Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wierze w to kim byłem

Sms od NIEJ

Polecane posty

Gość szkoda słoow
blueska21 a kto Tobie?wam daje takie prawo???? ty uwazasz sie za świętą??? nie popelniasz błedów ktorych załujesz??? przeczytalam ze dostał jedna i drugą szanse...tylko i wylacznie dziewczyna tutaj zdecyduje.... zrobil i postapil bardzo zle....jego wybor jego zycie.... ale nikt wam nie daje prawa osadzac go... nie jeden z nas popełni jeszcze błedy i tego nawet nie wiecie czy nie gorsze niz te......

Gość moim zdaniemm
ten sms wcale nie był żałosny

Gość deszcz z sufitu
może na stosie to nie, nie przepadam za tak radykalnymi metodami. Akurat to jest przypadek pokazujący że autor musi kurwa dorosnąć albo po prostu ciągle trzeba mu uświadamiać co jest dobre a co złe

ja pierdole ale zalosny sms Niekoniecznie. Napisala mu tak zeby zdal sobie sprawe z tego co zrobil chciala miec ostatnie slowo ;] To tak samo uwazam ze glupie jest powiedzneie "winny sie tlumaczy" gdybysmy sie nie tlumaczyli to za cholere nikt by nie uwierzyl i kazdy by obstawial przy swoim zdaniu. To tak samo zauwaz ze dopiero po tym esku on sobie a ztak bvardzo zdal sprawe jaki z niego idiota. Gdyby nie napisala tej wiadomosci nie dotarloby do niego ze to ja BOLI.. I nikt nie mowi z ejest calkowicie obojetna bo by wlaczyla telefon i by jej zwisalo ale ona chce zapomniec chce sobie ulzyc zycie sama albo z kims innym bo czuje bol

Gość taaaaaaa taaaaaa
żałosny to jest autorv tego topiku a nie ta biedna dziewczyna, ktora wydymal jak dzika koze :( co za palant

szkoda slooow Wiem bo bylam dokaldnie w IDENTYCZNEJ sytaucji wiec wiem jak ta dziewczyna mzoe sie czuc i co zrobil ten koles A co do uwazania sie za swieta to nie uwazam bo czasami sie klocimy z chlopakiem z powodu blahostek ale to chyba normalne jak w kazdym normalnym zwiazku zdarzaja sie spzreczki ale nigdy nie zrobilabym mu takiej krzywdy bo to jest na prawde chamskie

Gość moim zdaniem byl
jak mozna bylemu wypominac wybrane imiona dla nieiestniejacych dzieci? pokazala tylko,ze i tak w dupie go nie ma. gdyby miala- nie odpisalaby nic lub ok, nie ma sprawy, powodzenia w zyciu, a nie produkowala sie na 8 wiadomosci z wynurzeniami zranionej przed laty baby. tak naprawde dala autorowi furtke- wiedz,jak mnie skrzywdziles, ze ja nadal mam zal i wspominam i wypominam. nie olala go cieplym moczem, wrecz przeciwnie

Gość deszcz z sufitu
a gdzie gość od topiku????????? Czekamy na gwiazdora ........

Gość blueska mozg ci sie scisnal
? nie jestes tamta dziewczyna, to nie ten zwiazek, nie ten mezczyzna, to nie identyczna sytuacja, jestes w stanie pojac, czy dla ciebie za trudne?

moim zdaniem byl Chciala podkreslic jaka krzywde jej zrobil a jelsi powolala sie na te imiona to tylko dlatego zeby podkreslic jak daleko juz zaszedl ich zwiazek i ile to dla niej znaczylo.

Gość wy umiecie czytac
on najpiwer do niej sie odezwal wiec sam najpierw zrozumial, nie ona

Gość szkoda słoow
rozumiem to na swoj sposob....i mam takie prawo poza tym regres jestes pewien ze TY nie popełnisz gorszych błedów w zyciu niz sam autor???? nie zrobisz komus wiekszej przykrosci??? bo mysle ze nie wiesz..... zrobilwielkie swinstwo tej dziewczynie, z tym sie zgodze ale wedlug was tutaj nie mozna sie dopuszczac błedów... moze faktycznie zrozumial to za drugim razxem??? tego tez nie jestescie w stanie stwierdzic.... osądzajcie dalej...

