Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podpatrzone w Internecie

Dziewczyny wolą nieuków w dresach od mądrych chłopaków

Polecane posty

Gość baba od kafara 1979
Nalezy dodac, ze Marysia jest popularna i lubiana, ale przez meska czesc, i to nie z powodu inteligencji i charakteru, a duzego biustu, rozrywkowego stylu bycia u szczuplej sylwetki, a bedzie wszystko jasne ;) Kolega Zdziska Damian, ktory jest prawie rownie madry, a umie docenic inteligentna Anie, choc ta jest w okularach i ma biust rozmiar A, jest szczesliwy i dzis wieczor oglada z nia film o przyrodzie w nowej Gwinei. Zdziskowi pozostaja tylko frudstracje na Kafe :o

Gość do baba od kafara 1979
ale nie kazdy chce jakas nieatkracyjna dziewczyne. najgorsze jest to, ze jak taka dziewczyna co w liceum jest troche szara myszka a jak pojdzie na studia i wyladnieje, zmieni sie w labedzia i zacznie byc atrakcyjna to zaczyna interesowac sie henkami z zawodowki, a tym zdziskom, u ktorych szansy nie miala w liceum sama nie da szansy teraz :O

Gość no nie wiem moze w jakiejs
zenskiej klasie byle jakiego liceum zdesperowane dziewczyny , jesli jedyny w klasie jest ow Grzesiek i w dodatku oprocz olimpady nic w nim nie ma fajnego

poza tym faceci nie szanuja pustych dziewczyn i raczej takie w szkole sa uznawane za ladne debilki i glupie zdziry

Gość do Podpatrzone w Internecie
jak widze tak zakompleksionych, beznadziejnych typów jak ty, to mi rece opadaja ;) weźże się, kurwa, idź leczyć.

Gość a moje zdanie jest takie
Dobry chlopak to dobrze, zly chlopak jeszcze lepiej... Ps: czy odrazu chlopak z zawodowki musi byc malo inteligentny , i gdyby ten Zdziszek co wygrywa olimpiady nie byl taki zadufany w sobie i czasami by poluzowal to i on mialby branie ... iii jeszcze jedno bardzo czesto jest tak iz ten po tej zawodowce swietnie radzi sobie w zyciu i jest przykladnym mezem a ludzie po studiach maja klopoty ze soba i z otoczeniem i generalnie sa nie szczesliwi , dlatego tez nie generalizowalabym ze ten po zawodowce jest be i nieudacznik a ten co jest krolem olimpiad nie doceniony geniusz....

Gość do a moje zdanie jest takie
ci geniusze nie sa zadufani w sobie, a czesto sa wysmiewani i co najwyzej inni sie do nich odzywaja jak chca notatek

Gość no racja racja
pamietam za moich czasow byl taki jeden ;) najmadrzejszy, najlepszy, laureat jakiejś olimpiady matematycznej. kazdy sie z niego smial.

Gość Mąż mojej żony zbuntowanej
Kurde... facet to swinia a kobiety sa wspaniale ogolnie ja jestem za facetami w rózowych sweterkach i makijarzu. taki moj kaprysik:D

Gość a co to makijarz

Gość do no racja racja
i on pewnie cos w zyciu osiagnal, a reszta kopie rowy

Gość do tego pana Geniusza
sa wysmiewani to okrutne wiem, jak ci " geniusze " zwykle wygladaja zahukami zawstydzeni na uboczu zazwyczaj , oczywiscie swinstwo smiac sie z takich tu nie ma dyskusji ale zwykle ludzie sa okrutni a szczegolnie mlodziez, takze trzeba miec troche odwagi na przelamanie lodow i pokazac ze nie tylko nauka czlowiek zyje , a dziewczyny lgna do tych tzw dresiarzy bo przy nich sie nie nudza szkola szkola a po szkole troche rozrywki... trzeba byc elastycznym a taki geniuszek to tylko w szkole madry jest a w spoloeczenstwie srednio sie odnajduje i juz jestem po liceum i po studiach i zaobserwowalam takie zaleznosci , znam bardzo fajnych madrych ludzi , ktorzy znaja granice.... Troszke pomyslu na siebie trzeba miec , jeden jest dresiarzem drugi metalowcem a trzeci jeszcze inny.... nie szukaj problemu w innych i w ich postawach

poza tym po co zdzisiek ma szukac kujonki w okularach, jak moze poczekac pare lat jak sie dorobi i miec atrakcyjna slicznotke, ktora bedzie dobra w lozku i bedzie mu robic loda?

