Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wierze w to kim byłem

Sms od NIEJ

Polecane posty

Kwiatki i zapachową papeterię, na której pewnie gryzmoliłeś wyznania miłosne do ukochanej :)

Zajrzę tu latem :P Może powieje czymś nowym ....( chociaż z przebiegu wypowiedzi autora , wiele sobie nie obiecuje ) I autor oznajmi nam że oprócz tego ze jego ex zależy na nim , to może dorzuci że myśli że o nim myśli :P

Najbardziej mi sie podoba ta druga na wszelki wypadek. Autorze, miej cywilną odwagę i pokaż topik obu paniom. Przecież taką piekna LOVE tu opisujesz.

No nie moge dwa razy odwalil taka akcje... Teraz za nia biegasz bo nie daje ci szansy a jakby dala to co?? Pare latek byscie byli ze soba i znowu by Ci sie zachcialo leciec do innej?? Odpusc gniocie i daj dziewczynie ulozyc sobie zycie z kims kto na nia zasluguje ;] Aaa i nie m ieszaj w to Regresa ze to jest facet i ze rozumie bo nie wszyscy sa tkimi debilami wiesz? Niektorzy jeszcze maja honor i posiadajac ukochana kobiete zostaja przy niej i dbaja o nia. TYLKO I WYLACZNIE o nia... Nie no mialam sobie herbate zrobic ale poczekam az mi cisnienie spadnie bo jeszcze si oparze.. Gdyby glupota umiala latac frunalbys teraz jak orzel

Powiedz mi.. A ta druga wiedziala ze masz dziewczyne tak? I co ona na to? Pewnie idiotka nie miala tyle honoru zeby sobie odpusciczajetego chlopaka

'ta druga jest malo wazna' Tak tak, nieistotna. Jakby jej w ogóle nie było :)

blueska - do dziewczyny się nie ma co czepiać. Facet do niej przylazł, może i mówił, że zajęty, ale przecież tamtą zostawił w końcu. Więc ona tu niczemu winna nie jest.

ta druga wiedziala, ze bylem w 6-letnim zwiazku, nie przeszkadzalo jej to. kiedys moja wtedy obecna dziewczyna zadzwonila do niej i bez zlosci powiedziala jej czy ona ma tego swiadomosc ze ja jestem z nia, tamtej to nie przeszkadzalo...powiedziala, ze z jej strony nic jej nie grozi, a jednak...

Co to za facet, który o kobiecie mówi "mało ważna"??? Nic dziwnego, że jesteś sam.

Gość deszcz z sufitu
no weź coś postanów bo jak na razie wszyscy czekamy na ciąg dalszy a ty tkwisz wciąż w tym samym miajscu

'ta druga wiedziala, ze bylem w 6-letnim zwiazku, nie przeszkadzalo jej to' Taaaaa, Tobie to też nie przeszkadzało.

nogoglaszczka no nie wiem ja bym sie nie czepiala zajetych chlopakow.. Specjalnie mam do nich dystans bo wiem jakie moga byc komplikacje no ale tamta hmm.. Oczywiscie masz racje ze to jest jego wina wieksza ale ona tez miala maly udzial ale nie podkreslam wagi tego udzialu i nie naskakkuje na dziewczyne bo anwet gdyby odmowila to przeciez ten debil w koncu znalazlby jakas inna naiwna.. Coz.. chlopak ma widocznei w sobie tyle milosci ze umial rozdzielic dwie..;] Zenada.

