Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Co was wkurza????

Polecane posty

MoCuishle- ależ u mnie z libido problemów niet :D ale gdzieś wyczytałam ostatnio, że kilka kobiet kojtło po nich, i takiego mam stracha że masakra :O A majnen kawaleren to już w ogóle zesresowany 😭

ladaco...a wiesz, że masz rację :D Cieszyłam się, że z randi nic nie wyszło...bo nic nie straciłam.....a tu...roczarowanie :D p.s.nie wiem, czy jeszcze piszę gramatycznie :O

da rade samemu zafarbowac wlosy saszetka? Kupilam taka na 5 myc wlosow bo niedlugo i tak zmieniam kolor.. Moj facet wyjechal do rodziny na Wszystkich Świetych a mi sie przypomnialo o tych odrostach.. fak! :O

Zwróćcie uwagę , że Ladaco przyprowadził całą rodzinkę tu i to kilka pokoleń :p więc bądz tu mądry człowieku i wyłap teraz kto jest kto :D

no właśnie jest problem- do lekarza już nie zdażę, a mam dwie recepty na to dziadostwo. Chuj, najwyżej przez dwa miesiące będe dygać że zdechnę, a potem zmienię :D

no właśnie o to chodzi widelec ze wrecz przeciwnie:D jest okazały leniwiec załuj takiego okazu nie widuje sie czesto/22cm/ i jeszcze rośnie:D

carrefour jasne że się da. A długie masz włosy? Ja mam do ramion, farbuję od 4 lat i ani razu nie robiłam tego u fryzjera :D (może to tłumaczy, dlaczego wyglądam jak pół dupy zza krzaka) :D

a ladaco widze że autosugestie stosuje :D Pewnie codziennie rano wstajesz i patrzysz na kartkę przypiętą do lusterka z napisem treści "Ma 22 cm. Ma 22 cm. Ma 22 cm. Ma 22 cm" :D

widelec zobacz jak to rodzina potrafi sie upomniec za swoim najlepszym potomkiem i sledza mnie zeby mnie sie nic a nic nie stało:D