Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Jak reaguja wasi mezczyzni podczas rozmowy na temat wiernosci?

Polecane posty

Witam! Bardzo mnie ciekawi jak reaguja wasi mezczyzni kiedy rozmawiacie z nimi o zdradzie. Co robia czy unikaja tego tematu? czy spuszczaja glowe i tylko przytakuja? Albo moze angazuja sie i podkreslaja swoje zdanie mocnym tonem? Slyszalam ze czasami z tego mozna wywnioskowac to czy (jest moze niekoniecznie wierny ale) ma sklonnosci do zdrady.

Gość marewa
mój mąż ma bardzo konkretne zdanie w tym temacie - jest to dla niego sprawa pierwszorzędna i jedna z najważniejszych - otwarcie wypowiada swoje zdanie i na temat kobiet, które zdradzają - brzydzi się zdrady i w jego życiu nie ma na nią miejsca

Prawiczek NO masz racje, jest to dla mnie sprawa pierwszorzedna.. Hmm a mozesz chociaz zargumentowac swoja pewnosc ze zdradzi?

Prawiczek z wiara Hmm powiem CI ze nie bede CI tutaj pisac rzeczy typu "Nieee na pewno nie zradzi jak mozesz tak mowic"!! bo nic nie jest pewne w zyciu (poza smiercia i podatkami), niezgodze sie rowniez z tym ze NA PEWNO zdradzi bo tego nie wiem ale biore taka mozliwosc pod uwage. A co do Full service to dostaje.

Nieee nie lubie macho :P No masz po czesci racje, moze za bardzo o tym mysle.. i w koncu sama sprowadze taka sytuacje albo jeszcze z tej manii przesladowczej zrobie cos glupiego jaaa no musze sie ogarnac to prawda, jak bedzie chcial to zdradzi wiec po co sie martwic. ok dzieki za opinie ;) pozdrawiam :)

moj facet mowi ze jak go zdradze to przerobi mnie na "african style" ahhaha. ja mu mowie ze kiedy on mnie zdradzi to ja to zrobie z 3ma facetami i kaze mu na to patrzec:) lubimy sie tak czasem postraszyc:) ale prawda jest taka ze nienawidzimy zdrady.. obiecalismy sobie na poczatku ze jesli zdarzy sie sytuacja, ze ktos inny nas w jakis sposob kreci to sobie o tym powiemy.. ochota na kogos innego jest dla nas poczatkiem konca zwiazku. nie ma nic na sile..

Gość beatka sdsd
nie masz większych problemów? no sado maso :D lubisz sie tak zadręczać nie. jak zdradzi to zdradzi, a jak nie to nie. nie poradzisz sobie bez niego czy co. to tylko czlowiek z myśleniem jest jak jazda samochodem. jak nastawiasz sie ze sie zabijesz to jedziesz spieta, zdenerwowana, boli cie głowa i jednym słowem kanał. a jak wsiadasz do auta i masz dobry nastrój, myslisz spoko przejadę sie, zapuszczasz muzyczke, właczasz klimę to jest ok :) masz z tego przyjemność. wiec po co sie katowac myślami

My z moim mężczyzną lubimy na ten temat rozmawiać, rozmawiamy często o zdradzie i wierności. Dlatego, że dzieli nas odległość, czesto musimy się zapewniać i uspakajać.. naturalne. Mój mówi, że mnie nie skrzywdzi, a o mojej zdradzie wypowiada się tak: "Kochanie, jesli Twoje sumienie Ci na to pozwoli to ok.. byle bym się nie dowiedział.. przyjezdzaj do mnie i kochaj mnie tak jak teraz..." hmm... boje się mimo to.... ale chyba jak kazdy

papryncja co to jest "africam style" ? :P beatka tak to prawda po co sie spinac no ale ja juz tak mam... bo mam cudownego chlopaka i boje sie ze patrze na niego przez rozowe okulary platek a ile km was dzieli? Wiem cos o tym tez kiedys mialam taki zwiazek na odleglosc no ale niestety nie skonczyl sie dobrze.. zycze aby w waszym przypadku bylo inaczej :) Madusia 18 Ale dobrze ze nie splawia Cie z tym tematem i ze te argumenty sa chociaz przekonujace :) Ale na wszelki wypadke warto zachowac czujnosc ;)

blueska - to jaka reakcja świadczy o tym że jednak zdradzi? mój były bardzo zdecydowanie opowiadał się przeciwko zdradzie - stwierdził nawet że jeśli jego ojciec zdradza matke (a były takie podejrzenia) to on sam zrobi z nim porządek, i co? zdradził mnie...dlatego już jest moim byłym.

cytrynowoo No dokladnie dlatego nawet jesli moj chlopak mnie teraz zapewnia o wiernosci to i tak w pelni nie ufam po prostu o tym staram sie nie myslec ale mi sie to niestety nie udaje bo to siedzi we mnie, ten lek przed zdrada. Przed kolejna zdrada. Nic nie jest pewne.. Hmm A co do reakcji to mysle ze jest wieksze prawdopodobienstwo jelsi chlopak unika tego tematu nie chce sie wypowiedziec.. Kiedy kobieta zaczyna a on ucieka wzrokiem i zaraz zmienia temat

jest to obrzezanie kobiecych genitaliów tak aby nigdy nie czula przyjemnosci z seksu. stosowane w afrykanskich krajach muzulmanskich...

tak mowi, co do tego jak sie zachowa jesli zdradze, to juz wiem napewno ze odejdzie i nigdy sie do mnie wiecej nie odezwie.. ja zrobie to samo.. takie zycie, nie widzialabym sensu jakiejkolwiek proby tlumaczenia po zdradzie, jezeli wczesniej tyle ustalilismy. Moj facet wcale nie unika rozmow na ten temat. chociaz ja czesciej je inicjuje. nasz zwiazek jest przepelniony zazdroscią w zdrowym tego slowa znaczeniu... moze stad takie rozmowy. Dawno juz powiedzielismy sobie ze meżczyzna/kobieta nie bedzie szukac poza zwiazkiem tego co dostaje bedac w nim.. pielegnowanie zwiazku uwazamy za podstawe i obowiazek wobec siebie.

Papryncja I bardzo dobrze :) Ja uwazam ze w zwiazku musi byc ROZMOWA i przede wszystkim..ROZMOWA. Na spokojnie mozna sobie duzo wyjasnic Jasne jesli wszystko czego oczekujemy dostajemy w zwiazku to po co szukac czegos gdzie indziej i zmarnowac tak swietna milosc dla chwili zapomnienia.. Nie warto, dlatego jest tak wielka przeciwniczka zdrady i fanka wiernosci.. Pewna blond "pieknosc" z polskiej sceny muzycznej :P powiedziala kiedys (o dziwo) madra rzecz "Mezczyzna ktory zdradzil zasluguje na druga szanse ale... u innej kobiety" :)