Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strażnik

Dlaczego straż Miejska niema wcześniejszych emerytur!

Polecane posty

Gość radiowóz na sygnale
no tak, brak argumentu, więc będziesz mi wmawiać, że jestem wkurwiona. nie używasz przecinków i zaburzasz zrozumiałość tekstu, myślisz o policji, a piszesz o straży, nie potrafisz dyskutować, bo twierdzisz, że osoba po drugiej stronie jest debilem, tak trzymaj. konwersacja nie na moim poziomie, pozdrawiam 🖐️

Gość adupatam
wiecie co to jest straż miejska przy policji ? g...no przyklejone do gliny....

Gość strażnik
Niech nas strażników będzie więcej żeby tępić to chamstwo ludzie jak czytam wasze wypowiedzi to widze że strasznie jesteście pokrzywdzeni przez sm i na pewno będziecie! ZERO TOLERANCJI dla was ludziska następna niewinna osoba dostanie mandacik a może wnioch do sądu!

ciekawe nie twój poziom to po huja wchodzisz na to forum skoro tu piszą same głupki, skoro jesteś tak wykształcona/y i bronisz tak policji wiadomo są bardzo inteligentni jak ty i strasznie przepracowani skoro po 15 latach muszą już iść na emeryturę, bo im się robić nie chce i to jest mój największy argument a straż musi zapierdalać

Gość strażnik
A tak dla waszej informacji my was też nie lubimy i sprawia nam przyjemność pajdowanie was mandacikami!!! Emeryturke 25 czas dostać

Gość strażnik
Nie jest wam ludzie źle z myślą że ludzie około 60 w mundurach muszą się uganiać za chuliganami. Chyba im się naleźy odpoczynek i szacunek. A POZATYM ŚMIESZNIE WYGLĄDA SIĘ W PATROLU Z TAKIM DZIADKIEM SIWYM :)

policja to tylko potrafi chować się za krzakami z radarem albo siedzieć w ciepłym komisariacie i się im nigdy nie spieszy do interwencji lub wypadku a strażnik musi się wykazać przed przełożonymi i mieć wyniki w pracy, dlatego większość ludzi woli policjantów, bo gówno tak naprawdę robią i myślę jakby tu najszybciej przeleciało te 15 lat żeby iść na wcześniejszą emeryturkę a strażnik niech zapierdala, tak naprawdę to tylko ci nie lubią strażników którzy mają z prawem i przepisami na bakier, porządny obywatel nie ma się czego bać

Gość niewidzialna ręka rynku
joasia: " porządny obywatel nie ma się czego bać" strażnik: "następna niewinna osoba dostanie mandacik a może wnioch do sądu!" teraz się pokłóćcie, włazidup kontra strażnik, chętnie to zobaczę 🖐️

Gość strażnik
Słuszna racja joasia123 fajnie że jest jedna normalna osoba na tym forum

Gość strażnik
a ja chętnie bym zobaczył wyraz twojej gęby jakbym wlił ci mandat za 500 zł

mnie to możesz co najwyżej buty lizać :P

uważam, że skoro nie mam nic na sumieniu to dlaczego mam dostać mandat niech boją się ci co źle parkują, stoją na miejscu dla inwalidów, zaśmiecają chodniki, zakłócają spokój, piją piwo pod sklepem lub innym niedozwolonym miejscu, wyrzucają śmieci po rowach itp. strażnik też człowiek i ma swoją pracę do wykonania, jeśli ktoś nie umie przestrzegać określonych reguł , niech płaci za swoją głupotę

Gość strażnik
Czemu uważacie że policja się śmieje z sm, podajcie przykłady z takimi opiniami. ównie można stwierdzić, że z was ludziska też się nabija pomijając strażników mam namyśli tych niewidzialna ręka i tych podobnych na forum!! straż miejska to brzmi dumnie

Gość strażnik
dobrze że rok akademicki się zaczoł można pajdować zbuntowanych studenciaków!!!

" mam namyśli tych niewidzialna ręka" ze mnie się nie nabija, bo sama tam pracuję, pies na swoich nie leje 🖐️ a ty nie bądź taki frustrat, bo żal ci dupę ściska i coś sobie z tym poradzić nie możesz.

straż to niewdzięczna praca za marne pieniądze a w policji maja o wiele lepsze przywileje, poza tym żeby się dostać do pracy w policji trzeba mieć plecy, ale to strażnik musi się wykazać wiedzą i kondycją, bo niejednemu policjantowi brzuch przeszkadza żeby łapać przestępców

Gość strażnik
do niewidzialna ręka - Niby jesteś policjantką i się nabijasz ze strażników to w takim razie smutne że mówisz za wszystkich policjantów i wszystkich stawiasz w tym świetle! Ciekawe czy mówisz im to i płacisz mandacik jak masz założoną blokade czy wyjmujesz świecisz..... że jesteś koleżanką z podobnej firmy z uśmiechem na gębie żenada!

