Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strażnik

Dlaczego straż Miejska niema wcześniejszych emerytur!

Polecane posty

Gość mistrzyni świata w czołgu
strażnik, jeśli masz wyższe wykształcenie to prezentuj postawę, która na to wskazuje. na razie rzucasz się jak dziecko w gimnazjum, podobnie rzucają się strażnicy na ulicach (nie mówię o wszystkich, żeby nie było, że generalizuję.)

agatka, rzeczywiście nieziemski powód do dumy, dorośnij kotku 🖐️

DANNY dupa coś tam sam się kutasie pierdol, bo jesteś penie młodszy ode mnie o połowę, kuternogo jeden jak sam się nazwałeś

nie jestem twoim kotkiem cipko, taka jesteś ważna, bo jesteś w lepszej pozycji niż strażnik, jesteś pewnie przełożoną kiedyś ci się noga powinie jak będziesz na emeryturze i nie będziesz już rządziła kotku

agatka straciła cierpliwość. tak to jest jak się ślepo idzie za ZNAJOMOŚCIAMI i nie ma własnego zdania, argumentów też brakuje, więc lecimy z bluzgami. powtórzę swój pierwszy wpis w tym temacie: "poziom godny straży miejskiej i jej wielbicieli, wszyscy jesteście po jednych pieniądzach, banda ograniczonych patałachów" i czekam na zmieszanie z błotem za patałacha, czuły punkt 🖐️

ja się swojej emerytury nie boję, jestem samowystarczalna i nie liczę ani na stanowisko, ani na znajomości, o swoje walczyć umiem. o moje nogi się nie bój, raczej o swoje.

Gość kokartka bardka
miałam męczarnię ze strażnikami miejskimi okropną poszło o to że wjeżdżali na moją posesję prywatną swoim służbowym autem bez zapytania o pozwolenie.Zróciłam im uwagę , poprosiłam o opuszczenie mojej posesji prywatnej i już.... i wyobraźcie sobie że oni nic.:-O nie opuścili wyszłam drugi raz z domu i powtórzyłam żeby natychmiast opuścili moje podwórko a jeden wyleciał mi z tekstem ---to dlaczego tu jest ogrodzenie rozwalone ? tzn że można wjeżdżać ... :-O wytłumaczyłam im że rozwalone częściowo ogrodzenie spowodowane jest tym że był tu wypadek, zderzyły się trzy auta a ja to ogrodzenie naprawię po otrzymaniu odszkodowania z firmy ubezpieczeniowej a zresztą nie muszę się tłumaczyć.To że nie ma punktowo ogrodzenia nie znaczy że każdy może tu wejść, przez 15 lat jak mieszkam jeszcze nikt się nie odważył wjechać ot tak sobie pod mój dom, nawet gdy był wypadek to policjant zapytał mnie czy może wjechać na moje podwórko a ja mu pozwoliłam bo oczywiście droga była zajęta wrakami, zerwane słupy itp masakra normalnie :-O strażnicy miejscy odjechali po dwóch godzinach a wcześniej wypisali mi mandat za zburzone ogrodzenie 65 zł :-O po jakiego chu-ja ? sorry za wyrażenie normalnie porażka z tymi ludźmi, wielokrotnie przejeżdżali tutaj i im nie przeszkadzało a po tym jak zwróciłam im uwagę to wypisali mi nagle mandat.Brak słów i ręce opadają do takich przygłupów o co im chodzi ? po co czepiają się uczciwych ludzi, płacę podatki, sprzątam chodnik pod domem, jestem normalną przyzwoitą kobietą a ten się zemścił za urażoną męską dumę bo ich wyprosiłam, miałam do tego prawo, to moja własność, równie dobrze mogłabym wjechać tak swoim autem żeby im zablokować wyjazd i co by wtedy zrobili ? przecież to moja posesja :-O

mam p ytanie do wszystkich po czym pozna kretyn kretyna ? odpowiedź po tym, że sam jest kretynem tak jak wy tu wszyscy srający na straż miejską na tym forum debile właśnie widać wasze wykształcenie - obywatele zasrani sami jesteście szmatami, kurwami, debilami itp. nie wiem jak ciśnienie agatki ale u mnie 120/ 80 czyli świetne PAŁUJCIE SIĘ WSZYSCY SRAJĄCY NA STRAŻ MIEJSKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja tam lubię chłopaków ze straży miejskiej:)przystojni, umięśnieni i ten sexi mundur:)))a przede wszystkim maja szacunek do kobiet. Wierzcie bądź nie, ale oni mają na prawdę ciężki orzech do zgryzienia patrolując niebezpieczne dzielnice

