Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strażnik

Dlaczego straż Miejska niema wcześniejszych emerytur!

Polecane posty

Gość kokartka bardka
trafiłam na wyjątkowych chamów niedowartościowanych ale wierze że nie wszyscy tacy są. Myśle że większość strażników to porządni ludzie tylko miałam pecha natrafić na dwóch starych idiotów.

Gość rumcajs45321=
on są najlepsi sm jest ok

Gość zadzgam jednego
nie lubie strazy miejskiej a dokladnie jedneggo typka ktory wozil sie jak by byl nie wiewiadomo kim. tak wiec mu powiedzialam ze kilka slow- coz to za fi ut byl ja nie moge. zreszta sam mnie sprowokowal ciul jeden jeszcze chuja dorwe

Gość Smigol
Generalnie w duzych miastach już jest sytuacja, że Straż jest od wszystkiego zarówno od psich kup jak, bójek , łapania rozbojarzy i morderców (przykład Łódź) . Do policji dzwonisz ze zgloszeniem ze auta zle parkują , a Policja zwala na SM . Lezy na ulicy .... przekazac do SM. Jezeli chodzi o tych policjantow ,ktorzy sie niby smieja ze straznikow to chyba probuja sie dowartościować. Zapewniam was ,ze wiekszosc chlopakow z Poli cieszy sie, ze Straze istnieja bo jak sami mowia nie obrobiliby sie z calym bajzlem.Fakt ,ze nieraz pryzwozi im sie ujetych z bzdurnej interwencji i muszą robic papiery ale to juz nie nasza wina tylko ustawodawcy. Generalnie jest to praca bardzo niewdzieczna i gowniano platna jednak potrafiaca dac duzo satysfakcji. Generalnie nie chodzi o czepianie sie o bzdury...spoleczeństwo zrobiło się bardzo roszczeniowe i obywatele zapominają ,że oprócz praw mają także OBOWIAZKI,a wiec j..ac nie wyrozniac. Pozdro dla braci z Poli bo ciagniemy na jednym wozku

Gość iwoiiwo
...tylko intelektualny debil wyraża opinie na forum..dlaczego?...bo nie jest w stanie logiczne prowadzić dyskusję