Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wierze w to kim byłem

Sms od NIEJ

Polecane posty

'Pewnie pomyslal z enic nie wskora i sobie poszedl...do tamtej drugiej panienki albo nadac kwiaty i wybrac pierscionek' Albo poszedł kupić nową papeterię. Ale żeby nas nie zapytać o zdanie jaką wybrać?!

Gość szkoda słoow
no skoro wy wiecie co dla niego najlepsze to nie mam wiecej pytan...

no skoro wy wiecie co dla niego najlepsze to nie mam wiecej pytan." tutaj nie chodzi o to czy wiemy lepiej czy tez nie ... Tutaj chodzi o idiotyczne zachowanie autora , wobec tej którą na siłe chce odzyskać ...

Gość bo moze ona jest idiotka

Gość jestescie....
PUNKT WIDZENIA ZALEZY OD PUNKTU SIEDZENIA..... KAZDY ZNAS WIDZI TĄ SUTUACJE ZE SWOJEGO PUNKTU I TYLE WASZE RADY MOZNA ROZBIC O KANT DUPY... MOZECIE SZYDZIC SOBIE Z CZYJEGOS NIESZCZESCIA, ZOBACZYMY JAK LOS WAM ODPLACI.... POLSKA MENTALNOSC :o

Gość co wy chcecie od tej dziewczyn
pytam sie... jestem w szoku ze to ona dostaje po lbie a nie ten koles

Sukienka Pachnaca rozami z misiem trzymajacym serduszko na ktorym jest napis "I miss You" :P

Gość szkoda słoow
a niech strzela sobie samoboja i robi z siebie nie wiem kogo... tak cie to boli regres ze o nia walczy????

Gość powiem frazes
A ja powiem tak - dziś jemu wydaje się że życie nie ma sensu bez dziewczyny którą skrzywdził, ona na dzień dzisiejszy jest na nie do całego świata. A prawda jest taka że są młodzi i za jakiś czas każde z nich będzie miało inny związek - mniej lub bardziej udany. Sądząc po poziomie emocjonalnym autora raczej to pierwsze.

Gość yyy uuu yyy
bo moze ona jest idiotka- tak, a autor topiku to ucielesnienie inteligencji i blyskotliwosci :(

PUNKT WIDZENIA ZALEZY OD PUNKTU SIEDZENIA..... KAZDY ZNAS WIDZI TĄ SUTUACJE ZE SWOJEGO PUNKTU I TYLE WASZE RADY MOZNA ROZBIC O KANT D**Y... " przypomnę ci że znajdujesz sie na kafeterii To takie forum internetowe ,na którym ludzie dyskutują i wymieniają swoje zdania na różne tematy :D

Gość słodka taka M
ja jestem calym sercem z ta dziewczyna 🌼

Gość w-gr
jak maja byc dla siebie to będą . i gówno wiecie.

a niech strzela sobie samoboja i robi z siebie nie wiem kogo... tak cie to boli regres ze o nia walczy????" nie :D Szkoda mi poprostu kolesia ,że tak się ośmiesza ... Próbuje go ratować bo to w końcu facet :) Jaki jest taki jest , ale to facet ... ps. ale widze że on nie chce pomocy :p

'Pachnaca rozami z misiem trzymajacym serduszko na ktorym jest napis "I miss You"' Oby! Jak wybierze inną to bedzie dramat.

Gość do regresa
skoro ty taki mądry chłop to chyba za polityke powinienes sie wziasc??? moze poprawisz sytuacje w naszym kraju....

Regres Próbuje go ratować bo to w końcu facet Jaki jest taki jest , ale to facet ... A dziewczyny Ci nie szkoda? ;>

Sukienka Jasne! I koniecznie musi byc napisa "I miss You" wzbudzi wiecej emocji niz np "I love You" aha: I niech do koperty wrzuci platek rozy.. To takie romantyczne!

Gość a ty blueskaaa
zebys sie kiedys nie przjechala na swoim postepowaniu...masz z tego taka satysfakcje ze komus dopierdalasz na forum>??? zebys ty czasem nie beczała głupia dziewucho.

Gość pusta jak cos sorry ale
to nielogiczne wypociny. nie wiem dlaczego wiekszosc pustych bab mysli,ze im wiecej bezmyslnie slow uzyje tym lepiej cos zobrazuje, jak sie bedzie nurzac w swoim bolu,to ktos ten bol poczuje,a nie ze sie osmiesza. powinna jeszcze napisac o otchlani samotnosci, przepasci rozpaczy i ciernistych czelusciach cierpienia. ludzie, piszcie poprawnie- tresciwie, prosto i nie powtarzajac sie jak stara babcia o wojnie swiatowej. nie popieram autora,ale ta wiadomosc zwala z nog. laska moze spokojnie zastapic grochole.

A dziewczyny Ci nie szkoda? ;>" Bedzie mi jej żal , jak sie nowo zwiąże z autorem ..

Gość deszcz z sufitu
przecież i tak dyskutujemy o pannie XYZ, znając ją tylko z opisu i to tylko w samych superlatywach. Spontanicznie rzecz ujmując to może być każda statystyczna kobieta o wielu obliczach i zmienna jak koniunktura na giełdzie

moze poprawisz sytuacje w naszym kraju...." dla naszego kraju i tak nie ma już żadnego ratunku :P W pojedynkę nic nie wskóram :P

Gość deszcz zgdza sie
ale to jest kafe, tutaj kobiety sa idealne i cierpia przez bezwzglednych mezczyzn, laska inteligencja nie grzeszy,ale jest swieta przeciez

"dla naszego kraju i tak nie ma już żadnego ratunku W pojedynkę nic nie wskóram " Ja pomogę! Będę stać z tyłu i się ładnie uśmiechać :D

Gość deszcz z sufitu
no ale dzisiejsi mężczyźni wolą jednak męczennice

Będę stać z tyłu i się ładnie uśmiechać" nogogłaszczka :) dzięki za wsparcie :P nasz kraj ma wielu bohaterów ... możesz sie okazać kolejnym :D 🖐️ a teraz miłego weekendu :D ps... autorze myśl czasami :D głową a nie ch... Emocjonalne postrzeganie spraw pozostaw kobietom ... to na tyle dzisiaj :)

Gość różowa pantera11
Fajnie poobrzucajmy błotem autora jego dziewczynę a potem siebie nawzajem:). Bez konsekwencji to możliwe tylko na kafe. Ktoś przyczepił się do tekstu zawartego w smsie. I co takiego? Powinna cytować poezję, czy raczej pojechać na ku**a mać ty debilu?? Ludzie. Ja uważam ze każde powinno iść swoja drogą, autorze Ty nie kochasz jej szczerze , widzisz sam powiedziałeś że zostawiasz sobie furtkę, czyli jednak nie zerwałeś kontaktu z tamtą dziewczyną bo awaryjne wyjście musi być. Przykro mi ale to jest żałosne. Teraz tej drugiej zniszczysz życie, bo ponoć jej nie kochasz. Żenada autorze, przykre.