Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Co was wkurza????

Polecane posty

Ty mi tu Leniwczyku nie kituj :p chcesz mnie wysłać tam pierwszą żebym Tobie miejsce obok mnie zaklepała :D

wałek mam mam...ale kurde szkoda mi tego wałka. dam mu jeszcze tak z 30 minut pochrapac a pozniej nie wytrzymam. co do zaduchu w komunikacjach...to jest obleśne!! ja nie wiem ale połowa społeczenstwa na tym swiecie nie wie co to jest mydło i woda. tragedia. raz sie o mnie taki brudas ocierał,myslalam ze zeemdleje.w ogole duchota,smród

30.10.2009] 18:26 [zgłoś do usunięcia] lovelasas decoya wkurzyla qicksand bo mu dvpy nie dala tylko blokersowi -i wszystko jasne :classic_cool: pain---brak perspektyw...niestety, trzeba nauczyć się z tym żyć :O formoza---zamocuj sobie nosidełko na laptopa i w drogę :D Kotka...ok, jest to wytłumaczenie...ale dziś??? czemu siedzisz na kafee??? Rusz doopę iii....miłej zabawy :P figlarka...a co myślałaś? że ja z miłości do Ciebie taka dobre? Ktoś się musi za mną wstawić :P

"figlarka...a co myślałaś? że ja z miłości do Ciebie taka dobre? Ktoś się musi za mną wstawić " Żeby tylko nie przyszło Tobie do głowy 14.02.20010r serduszka i usteczka dla mnie wklejać 😭

Gość lovelasas
qicksand podobno sie pcha nawet jak ciote ma

no co ty jego nic nie obudzi.musi sam wstac.jak bylam mala to spadlam z lozka i wylam jak porąbana a ten spał jak zabity.mama mu wtedy ponoc wybiła zęba ktory poraz 3 wyrósł. historia prawdziwa ale ja zawsze mowie ze to nieprawda.moja siostra zawsze mi powtarzala przy kłotni ze jestem debilem bo jak spadlam to mi sie zahamowało prawidłowe rozwijanie . :( dlatego mowie ze to nieprawda heheh

Nie musisz mówić nic, sam o tym dobrze wiem Kiedy nasz rozum śpi, demony budzą się Ludzie wciąż błądzą tak, jakby stracili wzrok Kiedy rozumu brak, ziemię ogarnia mrok Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać To jest pora właśnie, by się bać Bo kiedy rozum śpi, to tak jak w czarnych snach Zaczynają nami rządzić razem gniew i strach Kiedy rozum śpi, to nic nie mogą już Ani groźby ani prośby, ani anioł stróż Nie ważne, kto i skąd, nie ważna płeć i wiek Głupota jest jak trąd, nie działa żaden lek Nie musisz mówić nic, sam o tym dobrze wiem Kiedy nasz rozum śpi, demony budzą się Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać To jest pora właśnie, by się bać Gdy się rozum traci, choćby mały gram Diabeł się bogaci, mówię wam Bo kiedy rozum śpi, to tak jak w czarnych snach Zaczynają nami rządzić razem gniew i strach Kiedy rozum śpi, to nic nie mogą już Ani groźby ani prośby, ani anioł stróż... powiem tyle , zajebiście mi się nie chce

Gość rtAWER
SPÓZNIAJĄCE SIE TRAMWAJE I EMPEKI... STANIE NA SWIATŁACH NA PRAWIE KAZDYM SKRZYZOWANIU:/:/:/:/:/

leniwcu dam rade, mam pomysl ide umyc tlusty łeb,naloze troche tapety i wybywam.to mi musi pomoc. musze sie napic piwa bo mi kotka smaka narobila. a wy sie tu ladnie wkurzajcie :p :p dezieki za rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baj baj🖐️

kotka jak sie pospieszysz to zdazysz i na drinka i na seks...:P bedzie git! a teraz mi nawet na seks ochoty narobilas a ja niestety celibat jeszcze z 3 dni...piwa!!!!!! trzymajta sie dziołszki!