Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdfbgcvb

rosół kurczaka do zimnej wody czy do wrzątku, by nie był mętny?

Polecane posty

Gość zdfbgcvb

heeeeee?? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość znacie moze.....
ja wrzucam na zimna ale potem bieram szumowiny bardzo dokladnie i gotuje na malym ogniu i nie dolewam w trakcie gotowania wody bo metnieje, nalewam od razu duzo ze jak sie wygortuje to juz nie trzeba dolewac.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
oczywiscie ,ze zimna ,gotuj na najmniejszym ogniu a zeby mial fajny kolor wrzuc opalona cebule

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zyxcjhgv nh
opalona cebulę??? że niby jak? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez daje........
ja tez czaem dodaje. smaze na patelni cebule przekrojona na pol ale bez oleju. na suchej patelni. tak aby sie przypalila.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kroisz na poł cebule i kładziesz na rozgrzanej płycie albo na patelni. CHodzi o to zeby sie przyjarała tak na wegielek. i wrzucasz do rosołu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak opaloną cebulę
weż cululę na metalowy szpikulec i opal ja nad gazem i sruuuuuuu do rosołku.Daje smak i kolor przezroczysty.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nananananananananaaa
jakie kurrwa smażę ? co to za rewolucja :o obierz cebulę , całą połóż na palniku np. kuchenki gazowej , podpal gaz i osmal ją :) potem wrzuć do zupy i niech wolniutko tam dochodzi - smak na prawdę niepowtarzalny :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×