Gość do usuniecia
no jak k**wa nie bluznic jak caly dzien tylko o pi**ach ch*jach c*pach waginach sexie analnym, wylizywaniu ,obciaganiu.... no k**wa.....ile mozna sie pytam? na ogolnym? przy temacie o jedzeniu , o Bogu , o dzieciach? popie**olilo im sie w glowach juz......a co oni sa? krolowie ? intermnetu? ha,ha,ha..........tepe matolki.......bez dystansu do siebie.....kazdy krytykujacy ich wpis lub twemat znika natychmiast [po kilku sekundach a inne to co ? czekaja na laske jasnie panstwa moderatorow? gowna sie w dupie gotuja od tego balaganu i lenistwa i ignoravncji......!!!!!!!!! sram na nich.................. debile

joasia, przeczytaj jeszcze raz swój post i odnieś go do siebie, o ile to potrafisz 🖐️ strażnik miejski nie ma być przystojny, umięśniony i sexy tylko sumiennie wykonywać swoje obowiązki i przestrzegać prawa. to niestety u nich nieźle kuleje. a co do wjazdu na posesję - teren prywatny wyznacza ogrodzenie, u Ciebie nie było kawałka, z tego co zrozumiałam, więc nie mieli żadnego prawa pakować Ci się samochodem na posesję, a już tym bardziej wlepiać mandat za pierdołę, która nie należy do ich obowiązków. zajmują się bezpieczeństwem i czystością ulic, a nie ocenianiem stanu Twojego ogrodzenia 🖐️

droga kobieto bluszcz nawet się nie przyznaj, że lubisz straż, bo zaraz cie zwyzywają i zlinczują na tym forum pozdrawiam

Gość strażnik
do DANNY jesteś dziś w nocy na mieście bo chętnie bym wymasował ci plechy pała jakbyś szczekał, bo na mandacik to trzeba zasłżyć!!!! NIGDY NIE WYJMUJE BLOCZKU MANDATOWEGO NA KWOTE NIŻSZĄ NIŻ 100ŻŁ

chyba ci się coś pojebało kotku ja nie o tym pisałam, taka jesteś mądra a już się gubisz po paru wpisach a co dopiero z przepisami prawa kotku

to Ty masz z tym problem, odniosłam się do Twojego postu z 17:20, naucz się czytać ze zrozumieniem. i przyznaj się, że agatka ma takie samo ip jak ty, żadna to tajemnica 🖐️

Danny Decoy dlaczego mnie obrażasz? czy ja Cie obraziłam w jakis sposób? po to jest forum by wyrazic swoje opinie, nie zachowuj się jak ta agatka i zachowaj poziom.

a ty bucu DANNY dupa jeszcze tu jesteś idź radzić innym na forum siooooooooooooo hahaha

17:12*, dałam ci okazję, dowal mi teraz, żeby poczuć się lepiej 🖐️

Gość kokartka bardka
na tym polegała moja męczarnia z tym idiotami ogrodzenie betonowe zostało rozawlone, częściowo, napracowaliśmy się żeby uprzątnąć gruzy i kawałek otwarty został na moje podwórko gdzie jest trawa i z boku dom jeszcze nigdy nie spotkałam takich bezczelnych ludzi, wjechali bo nie było kawałka ogrodzenia.jeśli mi ktoś zróciłby uwagę że mam opuścić jego własność to bym to zrobiła i nie obrażała się. Strażnik miejski powiedział że jest gruz od ogrodzenia , ale on leży na moim podwórku a chodnik publiczny jest czysty i idealny, co go to obchodzi co mam na swojej posesji.Zresztą można go zauważyć będąc przy moim domu a nie od zew wyrobiłam sobie opinię o nich okropną po tym zdarzeniu.Męczą normalnych ludzi o jakieś gowna , pierdoły.A tak wogóle to chodziło mu o zemstę za wyproszenie parking sobie zrobili, żałosne :-O

sami się już gubicie w tym jadzie !!! myślę że poziom agatki jest taki jak trzeba, to przez takich szmatławców jak wy Chrystus umarł na krzyżu, bo każdemu byście wbili nóż w plecy no a w niedzielę do kościoła i komuni sami zmuszacie ludzi do przekleństw, jeśli ktoś chce stanąć w obronie człowieka, bo umiecie tylko krytykować a sami nic nie chcecie zmienić na lepsze i dobrze wam tak !!!!!!!!! nie żałuję nikogo

"to przez takich szmatławców jak wy Chrystus umarł na krzyżu, bo każdemu byście wbili nóż w plecy no a w niedzielę do kościoła i komuni" nie wkładaj Chrystusa pomiędzy straż miejską 😴 "jeśli ktoś chce stanąć w obronie człowieka" straż miejską tworzą ludzie, to zwarta, duża grupa. na jakiej podstawie stwierdzasz, że jeden strażnik miejski, którego np. znasz jest wiernym odwzorowaniem całej straży miejskiej? ludzie są różni, w sm są patałachy i sumienni pracownicy, nie generalizuj i się nie rzucaj, bo tego nie znoszę.

a ja szanuje i Straż Miejską i Policję, mi oni nigdy nic złego nie zrobili nie skrzywdzili, zawsze są mili, uśmiechną się, a to że Ci panowie sa przystojni to ciężko nie zauważyć. Więcej szacunku dla tej instytucji, i nauczcie sie najpierw od siebie wymagać, a później krytykować i obrażać innych. Tutaj anonimowo wszyscy są bardzo mądrzy i cwani, ale na żywo nikt tego nie powie im w prost, każdy potrafi bluzgać, ale jak komuś się coś dzieje to gdzie dzwonicie jako pierwsi? Przemyślcie swoje zachowanie moi drodzy...

