Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irytacja_wrr

Mało przewidujący facet, kiepski w pracach typowo-męslkich

Polecane posty

Gość no co do kolorow to
a doczytalas wczesniejszy fragment o wymianie kol? To jeszcze sobie znajdz ten o lapaniu gumy. A jak bardziej po szukasz to na bank znajdziesz jeszcze cos czego sie bedziesz mogla czepic. Chociaz nie wiem co to wnosi :classic_cool:

Gość a ja nie zazdroszcze kobiecie
mezczyzny, ktory mowi na inne kobiety (tak zakladam, ze TYLKO na inne) "suka" :O

Gość ciote masz autorko a nie
mezczyzne...

moim zdaniem facet powinien się starać robić wrażenie na swojej kobiecie, zadziwiać ją właśnie codziennymi umiejętnościami, tak samo jak kobieta zrobi jakąś mega wymyślną potrawe to też mu imponuje, wieć to działa w 2 strony. A jeśli chodzi o sprzątanie, pranie itd. wiadomo,że nie są to skomplikowane czynności i niby facet by portawił tylko problem w tym ,że zazwyczaj chłopom się nieeee chce! :/

Gość tak samo jak niektore proste
czynnosci ale typowo meskie. Facet musi umiec je wykonac. Moze wezwac fachowcow jak mu sie nie chce :P Ale musi umiec sam ;)

no właśnie powinien umieć, a jeśli jeszcze tego nie kuma to niech się bierze do roboty i uczy

ludzie po co te nerwy, piszecie o tym praniu i zmywaniu, jakby pralek i zmywarek nie było, u nas przychodzi hydraulik i co z tego, co mam rzucić faceta bo kranu nie naprawił, bo nie umie albo mu się nie chciało, ma inne zalety, zna się na czymś innym, mnie też się nie chce robić różnych rzeczy np. nigdy okien nie myje, mój myje bo uważa że to za ciężka praca dla kobiety. Nie ma nic gorszego od domowego dyktatora niezależnie od płci

wkurza mnie strasznie,ze 1 strona się tylko stara. Tak to jest jak mam rozpieści swojego syneczka najukochańszego...

Ech... Albo Wy jesteście walnięte albo ja. Mój mężczyzna musi mnie kochać i dbać o mnie. No i musi być dobry w łóżku :P A co mnie obchodzi czy umie naprawić kran? Od tego są hydraulicy.

>>Od tego są hydraulicy. to jest wywalanie kasy w błoto!!! no chyba ,ze zarabia 10 tys. jak to ktoś wczesniej pisał

Gość dla jednych wazne by mezczyzna
lubil zakupy i filmy romantyczne, a dla innych by UMIAL zrobic to i owo w domu (prace typowo meskie).

"wkurza mnie strasznie,ze 1 strona się tylko stara." Jezusicku... To fakt, że facet nie umie naprawić kranu i nie wie co to ościeżnica, to znaczy, że się nie stara? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Hihihihihi. Czy to jest właśnie ta sławna "babska logika"? :D:D:D:D:D:D

Gość motylki w brzuchu namietnosc
i ekscesy w lozku kiedys mina a techniczne umiejetnosci pozostana.

Gość jak kobieta zajmuje sie
pracami domowymi to ma prawo oczekiwac od mezczyzny, ze zajmie sie on pracami meskimi :)

a jeśli jeszcze tego nie kuma to niech się bierze do roboty i uczy" ponieważ ? Partnerka tak wymaga ? tak jest przyjęte ? tak wypada ? Tak powinno być ? niepotrzebne skreślić

Gość moj dziadek mial 80 lat
jak pamietam jeszcze do dzis - wymienial zlew...

"motylki w brzuchu namietnosc i ekscesy w lozku kiedys mina a techniczne umiejetnosci pozostana." Yhm. Do czasu aż przyjdzie reumatyzm, wzrok się pogorszy i ciężko będzie kluczem w śrubkę trafić. A wtedy co pozostanie? Bo ja stawiam na... UWAGA UWAGA!!! miiiiiiiiiiiiiiiiiłość :D

>> To fakt, że facet nie umie naprawić kranu i nie wie co to ościeżnica, to znaczy, że się nie stara? mi nie chodzi tylko o to, to jest bardziej skomplikowane. Ja naprawde nic na to nie poradze,że mnie to irytuje, zostałam nauczona pracowitości, radzenia sobie samej, więc denerwuje mnie jak ktoś woli się lenić na kanapie zamiast poświecić 30min. na zainteresowanie się np.cieknącym kranem w swoim własnym domu...

kangurek88 >>Od tego są hydraulicy. to jest wywalanie kasy w błoto!!! no chyba ,ze zarabia 10 tys. jak to ktoś wczesniej pisał" kangurek obawiam sie że jak byś zarabiała 15 tysi na miesiac to waliło by cie to czy twój facet naprawi kran czy wezwie do niego hydraulika ... punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia

jak kobieta zajmuje sie - w 100% popieram Cie :) Regres moja odp. - ponieważ jest coś takiego jak podział obowiązkami i to nie jest żadna komuna!

moj facet to na szczescie duzo umie zrobić :D szczerze? nie chcialabym miec takiego faceta co z byle pierdoła w samochodzie do salonu czy mechanika jedzie :D troche wstyd i uprzedze wasze zlosliwosci :D umiem gotowac xD sprzatac tez:P