudzi to zdejmij ubrania i je popilnuj !!

Gość wrwer
Podaj mi link do słownika,w którym znajdę słowo "odkulturawia".

Gość pragnaca bobasa
kochanie pogadamy jutro :) czekam na Twój wynik :) Trzymaj się :*:*

Gość ilka_66
oczywiscie ze to slowo, ma znaczenie w jezyku polskim, studiuje pedagogike i jestem na 3 roku, bardzo czesto w ksiazkach spotykam sie z tym slowem. ale to nie temat tego topiku. :)

jasne ze mozesz :) to trzymam kciuki, mi sie znow nie udalo :(:( a okresu nie ma, juz 18 dni spoznienia :(

Gość do ilki
Napisz proszę, w których książkach znalazłaś słowo "odkulturawia". A poza tym tacy są właśnie dzisiejsi studenci pedagogiki ? Nie znasz zasad interpunkcji ?

prosze zalozyc sobie topik o tym slowie i nie zasmiecac nam tu. przeczytajcie sobie temat tego forum, bo chyba cos sie wam pomylilo ;p