Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strażnik

Dlaczego straż Miejska niema wcześniejszych emerytur!

Polecane posty

Gość strażnik
DANNT DECOY najwyraźniej dostał pajdke i dobrze takiemu a teraz wielki kozak na forum a wtedy był malutki ze szklankami w oczach żęnada!!!

strażnicy miejscy to ciecie z manią władzy :-D lepiej niech wezmą patyka z gwoździem i sprzątają kupy po psach , wtedy zrobią coś pożytecznego dla miasta

Gość strażnik
Brawo agatka 812 :)

mówiąc ŚMIEĆ pewnie bardzo was boli w środeczku, na pewno był mandacik i pewnie za niski, uważam że mandaty powinny być o wiele wyższe !!! przysłowie mówi JAK KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE więc nie dziwcie się straży za mandaty skoro takie macie o nich zdanie chamstwo, głupotę i cwaniactwo trzeba tępić !!!

Gość strażnik
Danny Decoy musi mieć nawet na forum towarzysza aby mu było raźniej !!!1 I jak ci dawali mandat tożeś kwiczał może pouczenie za co żeś dostał cwaniaczku za picie czy parkowanie a może razem z psem srałeś w krzakach eheh

e no nie przesadzajcie psy miejskie mogą zakładać blokady i wypisywać mandaty za złe parkowanie do 65 roku życia , nie przemęczą się :classic_cool:🖐️

Gość strażnik
hojrak z forum a w rzeczywistośći...... ostanio taki cwaniaczek którejś sobotniej nocy imprezowej dostał pałą po kulasach jaki był malutki i wcale nie szczekał już mordą!!!

Gość strażnik
Notesiki i stacje (krótkofalówke to ty mjałeś do zabawy ) podobniejak inne służby mundurowe to co cie to tak dziwi idioto!

Gość stażnik
żal cie ściska śmieszny Danny bo ciebie by nie przyjeli od wojska sie miga i kat jakaś z kosmosu heheh

Gość strażnik
teraz idz się pochwal kolegą jaki twardziel jesteś heheh

ty c h u j u jeden z drugim ciekawe jak dawali ci mandat to pewnie lałeś ze strachu do majtek i prosiłeś Boga żeby mandat był jak najniższy cwelu a na pewno stać cie na wyższy mandat, bo maluchem pewnie nie jeździsz debilu, uważam że straż powinna o wiele częściej używać pałki na takich fagasów szkoda, że tak rzadko z tego korzysta, tylko w grupie jesteście cwaniakami a w pojedynke sracie w majty przed strażnikami lepiej być włazi dupkiem niż c h u j e m do potęgi entej pajace !!!

Gość strażnik
Jesli jestes straznikiem miejskim lub normalnym obywatelem który nie lubi chamstwa dołacz sie do dyskusji!!!

Gość straznik
Jesli jestes straznikiem miejskim lub obywatelem ktory nie lubi chamstwa to dolacz sie do dyskusji!!!

do DANNY dupa coś tam tylko nie zapomnij zabrać ze sobą dwóch kolegów pierwszy rozhuśta ci rękę a drugi nogę a do pozostałych na tym forum ile wy cwaniaczki macie lat ? pewnie 17 góra 25 skoro tak cwaniakujecie, żyjecie na mamusi garnmuszku lub warujecie pod pośredniakiem co ? bo wam się robić w uczciwej robocie nie chce dupki lubicie krytykować lepiej zbierać psie gówno jako strażnik niż być takim gównem jak wy wszyscy tu debile na tym forum na innych forach wypowiadacie się w równie durny sposób jak tu, wiem bo od jakiegoś czasu czytam wasze pierdolenie od rzeczy, ale czego się tu spodziewać po osobach, które pewnie skończyły tylko podstawówkę !!! nigdy inteligencja nie dojdzie do porozumienia z hołotą !!!!!!!!!!!!!1

Gość strażnik
Widzicie wszyscy wyraz chamstwa DENNY DECOY był najprawdopodobniej pouczony ponieważ skomlał jak pies!!! a teraz jedzie po SM totalnie jaki morał z tego....... JA nigdy nie pouczam!!! MANDAT TO PODSTAWA KAŻDY GO OD SM DOSTANIE A WSZEGÓLNOŚI BIEDNY CWANIACZEK ZWANY STUDENT!!!

podoba mi się praca straży i może niedługo będę tam pracować fajnie będzie popatrzeć jak baba skopie wam d u p ę cwaniaki dla mnie nie istnieje coś takiego jak pouczenie no chyba, że dla normalnych ludzi a dla debilów najwyższa stawka (chamstwo za chamstwo) pozdrawiam strażnika i agatkę812

Wiadomo, że każda osoba, która dostała choć raz w życiu mandat będzie źle się wyrażała czy to o policji czy straży miejskiej a skoro to straż chodzi po ulicach i daje mandaty wiadomo kto jest kozłem ofiarnym, nie przyszło wam to na myśl, tak tępi jesteście ?

