Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Co was wkurza????

Polecane posty

Gość pomocnik deklarza
mnie wkurza to ze wszyscy juz walili qicksand tylko nie ja ;-(

cosmopolitan dobrej zabawy :) Ja się właśnie zaczęłam zastanawiać czy może jak szampana zakupię, to mi bąbelki w głowie szybciej zaszumią? :) Może ktoś się zna i doradzi? :P Mam w sobie geny alkoholików... :( Na pewno skończę pod sklepem z takim podejściem 😭

kotka- w tym temacie mogę ci podać rękę w sensie ja też pewnie skończe jak alkoholik 😭 właśnie się zastanawiam czy już odpowiednia pora żeby zabrać się za Warkę z lodówki :O

wódka :D Chociaż ja osobiście wypijam szklankę (nie bawię się w kieliszki) wina albo puszkę piwa i już jestem gotowa :) Kuźwa, ja obiad mam zrobić na 21:17 :O:O:O siostra wraca z pracy i ma być punktualnie :O

no dobra moje kochane ludziki :D czas ruszyć na miasto :D :D :D figlarka, ale ja jescze z Tobą nie skończyłam :O tzn.na dzisiaj tak, ale jeszcze nie skończyłam tematu :P

mnie wkurza: * przyszla tesciowa * to że jest zimno * to ze mam juz odrosty na glowie i za dluga grzywke a do fryza pojde po wyplacie dopiero * to ze waże o 10 kg za duzo :(

Leniwczyku błąd - myślę , że jeszcze nawet nie zaczęłaś :D Julka no siedzę przed kompem , bo muszę garów pilnować to i przy okazji czas sobie umilam :D

i znowu mówisz do mnie Julka :O leniwcze ja cię ? oł noł, nie mów tak 😭 tyś moja najmilejsza :classic_cool: carrefour- o, odrosty też mnie wkurzają- a bardziej to, że nie chce mi się iść poprawić, chociaż "Czerwona Czerń" czeka w łazience :O Teściowej brak :classic_cool:

Gość lupaaaaa
Wkurza mnie moja egzystencja, i to że jestem gorsza od innych.

Kurna :D sama nie wiem :D:D :D sorrry Widelczyku :D A Ty Leniwcze nie wychodz dziś nigdzie na miasto , bo jest akcja "znicz" i mogą Cie zhaltować :p :D