Gość jak to zdradzala
? :O

Gość no zdradzala
sama sie chwalila kiedys, nie wiem czy obecnego czy poprzedniego ale zdradzala a na kobiety ktore mialt romans z zonatym plula, hipokrytka jedna :O od razu mowie ze ja nie mam zadnego romansu :P tylko nie znosze hipokryzji :O

Gość A ile dziewczyn...
A ile dziewczyn, takich cichych, z dobrymi stopniami i spokojnych jest olewanych? Świat nie składa się tylko z "matematyczno-informatycznych" geniuszy i "napakowanych" kolesi. Podobnie nie ma tylko "ślicznotek z dużym biustem, ale za to pustych". Nic nie jest tylko czarne lub białe. Są też "szare myszki", na które "olimpijczyk" nawet nie spojrzy, bo cały czas przeklina wszystko i wszystkich, że najlepsze "laski" ganiają za "pakerami"... Autora zapraszam na jakąś Polibudę. Znaleźć tam wolnego faceta, to czasami duuuuży wysiłek...

Gość RapCorowe brzmienie
Dziś tak rozmawiałem z kumplem. On zawsze luźno ubiera. Ma bardzo fajną dziewczynę. I mówi, że Jej Ojciec to taki twardziel. Na pierwszym spotkaniu z Jej Rodzicami przyszedł na luzaka. Jak to My lekko skejci :P No i co? Ojciec tej dziewczyny powiedział do Niego "Lubię Cię, mojej córki poprzedni to taki pizdusie. Przychodzili odpicowani jak by przyszli się oświadczyć a Ty na luzie jak prawdziwy facet" normalnie padłem. Ale to pokazuje całą prawdę. Bo mnie też śmieszą faceci, którzy próbują na siłę kreować siebie na jakiś modnisiów, udawać tych grzecznych i ułożonych :D

Gość Dariuszek
czytałem sobie tak czytałem ten temacik aż doszedłem do wiadomości dariuszka i chłopak mnie po prostu rozwalił "No sorry to są życiowe nie do rajdy." a tak się chłopak kreował na intelygenta co dba o jednoczesny rozwój ciała i umysłu a tu bęc, wyszło szydło z worka i okazał się matołem. Offerma gdzie ja się niby kreowałem?

Gość RapCorowe brzmienie
Nie palę świństw

Gość Do offerma
Twoje wypowiedzi pokazują, że faktycznie jesteś oferma :( :(

Gość A ja coś wiem
Ale spójrzcie na to z drugiej strony - ja na przykład w liceum byłam debilem i nieukiem, nie zdałam matury za pierwszym razem a zawsze miałam niezwykle inteligentnych facetów.( Pierwszy jest teraz świetnym chirurgiem, drugi prawnikiem kolejny architektem)Wydaje mi się, że właściwie byłam taką trochę dresiarą-blacharą i na pewno nie uważam się za ładną kobietę więc nie do końca wiem dlaczego inteligentni faceci chcieli ze mną być. Teraz sytuacja jest dość przewrotna, ponieważ otworzyłam firmę, która coraz lepiej działa i jestem w stanie utrzymać siebie i partnera na całkiem niezłym poziomie. Więc nie zawsze wiadomo, że z klasowych ćwoków nic nie będzie.

Gość do A ja coś wiem
Jak bylas blachara, to znaczy ze bylas prostytutka dziwko

Gość A ja coś wiem
Nie, nie byłam prostytutką. Ale nie o to chodzi. Nie zawsze jak się jest głupim to się źle kończy i nie zawsze wasz "kujon" będzie super zarabiał

Gość do A ile dziewczyn...
na polibudzie nie sa sami geniusze, a po kazdym semestrze ktos odpada, rezygnuje badz wylatuje. jest tam tez masa imprezowiczow i nie kazdy jest madry

Gość do do A ja coś wiem
jesli bylas blachara i zadawalas sie z facetami dla ich aut to bylas materialistka i prostytutka

Gość Dariuszek
Jeszcze raz zacytuje "a tak się chłopak kreował na intelygenta co dba o jednoczesny rozwój ciała i umysłu a tu bęc, wyszło szydło z worka i okazał się matołem" No chyba, że to nie było do mnie

Gość bo dziewczyny wola twardzieli

Gość a czego wymagac od kobiet
jak one myslec nie potrafia? mysla tylko cipa i patrza na wyglad