Gość mistrzyni świata w czołgu
poziom godny straży miejskiej i jej wielbicieli, wszyscy jesteście po jednych pieniądzach, banda ograniczonych patałachów :D

Gość tghthtujyjukluilililiololop
wiecie jak wygląda u nas w mieście praca SM???? Nie mam o nich dobrego zdania, ale sami sobie na to zapracowali. No więc niedawno w mieście zmienili organizację ruchu i jedną z pobocznych ulic zrobiono ulicę jednokierunkową... Panowie ze straży siedzą więc pół dnia przy tej ulicy i łapia "piratów drogowych", którzy nie zauważą znaku. Nie ma pouczeń są mandaty. Nie zwracają uwagi na psy chodzące bez kagańców, wolą dawać mandaty młodzieży, która spokojnie stoi na chodniku i nic nie robi(o tym akurat było bardzo głośno w naszym regionie:)). Znane mi są jeszcze przypadki kiedy straznik częstuje papierosem, czeka aż znajomy go wypali i wlepia mu mandat za zaśmiecanie:)) Nie mówiąc już o słownictwie jakim zwracacie się do ludzi. Żeby nie było nie dostałam nigdy mandatu, bo nie łamię przepisów

A ty patałachu, bo chyba o sobie mówiłaś jesteś lepsza ? pewnie też dostałaś mandacik i bardzo mnie to cieszy.

Gość alonzo980
Niewiem jak jest z pracą strażników w innych miastach ale dla Łódzkich strażników miejskich SZACUN!!!

agatka, nie dostaję mandatów, bo nie jestem taką ciotą, która świadomie łamie przepisy, żeby zakompleksiony strażnik bez wykształcenia poczuł się lepiej moim kosztem. a wlepiając mi mandat za gówno, które istnieje w jego głowie może mnie cmoknąć w dupę, znam prawo i wiem kiedy je łamię, jakiś przydupas stojący na niższym szczeblu niż policja nie będzie mnie poniżał z uśmiechem na twarzy i robił w chuja. brak szacunku w stosunku do sm wynika z ich braku szacunku do zwykłych ludzi, ten temat to tylko dowód idiotyzmu jaki prezentują strażnicy. o gnojeniu studentów nie wspomnę, sam nie ma wykształcenia i leczy kompleksy atakiem na ludzi uczących się, przykre to strasznie, ale żadna nowość 🖐️ liż im dupę dalej, może jak ci z uśmiechem wlepią mandat to ta radość i włazidupstwo ci minie, dziecko drogie 😴

do przedmówczyni jakby nie wiedziała każdy kierowca ma obowiązek stosować się do znaków a że jeżdżą na pamięć to nie widzą nowego znaku więc to ich wina, a nie straży a że mają sposobność to łapią i wcale się nie dziwię, co do słownictwa wątpię żeby do kulturalnej osoby ktoś zwracał się chamsko, jeśli tak było widocznie ktoś za bardzo fikał a są też i tacy bo nie wszyscy są uprzejmi osobiście spotkałam się z tym, w tamtym roku, że to kierujący pojazdem wyleciał z mordą na strażnika a akurat nie miał racji no i dostał mandacik, zawsze fikają ci co mają porządne samochody i kasę.

tacy wszyscy jesteście pewni że strażnicy nie mają wykształcenia wyobraźcie sobie pajace, że mają i to wielu nawet studia a ciekawe jakie wy macie wykształcenie ? tak znasz się na prawie a co jesteś prawniczką taka jesteś mądra ? każdego można zagiąć nie jesteś chodzącą encyklopedią i co DANNY dupa coś tam kolesie już rozhuśtali ci rękę i nogę przydupasie na innych forach też się wypowiadasz jak debil, niezły ubaw

Gość strażnik
AGATKA ma racje najbardziej fikają ci przy kasie w dobrych samochodach a tak dla jasności ja mam wyższe podobnie jak moi koledzy, bo jak wiadomo poniżej średniego nie przyjmują!! A studenci sa karani za swoją bezmyslność i wyszczekanie, myslą że jak student to na 5 lat zawieszony w prozni zero obowiązków kasa od rodzicow mam na mysli tych dziennych studentów, bo licencjat to ...... student za kase. Tylko chleją i nic nie myślą i ćpają a potem im odbija najwiecej wykroczen popelniają właśnie STUDENCI!!!!

a w ogóle to polecam lekturę rozporządzeń o obowiązkach straży miejskiej w stosunku do obywateli, 1/2 strażników spokojnie nadaje się do wyjebania z roboty 🖐️

słuchaj przydupasie DANNY dupa coś tam nie jestem krawężnikiem, ale chętnie był chciała nim zostać i kopnąć w dupę takiego buca jak ty

agatka, więc mnie zagnij. prawo znam, obowiązki służb mundurowych też znam, bo tym się zajmuję zawodowo, żadna władza w mundurze z pozjadanymi rozumami nie będzie mi podskakiwać. mądra nie jestem i nie uważam się za taką, nie jestem też głupia, żeby dać się robić w chuja. jeśli jest dowód na złamanie przeze mnie prawa albo ja sama o tym wiem, to owszem, bez problemu zapłacę i nie widzę w tym sytuacji godnej bulwersowania się. władza jest potrzebna, ale DOBRA władza. większość strażników miejskich pracuje tylko po to, żeby dziewczyny wyrywać na mundur albo dopierdalać ludziom w celu poprawy własnej żałosnej samooceny.

tak ci tu na forum co fikają też są przy kasie i płacili tylko się nie przyznają a ja wszystkie tu buce razem wzięte nie boję się mandatu, bo mam ZNAJOMOŚCI :)

Gość Były strażnik miejski
Ja byłem przez rok strażnikiem miejskim ale zrezygnowałem, zewzględu na brak szacunku społeczeństwa niedocenijających tej pracy. Dla jasności ja mam wyższe i teraz robie w innej Służbie Mundurowej konkurencji Sm :) Pozdrawiam!