Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wierze w to kim byłem

Sms od NIEJ

Polecane posty

Gość omina
Zachciało ci się kurwa wolności?????? Mojemu bylemu tez się zachciało. Cały czas mowil,ze chce być sam. Bez powodu. Śmiecie pieprzone.

Gość deszcz z sufitu
szkoda mi cię, raczej już się nie zmienisz i co jakiś czas będzie ci brakowało wolności i za każdym razem będziesz powtarzał ten sam błąd a potem będziesz się kajał jak zbity pies

Gość jałowiec pospolity
CO?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ty gnido!!

Gość deszcz z sufitu
no naprawdę jesteś stary........ najlepiej wiązać się z osobą przez którą straciłeś coś bezcennego, pod warunkiem że masz mocną psychikę

Gość de.molka
Przeczytaj jeszcze raz swoj wpis o 9:35 Daj sobie i tej dziewczynie spokoj? Zapomnij!

Gość jvhs
co za dupek, niech ta panna kopnie cie w dupe bo az szkoda klawiatury na ciebie :(

nie wierze w to kim byłem w taki razie kiedy bede wiedzial ze ona sie zdecyduje? ona pierwsza sie do mnie nie odezwie- jestem tego pewien!! musze miec kontakt z nia" tak myslałem ,ze nie zrozumiesz ....

Gość wiallia
hej, kolego, jeśli człowiek raz popełnia błąd, można mu wybaczyć! ale ty zrobiłeś to DWUKROTNIE i zrobisz jeszcze wiele razy, na przykład gdy odczujesz "monotonię" w małżeństwie (ona zawsze się pojawia po jakimś czasie). dziewczyna TYLE przez ciebie wycierpiała. daj jej spokój NA ZAWSZE, bo nie zasługujesz na nią - jeśli ją naprawdę kochasz, pozwól jej być szczęśliwym BEZ CIEBIE. swoją drogą, straszny z Ciebie tchórz i asekurant, skoro jesteś z drugą dziewczyną "gdyby z tamtą nie wyszło". żenujące.

Gość szkoda slow
Nie wierze w to kim bylem... pamietaj, ze takie przesladowanie i nachodzenie jest karalne. na miejscu tej dziewczyny zgosila bym na policje ze ja dreczysz i nachodzisz i wydzwaniasz. Moze to by w koncu do Ciebie dotarlo, zebys sie od niej odczepil!

Aha, czyli masz koło zapasowe? ja pierdole będę się modlić,żeby ta dziewczyna Cię nie przyjęła, a jak to zrobie to chyba osobiście ją znajdę i ją uświadomię z jakim gnojem się zadaje! tacy ludzie jak ty powinni być sami, za dużo takich gnid aspołecznych chodzi po świecie i rani ludzi!

Gość matkoooooooooooo
jakbym czytała swojego byłego! dla mnie nie jestes facetem, tylko ciota!!

Gość yyyyyy co
w twojej sytuacji?? cieciu, postaw sie w jej sytuacji! jakbys sie czul jakby ona cie tak potraktowala? swoja drogą zajebiscie ogarnieta dziewczyna z niej ze nie dala ci kolejnej szansy!!!

Chłopcze. Nie możemy się postawić w Twojej sytuacji, bo my nie mamy aż tak odjebane pod kopułą. Nie zauważyłeś, że jesteś zwykłym palantem? No to zobacz: Odszedłeś raz do innej, bo Ci się "miłość życia" znudziła. Zrozumiałeś błąd, pozwoliła Ci wrócić. Odjebałeś więc taką samą akcę po raz drugi. Po raz drugi znudziła Ci się "miłość życia". A do tego prześladując byłą, niby taki skruszony, zrozumiałeś swój błąd... ale z tamtą nie zerwiesz kontaktu na wypadek, gdyby była nie dała Ci TRZECIEJ szansy!!!!! Jesteś żałosny. Żałosny żałosny żałosny. A do tego duperk i palant.

postawcie sie w mojej sytuacji a nie mnie blotem obrzucacie" :D:D:D coraz lepiej ci to wychodzi ... od 11 podstron ludzie radza ci co masz zrobić . a ty swoje . Wiesz krowa na granicy by więcej zrozumiała :) Obrzucanie błotem ? My tego nie robimy , sam sobie świetnie z tym radzisz :)

Regres. Przytul kolegę. Bo mu smutno." ja bał bym sie łape mu podać a ty mi mówisz o przytulaniu :P "panna ci zawroci w glowie i koniec. ja tak mialem, pozno sie obudzilem, ale sie obudzilem!!!" na poprzedniej stronie szczególowo opisałem co możesz na tą chwile zrobić .

"ja bał bym sie łape mu podać a ty mi mówisz o przytulaniu " A gdzie solidarność plemników i inne takie? My, kobiety, nie jesteśmy w stanie zrozumieć jego dylematów, ale Ty jako facet powinieneś chyba z jakimś wsparciem wyskoczyć, nie? Tak wnioskuję z postów autora :]

A gdzie solidarność plemników i inne takie? " To że sie tu udzieliłem juz jest faktem że sie solidaryzuje z kolesiem ... Próbowałem mu pomóc , pokazać jakie jest wyjscie z sytauacji Ale od wpisu do wpisu , coraz bardziej sie zastanawiam czy aby dobrze zrobiłem ;)

"jak z nia bylem nosilem ja na rekach." hihihihihi. No i doniosłeś-na skraj wielgachnej przepaści :P Chłopcze, daruj sobie już. I daj spokój tej biednej lasce. Regres - no jak się solidaryzujesz, skoro nawet przytulić nie chcesz? ^_^

Regres - no jak się solidaryzujesz, skoro nawet przytulić nie chcesz?" widzę że kolezanka chyba na cos dzisiaj ochotę ;)

ja tam uwazam, ze nie ma co wyzywac "nie wierze", ani go tutaj publicznie kajac. ostatecznie wszyscy przeciez zyja, nikt nie zginal (na szczescie). ...

naprawde nie jestem taki zly jak mnie sobie wyobrazacie, jak z nia bylem nosilem ja na rekach. odbilo mi, mlody jestem."opisz jeszcze że dopisz jeszcze że ci hormony buzują i musiałeś na boku przykuć inną :P W tym przypadku usprawiedliwienia swoich komicznych postaw szukamy w błedach młodości ,innym razem będzie to alkohol , jeszcze innym chęć zemsty ... radze stanąć przed lustrem , ściągnąć spodnie i sprawdzić co tam w odbiciu widać ? :P

Każdy zawsze ma na coś ochotę" Jasne :) Na akty gejowskie lubi patrzeć ponoć 5 % populacji kobiecej :P