Gość szkoda słooow
mozecie tutaj go umoralniac i wypisywac swoje wywody...decyzja nalezy do dziewczyny...a jaka podejmie decyzje tego mi tak ie wiecie a zachowujecie sie jakbyscie byli w umysle tej dziewczyny... moze i mu wybaczy a moze i nie... poza tym przerazajace jest to jak potraficie ludzie tutaj zle zyczyc komus....moze niepsiana prawda ale kiedys to moze obrocic sie przeciwo wam samym... ale wiadomo ze lepiej zjechac niz pomoć nie popieram tego co zrobil, bo tak sie nie robi ale jestesmy przeciez tylko ludzmi, kazdy z nas popelnia błedy...poza tym jakim prawem go osadzacie??? na podstawie kilku wpisów???? ktos chce sie poradzic a tu zaraz wyzwiska i wogole...

mozecie tutaj go umoralniac i wypisywac swoje wywody...decyzja nalezy do dziewczyny...a jaka podejmie decyzje tego mi tak ie wiecie a zachowujecie sie jakbyscie byli w umysle tej dziewczyny" pomarańczko o tym samym pisałem z rana :D Problem leży gdzie indziej ... Problem leży w kolesiu :D Poczytaj troche topik to zrozumiesz ,ze wół na granicy jest rozumniejszy niż autor :P

Gość deszcz z sufitu
halo! on po to tu pisze żeby poznać opinię innych, pokazać światu swoją wewnętrzną wojnę . Widać że niektórzy są zawsze współczujący, pedofili też popierasz...?

szkoda sloow A co mamy zrobic? Bawil sie dziewczyna jej uczuciami. Ona mu ufala, byla wobec niego fair..mogliby zbudowac cos na parwde dobrego a ten polazl sobie do innej bo mu sie wolnosci zachcialo.. O nie.. nie bedziemy go glaskac po glowce i pisac "tak tak fajnie ze zrozumiales oj ty biedaczku sie tyle wycierpiales a ta zolza nawet tel nie odbierala".. Nalezy go porzadnie skopac po tylku niech zrozumie. Ta kobieta oddala mu to co moze byc najpiekniejsze, uczucia, cala siebie a on..no postapil jak postapil wiec teraz nie bedziemy mu jeszcze dawac za to cukierkow niech poniesie kare.. Dla takich osob oraz dla kioskarek sprzedajacych przebite gumki nie ma litosci ;]

Gość szkoda słooow
czytałam temat od samego początku.... mi chodzi tutaj raczej o ludzi jak wypowiadaja sie na temat jego osoby...kazdy czasami podejmuje złe decyzje, ktorych załuje a byc moze i nie... a tutaj widze ze chetnie byscie go spalili na stosie... poza tym koles opisuje tutaj 1/4 swojego zycia a wyzywaja go od debili, chuja, chama i jeszcze zle zyczą...tak sie pzreciez nie robi:O przeciez to i tak on bedzie płacil za swoje wybory dobre lub złe...

Gość szkoda słoow
nie popieram ani jego ani pedofili.... pytalam czy musicie od razu go wyzywac i zle mu zyczyc??

Jasne bo podczas kiedy dziewczyna wiazala w nim nadzieje i cierpiala myslala o nim on zabawial sie z inna i zeby sie to raz zdarzylo blabla bla "chwila zapomnienia" i inne pierdoly ale on to zrobil 2 razy pokazujac ze jest podatny i niezdecydowany ;] Odpowiedz brzmi: tak. Mamy prawo tak go nazywac.

a tutaj widze ze chetnie byscie go spalili na stosie..." widac ze albo kłamiesz że czytałaś albo tak samo jak autor nie rozumiesz pewnych spraw ... Kolega dostał setki rad na 14 podstronach ... by na koniec stwierdzić ... I tak kupię kwiaty i pójdę do niej :D no coments

"kazdy czasami podejmuje złe decyzje, ktorych załuje a byc moze i nie..." A wyczytałaś może, że on taką decyzję podjął 2, słownie DWA, razy? Że DWA razy rzucił dziewczynę, którą tak bardzo kocha?

Gość szkoda słoow
nie zawsze w zyciu jest kolorowo.... zycie moze i wam spłatac figla....nie badzie tak wszystkiego w zyciu pewni...

Gość deszcz z sufitu
udajmy się do Częstochowy z prośbą o jasność umysłu dla autora tematu, to taka ironia. Może pora zacząć wszystko od nowa