Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiśniowa. bułeczka

co robicie jak facet nie odbiera od was telefonu ?

Polecane posty

Gość wiśniowa. bułeczka

i nie ma poczty ? dzwonicie aż do skutku, czy np dzwonicie z innego numeru ? Bo ja teraz zadzwoniłam do takiego z którym się spotykam i nie odebrał. Nie odebrał także z numeru, którego nie zna. Dzwonić dalej czy dać sobie spokój ?

Gość bxdfhs
Gdy facet nie odbiera telefonu za pierwszym razem to po prostu więcej nie dzwonię...nie narzucam się...jesli będzie ciekawy w jakiej sprawie dzwoniłam - oddzwoni albo wyśle sms-a...a jak nie będzie ciekawy to...nie..jego strata...:-P

a rano rozpalasz gnojowi ognisko przed domem i bijesz w tam tamy a jak wyjrzy przez okienko, słodkim głosikiem mówisz: czegoś k-wa nie odbieral gnoju!

Gość mystery_cat
nigdy nie dzwonię do faceta pierwsza. :D

Gość wisniowa.bułeczka
ja też nie dzwonię pierwsza, po prostu spotykam się z nim jakiś czas a chciałam go teraz zaprosić na impreze, którą urządzam w domu. Na razie nie dzwonię ponownie.

Gość spokojna lolka
Może nie mógł odebrać ? jest na spotkaniu, w kinie itp i ma wyciszony dzwonek??? bez paniki:)

Gość mystery_cat
zadzwoniłaś raz - jak zechce to oddzwoni. :D jak nie zechce, to po co zapraszać go na imprezę? :D:D:D

Gość marika johansson
Czasem są ludzie tak zaganiani, że nie oddzwaniają. Ja ostatnio np miałam mamę w szpitalu, do tego nałożyły mi się zawirowania w pracy i też nie oddzwaniałam, bo zwyczajnie nie miałam do tego głowy ani siły.

Gość mystery_cat
jeżeli mu zależy to oddzwoni. :D

Gość gość
Po tym co przeczytałem, jeśli mu zależy, to coś ma nie tak z głową. Jesteście chore, i posiadacie totalnie mieszczańskie poglądy. Dziękuje, do widzenia.