Gość sms od tej laski byl ok
to autor jest idiota, ze tak pozno doszedl do wniosku ze popelnil blad,. wcale sie jej nie dziwie, napisala to co czula i tyle.

Gość zaraz nam powiesz
"ta druga wiedziala, ze bylem w 6-letnim zwiazku, nie przeszkadzalo jej to. kiedys moja wtedy obecna dziewczyna zadzwonila do niej i bez zlosci powiedziala jej czy ona ma tego swiadomosc ze ja jestem z nia, tamtej to nie przeszkadzalo...powiedziala, ze z jej strony nic jej nie grozi, a jednak..." zaraz nam powiesz, ze to wina tej drugiej a nie twoja :)

Bylam tez w tej sytuacji.. Planowalismy wspolna przyszlosc, chlopak poszedl do innej.. wybaczylam i znowu mnie zrobil w balona.. Napisal a potem ja tez do niego wyslalam esa wlasnie o podobnej tresci takze cos o tym wiem tym bardziej ze teraz on tez sie tak stara ale ja juz mam kogos innego i nadal bede stala calym sercem za autorka SMSa

Gość szkoda słoow
blueska21 nigdy n ie mów nigdy...bo mozesz jeszcze odpiperzyc gorszy numer niz sam nasz autor....podkreslam MOZESZ... wiele osob sie zarzeka ze nie zrobi tak czy tak... zycie i tak zweryfikuje za Was..

Gość hknbchk/adbvc i
Chciala podkreslic jaka krzywde - a po co? nie umiala zachowac klasy? pokazac,ze jest silniejsza? musiala sie pouzalac jak lysy na lupiez?

Poza tym zdaje sobie sprawe ze autor chcial porady a nie opinii bo wie kim jest ze jest skonczonym kretynem. Takze autorze: Odwal sie od niej i nie ran jej wiecej. Tyle.

Gość łoooooooo matko
teraz zaczął sie pojazd po tej dziewczynie, ze napisala takiego sms-a, a zapomina sie o autorze dupku na potege!!! napisala mu sms-a zeby zakonczyc ten temat: "odejdz z mojego zycia raz na zawsze"

Gość nvkhbc
"nie umiala zachowac klasy" twoim zdaniem nie umiala? moim wrecz przeciwnie! autor pisal, ze wogole sie do niego nie odzywala. napisala jednego sms-a zeby zrozumial ze to koniec i tyle. wylaczyla tel i ma go w pizdzie

szkoda sloow Ja to wiem bo za dluga droga przeszlam zeby miec takiego chloapak jak ten i predzej on mi cos zrobi niz ja mu. mam dosyc dziecinnych zagrywek bo zawsze chcialam stworzyc szesliwy zwiazek. Uwazam ze nie powinno sie podkladac swn osobom ktore sie kocha.. BYlam powanzie chora i moj chlopak caly czas byl przy mnie wiec niby czemu mialabym zrobic mu swinstwo. Widze ze faktycznie nie rozumiesz.. jeden raz.. ok ale on to zrobil dwa razy.

Gość szkoda słoow
blueska no w tej sytuacji raczej nie byłas a nieco podobnej...tak jak tos napisal: ty nie jestes tamta dziewczyna, nie w tym zwiazku nie z tym facetem.... to nie tam sama sytuacja to PODOBNA SUTUACJA (inna niz twoja i twojego eks)

jestes pewien ze TY nie popełnisz gorszych błedów w zyciu niz sam autor???? nie zrobisz komus wiekszej przykrosci??? bo mysle ze nie wiesz....." popelniam jak kazdy ... Ale nie wchodze do panny oknem z 16 bukietem kwiatów , skoro 15 wczesniejszych wyrzuciła do kosza :D Kiedy w końcu zrozumiesz że to nie chodzi o błedy faceta , a o zachowanie jego po tym fakcie ... kiedy zrozumiesz ze koles zamiast przeczekać i zrozumiec pewne sprawy zaczyna działac na swoja niekorzyść ... kiedy w końcu zrozumiesz ze koleś strzela sobie samobója upakarzajac sie przed swoja byłą panną

No wlasnie, gdzie jest autor? Pewnie pomyslal z enic nie wskora i sobie poszedl...do tamtej drugiej panienki albo nadac kwiaty i wybrac pierscionek ;]

Gość szkoda słooow
blueska pozyjemy, zobaczymy.

Gość regres ale z 15 poszedles
kwestia cienkiej granicy