Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałemżyciekurwa

jakim trzeba być nikim żeby nie mieć nawet złotówki w portfelu

Polecane posty

jestem nikim, przegrałem życie nie stać mnie nawet na piwo :(:(:( mam dopiero 19 lat, dlaczego nie spotkało mnie w życiu to co innych z mojego otoczenia, dlaczego to mi zmarł ojciec, a matka rujnuje moje życie? DLACZEGO JA KURWA NO DLACZEGO?

Gość multimedia
pociesz sie mysla, ze nie tylko ty tak masz poza tym - no ktos musi, trafilo na ciebie ale wez pod uwage to, ze wszystko jest w twoich rekach! :-)

pytasz dlaczego ty? nie jestes sam takch jak ty sa tysiace ale ma to jakis sens i po cos tacy ludzie tez musza byc...

miały być studia, pasek na świadectwie, miałobyć tak dobrze ale zawsze ktoś musi kurwa kłody pod nogi cisnąć! I NIECH MI KURWA NIKT NIE WMAWIA ŻE PIENIĄDZE NIE SĄ POTRZEBNE DO SZCZĘŚCIA!

Nie marudź, nie Ty jeden masz trudne zycie. Przyłóż sie do nauki, zdobądź dobry zawód. Zaczniesz życie na własny rachunek i jeśli mądrze pokierujesz swoim życiem uczynisz je pięknym. Prawie wszystko zależy od Ciebie. pozdr.

Jasne, że kasa jest potrzebna do życia. Ale nie oczekuj aż ktoś Ci ją da. W zyciu trzeba liczyć zwłaszcza na siebie. Pozbądź się postawy roszczeniowej a pozbedziesz się złudzeń i żalu do innych. Twoje zycie i Twój los zależy od Ciebie.