Wychodzę już z tego forum i kończę dyskusje, bo z idiotami nie da się dyskutować idę sobie pierdnąć to mi lepiej zrobi pa pa wszystkim

ucieczka przed dyskusją to tchórzostwo, ale rób jak uważasz. kobieta, używasz argumentu jakiego zazwyczaj używa się w stosunku do dzieci z pokolenia hwdp czy jp. tutaj takich nie ma, nikt nie poddaje w wątpliwość potrzeby istnienia policji czy sm, tylko ocenia poziom strażników, nie mieszaj tematów.

Gość kokartka bardka
akurat lubię policję ale straż miejska to naprawde szajs ostatnio czytałam artykuł w gazecie że kobiecie na ulicy złodziej wyrwał torebkę i uciekał a ona krzyczała łapać złodzieja ! po drugiej stronie ulicy patrolowali dwaj strażnicy miejscy i nic nie zrobili, patrzyli sobie to czym oni sie zajmują ? dlaczego nie gonili złodzieja a czepiają się normalnych ludzi ? żenada

weź nie bądź śmieszny:) wcześniejsza emerytura dla strażnika miejskiego:) uśmiałem sie:) Wiecie jak działa straż miejska? dam Wam przykład: w Krakowie zrobili kiedyś taką akcje, chodzili po domach i sprawdzali czy mieszkańcy mają kwity za wywóz śmieci. Moja koleżanka miała wszystkie tylko jednego jej zabrakło i dostała najwyższy możliwy mandat. Kpina!!! Dlatego straż miejska nie zasługuje na szacunek, zamiast wlepiać mandaty za nieporządek, powinni sprzątać kupy po psach, i nasze ulice. W końcu z naszych pieniędzy pochodzą ich wypłaty. i nam powinni służyć. Więc strażniku, społeczeństwo żąda, abyś pozbierał kupy z chodnika!

to ja tez już spierdalam :) bo jeszcze mnie ktoś zlinczuje przez monitor albo da urok joasia 123 masz rację z debilami nie ma co dyskutować życzę wszystkim, aby choć na chwilę zamieniły się rolami ze strażnikami a potem niech się wypowiedzą szkoda tak fajnego wieczoru marnować z byle pajacami którzy są tylko na NIE to nara

Gość kokartka bardka
strażnicy miejscy nie złapią złodzieja, nie będą interweniować w bójce, nie pomogą napadniętej, bo się boją.Ale chcą pracować i chcą mieć jakieś wyniki że ich praca przynosi skutki więc wypisują mandaty babciom sprzedającym czosnek , za śmiecenie, mandat za złe parkowanie, mandat za wysypanie liści w nieodpowiednim miejscu itp

taaa najlepiej sp...ać. Bo brakuje Wam argumentów na akcje które wymyślacie. Może jakoś uzasadnisz wysokość tego mandatu o którym napisałem. Bo według mnie najwyższa kara była bezpodstawna. I mam jeszcze pare takich przykładów. Nie mówie że wszyscy strażnicy miejscy działają w ten sposób, ale zdecydowana większość tak. Ta akcja w Krakowie była przeprowadzona na dużym obszarze.

Gość szałwia lekarska
to ja dorzucę drugą sytuację, która doprowadziła mnie do szału i spowodowała, że straciłam wiarę w słuszność działań straży miejskiej - dwóch strażników miejskich uczepiło się faceta, który na osiedlu postawił sobie taboret i siedział. nie stwarzał zagrożenia dla porządku publicznego czy chociażby uroku krajobrazu, siedział facet na taborecie, na swoim osiedlu i czytał gazetę. ławek nie ma, więc na trawie przecież nie usiądzie, więc wpadł na lepszy pomysł, którym był ten taboret. strażnicy chyba stwierdzili, że mu za wygodnie, bo wlepili mu spory mandat i wymyślili sto pięćdziesiąt innych powodów, dla których mogą wlepić mu jeszcze kilka dodatkowych. widocznie chcieli błysnąć i poprawić skuteczność swojej pracy, obserwowałam to z niezłym zdumieniem :o nie wspomnę o tym, że najwięcej strażników w mojej dzielnicy to można spotkać w kawiarence serwującej ciasteczka, o której godzinie nie pójdziesz, zawsze kilka uśmiechniętych misiów w mundurkach i czapeczkach tam znajdziesz. robota pali im się w rękach, od cukru z ciasteczka, szkoda że baloników im nie dają, w końcu są głównym źródłem dochodu kawiarenki.