Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Co was wkurza????

Polecane posty

Chcialo sie kur., wlasna firme zakladac to sie tak ma:/ Trzeba szykowac dokumentacje przetargowa, nie ma ze boli. Tylek do krzesla przyrosnie mi niedlugo..

Piękna ja też w niedzielę pracuję , co mnie niezmiernie cieszy :D Widelczyku a juz myślałam , że powiesz do mnie -"Mów mi Julian " :p :D

dyskoncie drogi, a taki jakiś ciemny brąz wpadający w czarny, tylko że pod odpowiednim kątem jest czerwony :D oj taki jakiś, jedyny co mi się jako tako trzyma na łbie :] A ty od własnej firmy- przynajmniej pewnie bidna nie jesteś jak ja 😭

Block...może Ty nie z tym bratem się spotykasz? :D wideleczyk trochę mnie udobruchałaś :D figlarka...i co z tego że akcja znicz? Może jakiś policmen mnie "zaaresztuje" ?

figiel* TY sie naprawde cieszysz z niedzielnej pracy? fioletowy widelec tez mam taki kolor na glowie :) A bieda ze az trzeszczy- najpierw robie zamowienia, musze wylozyc kase, a pozniej czekam az mi zaplaca. Dolina na maxa..

piękna- to witaj w klubie brunetek z czerwonym odcieniem :) leniwcze- chciałabyś żeby cię jakiś zaaresztował i zrewidował no nie :P figiella- może być i Julian :D

Ja ostatnio sie wybralam na festyn jak bylam rodzicow odwiedzic, i tak dalam w czajnik, ze poderwalam kilku policjantow i z kazdym tancowalam :D Teraz wstyd mi do chaty jezdzic :D

hahaha cały urok festynów, ja u rodziców co roku muszę coś odwalić :D:D:D w tym roku prawie się pobiłam z takim młodym szlaufem, bo kupiła tego balona, co ja akurat chciałam :D

Piękna powaga cieszę się :D mnie nie robi różnicy czy to jest wtorek czy jakaś inna niedziela :D Leniwczyku ja po prostu martwię się o Ciebie , żebyś nie chodziła po ulicach krokiem posuwisto - tanecznym :p Dzięki Ci Julianie :classic_cool: :D

mnie wkurza: - siostra, że mnie wykorzystuje ile może, i matka ją w tym popiera; - to, że w mieszkaniu zamieszkałym przez 4 osoby jestem jedyną osobą która sprząta, reszta ma to w dupie, - bony towarowe które wczoraj dostałam w kerfurze mogę wykorzystać dopiero za tydzień; i dużo innych rzeczy :(