oczywiście że mówi że jest z sąsiedniej firmy, znam to dobrze z opowiadań, jeszcze się taki w policji nie urodził co by zapłacił :)

wskaż mi miejsce, w którym nabijam się ze strażników miejskich, to po pierwsze. wskaż miejsce, w którym mówię, że policja się z nich nabija, to po drugie. po trzecie, podobna firma to nie argument, ale to ma dwie strony - ty mówisz to samo kiedy policja złapie cię na suszarę, tak było, jest i będzie, wojsko, policja, straż miejska, wszystkie włażą sobie do dupy kiedy przyjdzie im płacić, więc bądź konsekwentny i siebie też uwzględnij 🖐️

Gość Dlatego że że
że emeryturę dostaje się za lata pracy, nie za lata spacerowania po mieście.

Gość strażnik
obłudna jest i tyle , siedzi gdzieś w kadrach a tu policjantka wielka chodząca po cywilnemu pracująca od 8 do 16 weekendy i święta wolne!! ŻENADA

do NIEWIDZIALNA RĘKA skoro wcześniej napisałaś do strażnika że co najwyżej może ci buty lizać to widać masz większe mniemanie o sobie jako policjantce więc nie ściemniaj

dobra, z waszą dwójką nie warto dyskutować, bo widzicie jedną stronę medalu i wychodzi monolog, tekst do ściany. ale taka jest właśnie straż miejska, kompleksy zakrywa nienawiścią i mandatami wypisywanymi z satysfakcją, nie popuści nikomu, żeby poczuć się lepiej. i to nie jest moje nabijanie się czy wysokie mniemanie o sobie tylko wynik obserwacji jaką zauważam, a ten topik tylko to potwierdza. prowadźcie swoje urocze dysputy dalej, niech jedno z was pisze, a drugie odpowiada: "jedyna normalna osoba na tym forum", dowartościowujcie się wzajemnie. a na emeryturę to ty już dawno powinieneś iść, zgryzota i frustracje niezbyt dobrze wróżą na przyszłość. pozdrawiam 🖐️ a tekst o lizaniu butów był adekwatny do poziomu jakim pojechał pan strażnik, zero w tym wysokiego mniemania, chamstwo za chamstwo 🖐️

taki to ma dobrze bo płacą mu za to że spaceruje to czemu sam się nie przyjmiesz do tej roboty tylko wolisz zapierdalć miałbyś relaks i sport

pokazała się właśnie inteligencja policji wy to dopiero jesteście przekręty i łapówkarze

Gość strażnik
Naprawdę niechcę tu wojny z nikim, ja tylko chce nakreślić że mamy niewdzięczną prace i szacunek nam się należy nie wspominając o emeryturze żeby co niektórych już nie drażnić :)

Gość strażnik
Dziś nic nie robiłem, zresztą jak co dzień w sm albo sobie pojeżdze po mieście z 2 mandaty wypisze albo połaże bez celu, zapraszam ale najpierw musićie przejsc rekrutacje hehehehhehehe

Gość strażnik
Ale biedny student skowył dziś jak dostał pajde, a taki hojrak był przy kolegach. Wy wszyscy tacy jesteście! SM PAJDUJE GŁÓWNIE BIEDNYCH STUDENTÓW W AUDICACH, MERCEDESACH,BMW I INNYCH TANICH AUTKACH.

Miałam w szkole średniej 3 znajomych kompletne matoły, maturę zdali z marnym wynikiem, na studia nie poszli do wojska też nie, bo wszyscy mieli kateg. D a do policji się dostali, dlaczego, bo mieli plecy ! Mam też znajomych w straży, są bardzo mądrzy i wysportowani, ale do policji się nie dostali, dlaczego, bo nie mieli pleców !. Prawda jest taka, że ponad połowa ludzi pracujących w policji została przyjęta dzięki znajomością. Mam pytanie do RADIOWÓZ NA SYGNALE czy twój facet dostał się do policji, bo jest tak inteligentny czy dlatego że ma znajomości ? Mam też pytanie do NIEWIDZIALNA RĘKA pracujesz w policji, jakie masz wyniki i ilu przestępców już złapałaś ? czy siedzisz sobie przy biureczku w szpileczkach i udajesz że pracujesz. Tak naprawdę w policji szanuję tylko tych, którzy naprawdę mają ciężką robotę, np. którzy użerają się z chuliganami na meczach itp. , czy narażają życie w akcjach z bandziorami a nie tych co to siedzą za biurkiem albo w radiowozie w krzakach i łapią na radar. Najlepiej wyżyć się na straży, bo przecież trzeba sobie znaleźć jakąś czarną owcę, gdyby to policja robiła robotę straży a straż policji to wtedy policjantów nazywalibyście bucami, debilami itp. tylko że w większości przypadków to policja ma was w dupie a tylko straż musi interweniować i znosić te przykrości a w większości przypadków sami jesteście sobie winni, że dostajecie mandaty za własną głupotę.