Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strażnik

Dlaczego straż Miejska niema wcześniejszych emerytur!

Polecane posty

Gość strażnik

pytam się dlaczego, co my gorsi dlaczego ludzie nie szanują nazszego munduru, dlaczego broni palnej niemamy!!

Gość bo jestescie opierdalczami
,

Gość hiena cmentarna
"co my gorsi dlaczego ludzie nie szanują nazszego munduru" zapytaj policjanta czy jest dumny z szacunku z jakim polacy patrzą na jego mundur, niejeden by się z tobą zamienił 🖐️ a straż miejską to można podsumować w sposób następujący - nic nie robi poza przypierdalaniem się :classic_cool:

Gość strażnik
Dlaczego uważasz że nic nie robimy myślicie że 80 latek będzie miał siłe żeby pracować ludzie, my musimy mieć emeytury wcześniejsze 25 lat, szacunek się należy do naszego munduru my jesetmy tak samo jak inne służby ważni!!

Gość w trazy miejskiej
pracuje nieudacznik, ktory nie dostal sie do policji ale bardzo chial pracowac w mundurze :O

Gość hiena cmentarna
a co robicie, poza tym przypierdalaniem się? :P tak was obserwuję za każdym razem kiedy idę na uczelnię, zawsze widzę jakichś dwóch cwaniaków z sm, którzy czepiają się pierdół niemających znaczenia, siedzących w piekarniach i innych sklepidłach z żarciem albo jeżdżących w kółko. no kupa pracy! a robota nie jest stresująca, w dupę se wsadźcie te emerytury. tak serio, kocham was, kocham każdy typ munduru, pokroić się za was dam :classic_cool:

Gość strażnik
A studentów lubimy najbardziej karać te śmieszne gadki biedny student nas rozluźniają poczym dostaje piękny mandat. Więcej szacunku i respektu a wszystko się zmieni!

Gość hiena cmentarna
kurwa, a ja nigdy nie dostałam od was mandatu! :( a tak chętnie bym podyskutowała z jakimś fajnym strażnikiem :classic_cool:

Gość strażnik
skąd te informacje że sami nieudacznicy tam pracują ludzie którzy niedostali się do policji?!

Gość informacje z policji
:classic_cool: kazdy policjant sie z was smieje :D

Gość strażnik
No mocni to wy jesteście na forach a w rzeczywistości to tacy malutcy biedni i bezradni ze szklankami w oczach!

Gość strażnik
my nie zauważyliśmy aby policja się z nas śmiała a często z nimi współpracujemy.

Gość hiena cmentarna
wychodzi bucowatość strażników miejskich 😭

Gość strażnik
my tak samo mamy ciężko jak policja!! w końcu podobna emerytura powinna być 25 lat, i pewnie będzie tylko jeszcze kilka latek.

Gość strażnik
powinni u nas w sm wprowadzić granice wieku bo za dużo siwych dziadków około 60 chodzi i nam młodym wstyd z takim iść w patrol.

Gość terapia poznawczo-behawioralna
wskaźnik popierdolenia wynikający z nadmiaru władzy jest o wiele większy wśród policjantów, pożegnaj się z emeryturką :classic_cool:

Gość strażnik
dlatego my dla was tacy jak wy dla nas, mandaciki się sypią za byle wykroczenie zero tolerancji dla wyszczekanych studentów

Gość hiena cmentarna
ale dyskryminacja :(

a wy wszyscy na tym forum jesteście poje bani jakbym była strażniczką miejską to tak bym wam wlepiała mandaty aż by wam się chciało żygać nie macie pojęcia o tej pracy debile i debilki a tylko umiecie mieszać ludzi z błotem, prawda jest taka że to policja się opie rdala a najgorszą robote musi robić straż miejska dlatego tak poniżacie strażników miejskich a policja to jest cacy, strażnik robi więcej niż niejeden policjant bardzo szanuje straż miejską strażnicy dawajcie jak najwięcej mandatów skoro się należy i żadnej ulgi skoro tak wami poniewierają, szacunek dla was

Gość strażnik
jaka dyskryminacja sami się prosicie o takie traktowanie! SM I POLICJA TO JAK RODZEŃSTWO

Gość strażnik
BRAWO JOASIA123 !!!

Gość radiowóz na sygnale
joasia, masz faceta w straży miejskiej, że tak się rzucasz? bo ja mam w policji i nie widzę, żeby się w robocie opierdalał 🖐️

Gość strażnik
dziękujemy Ci za miłe słowo

Gość hgvhgvhgvhkgv
tak ja rodzeństwo:P tylko straż miejska to ja mniejsza, brzydsza siostra:P

Gość strażnik
może i brzydsza siostra a ty jak masz styczność z nią to prosisz aby niebyło 100 zł mandaciku hojraku z forum!

Gość jaoasia123
mam sporo znajomych i w straży i policji więc mam porównanie co do pracy jednych i drugich i nikt mi oczy nie będzie mydlił mam swój rozum i zdanie na ten temat

Gość radiowóz na sygnale
skoro główny grzech twoich znajomych to lenistwo, to łaskawie nie wrzucaj całej policji do wora ze znajomymi 😴

grzech główny lenistwo a to dobre nawet nie wiesz co mówisz jak myślisz, że komuś płacą za darmo to sama lub sam się zatrudnij w straży będą ci płacić za leżenie i nic nie robienie, bo tak wygląda właśnie praca większości moich znajomych z policji no i co się teraz ty burzysz trafiłam w czuły punkt ?

Gość radiowóz na sygnale
ja się burzę? jestem oazą spokoju, do tego nieźle mnie bawisz. i naucz się artykułować swoje myśli, bo tak bełkoczesz, że nie ogarniam tego tekstu :o

jak nie rozumiesz tekstu to znaczy że tobą coś nie tak a nie zemną cieszę się bardzo że cię rozbawiłam taka już ze mnie wesoła dziewczyna a tak poważnie to się nie wkurwiaj, prawda zawsze w oczy kole tak mówią