Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Co was wkurza????

Polecane posty

O rany co za dzień :o kobiety mnie całują :D Leniwczyku powinnaś być zadowolona , że nie pozwalam Tobie na takie himery :D :p

a ja mam teraz pytanie z innej beczki :O Jak pewnie wiecie kiedyś tam zdałam prawo jazdy (już z 3 miesiące) i do tej pory nie odebrałam go z urzędu... myślicie że wszystko będzie ok? :)

widelec...wielkie dzięki :O a co ja poradzę, że taką romantyczną i nie dostosowaną do realnego życia mam naturę? 😭 p.s. ale mnie wkurwia ten ludek skaczący na wyrku :O

Mo Cuishle- ale przeciez kolezanka ci dobrze radzi :D mnie też by się porządne "łupanko" przydało (przepraszam że to piszę) :D:D:D:D:D Ale co ja zrobię, że od kiedy przeczytałam że Yasminelle zabija to odechciało mi się branie tabletek, a wraz z tym przyszedł ciążowstręt :O A nochal nie mam kartoflowaty, ale wielki i garbaty, uwierz :O A do tego mam krzywe nogi 😭 i tzytzki małe 😭

leniwcu uważaj z kim rozmawiasz, czytaj uwazniej ten papudrok we pilotce z pierwszej strony z małym penisem to był podszyw spójrz jeszcze raz:D:D

A ja musze pare kg schudnac, ale jakos zyje :D I kurde, wpieprzam chipsy wlasnie :/ Cos mnie napadlo, bo juz pol roku tego cholerstwa nie kupowalam :/

Leniwczyku to nie mój styl nie czujesz jak Cię trzymam pewnie pod paszkami ? :D Jula taki mankament jak nos można naprawić :)

Jasne, a Leniwiec też by na polityka pasowała, i specjistę od PJARU bo tak ładnie mnie broni :D OOOOO właśnie sobie przypomniałam, że kupiłam wczoraj zajebiste czipsy, firma "Wiejskie ziemniaczki", smak masełka z solą :D Były jeszcze o smaku krakowskiej :D:D:D Wiedzieliście że takie cuda w Kerfurze sprzedają? :classic_cool:

mojego kindola naprawić się nie da, musiałabym go o połowę zmniejszyć i nikt by wtedy nie poznał mej zacnej osoby, a tak być nie może, bo ja już swoim wyglądem wyrobiłam sobie pewną renomę :classic_cool:

wydaje mi sie figiel ze leniwiec nie wyłapał i smieje sie przed monitorem ze to ja mam małego a nie ta ciamajda:D