Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irytacja_wrr

Mało przewidujący facet, kiepski w pracach typowo-męslkich

Polecane posty

Gość no co do kolorow to
a wywazania nie trzeba robic za kazdym razem ;)

Gość no co do kolorow to
to chyba pisalam o kolach, prawda? Gdzie napisalam, ze opony wymieniam??

Gość no co do kolorow to
ale jak sie kola wymienia to nie trzeba ich za kazdym razem wywazac! :D wywazalam letnie i zimowe i starczy.

Gość no co do kolorow to
dobra, napisalam o zlapaniu gumy... Ok... Ale jak napisalabym, ze zlapalam "flaka" to nie znaczy, ze wymieniam flaki, nie? :P

>>le jak sie kola wymienia to nie trzeba ich za kazdym razem wywazac! Właśnie trzeba, znawczynio :o 🖐️

Gość no co do kolorow to
12:41 "Ale tak sie sklada, ze kola w samochodzie tez sobie sama wymienialam..." jak juz sobie cytujemy

Gość anulka 1977
jak zarabia ok 10 tyś. to nic nie musi ..wszystko zrobią inni i na pierdołach się nie musi znać!!! i ja jestem zadowolona że raczki ma takie zadbane i wypoczęty.................................ale faktem jest że jak zarabiaja ledwie 3 tyś. to musi chociaż wszystko w chałupce porobić

Gość no co do kolorow to
A o tym, ze kol nie trzeba wywazac za kazdym razem to akurat wiem od fachowcow od wymiany :D i co? Lyso? :P

Gość no co do kolorow to
Wlasnei!! Wolalabym, zeby malo zarabial, a za to znal sie na pracach domowo-samochodowych - typowo meskich ;)

Gość no co do kolorow to
Poza tym nigdzie nie napisalam, ze jestem mechanikiem samochodowym, czy znawca. To ze umiem wymieniac kola, czy wlac takiego czy innego plynu nie znaczy, ze sie znam. To akurat kazdy powinien umiec (w razie potrzeby). Nie zawsze facet jest u boku ;)

"jak juz sobie cytujemy" Co nie zmienia faktu, że Twój facet musi umieć wymienić Ci opony, o czym sama wyraźnie napisałaś. I to za pomocą klucza i lewarka.

Gość tak naprawde to wszyscy
tu wysmiewacie autorke i jej podobne z jednego prostego powodu. Wszyscy jestescie jak facet autorki :D

A Ty Regres, myślisz, że wybierajac swoja kobietę - czy nie będziesz doszukiwał sie choć trochę (nawet podświadomie) cech swojej mamy??" nie :D Ponieważ wybierając partnerkę ( notabene jestem z nią 2 lata ) nie kierowałem sie porównaniami do kogokolwiek ( mama, była dziewczyna , babcia) tylko postawiłem na wyjątkowość , indywidualizm i charakter tej kobiety :D

Gość no co do kolorow to
"Panowie fachowcy przy wymianie kol nie uzywaja miernikow zbieznosci kol, bo tez bylam na poczatku. Ale drogo sobie liczyli, wiec od jakiegos czasu sama sobie wymieniam Do wymiany wystarczy klucz i lewarek " O wymianie kol caly czas pisze... No ale do niektorych nie dotrze ;)

"tak naprawde to wszyscy tu wysmiewacie autorke i jej podobne z jednego prostego powodu. Wszyscy jestescie jak facet autorki " No. Ja też mam włosy na klacie :D

>>Wszyscy jestescie jak facet autorki sam remontowałem swoje mieszkanie, włącznie z wymianą instalacji w kiblu, więc nie pitol 🖐️ Po prostu niepomiernie gardze roszczeniowymi sukami, które maja wymagania, a same nic sobą nie reprezentują :o

12.57 "Ale wlasnie - ziemniakow moze nie umiec ugotowac, natomiast opony wymieniac MUSI umiec " Wkleić jeszcze kilka razy? 12.57 "Ale wlasnie - ziemniakow moze nie umiec ugotowac, natomiast opony wymieniac MUSI umiec " 12.57 "Ale wlasnie - ziemniakow moze nie umiec ugotowac, natomiast opony wymieniac MUSI umiec " 12.57 "Ale wlasnie - ziemniakow moze nie umiec ugotowac, natomiast opony wymieniac MUSI umiec " A może koła to to samo co opony?

Gość no co do kolorow to
Zreszta to caly czas jest taki sam przyklad jak z naprawa kranu!! Facet musi sobie poradzic z takimi prostymi czynnosciami! Wiadomo, ze nie zrobi mi okna. Ale jak szyba wyleci to juz popwinien umiec wstawic nowa. Proste ;)

Gość A ja gardzie bydlakami
coo sie tak wyrazaja :O

Gość no co do kolorow to
nogogłaszczka--> Plyta Ci sie zaciela? Przeciez napisalam tez, ze zlapalam "gume" i ktos mi zarzucil, ze chce wymieniac gumy... Nie udawaj glupiej, bo podejrzewam, ze nie jestes ;)

Gość Bydlak a skad zalozenie
ze tytulowa suka nic soba nie reprezentuje? Kazdy sadzi po sobie. Twoja suka tez nic soba nie reprezentuje?

"nogogłaszczka--> Plyta Ci sie zaciela?" Nie, Słoneczko. Wklejam Ci fragment Twojego postu, do którego się odnosimy. Ten fragment, w którym piszesz o wymianie opon.

Gość Irytacja_wrr
Bydlak, skoro sam sobie wszystko robiłeś , to gratuluję-szzcerze. Ma szczęście Twoja kobieta. Bynajmniej jest nadzieja że są zaradni, robotni faceci. A nie tylko wygodne lenie. I nie ubliżaj kolejny raz tej prezentacji, bo nie o to tutaj chodzi. Jesteś coś zabardzo uczulony na tym punkcie.