Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonatkaa

zasiłek rodzinny

Polecane posty

Gość Sonatkaa

Wam też zabrali ? mam 4 dzieci , pracuje tylko mąż i do czego to doszło w tym pier........... kraju :(

Gość jacy obywatele taki kraj

Gość Prawie Centrum Polski
No to musi nieżle zarabiać.....

Gość nie przesadzaj
Dochody nie mogą przekraczać 504 zł na osobę...policzmy wie ile zarabia Twój mąż...

Gość PCPR MOPS
Trzeba sobie bylo 8 dzieci zrobic, dlaczego tylko 4 ??? Wtedy by nie zabrali 🖐️

czemu Ci zabrali ?cos sie zmienia w ustawie o zasilkach ?wspolczuje ci serdecznie....

Gość PCPR MOPS
Współczuje ????????? Najwidoczniej ją stać na ta 4 dzieci, to zabrali. Są biedniejsi na tym świecie, niech panienka sprzeda komputer, odłączy internet..... jak taka biedna.

nie udlaw sie tylko tym jadem i wara ci od moich uczuc i jej komputera.

Gość no wiesz na szczesice
o tymczy sie ma zasilek czy nie nie decyduje liczba dzieciaków tylko dochody...widocznie mąż dobrze zarabia skoro nie macie zasilku:P

Gość PCPR MOPS
Zamiast przesiadywac przy komputerze wez sie za skrecanie dlugopisów..... skoro takaś biedna. 5gr od sztuki 🖐️

ludzie przesiaduja przy kompie robiac rozne rzeczy, np.klikajac na bannery lub szukajac pracy

Gość PCPR MOPS
Kryterium dochodowe nie uległo zmianie, więc mąż musiał dostać podwyżkę. Przestań marudzić bo aż mi sie żygać chce.

Gość PCPR MOPS
A ja nie rozumiem, bo kryterium nie zmalało, więc focha strzela dla tego bo mąż dostał podwyżkę ? Hmmmm , ciekawe .

Gość widocznie niektorym zle
jak dostana podwyzkę...lepiej brac zasilek:P

Gość no ale nie wazne jaka by byla
granica to zawsze beda pokrzywdzeni, ktorzy przekroczyli o te kilka zł prog.

Gość .A ja ci powiem
Mam co prawda jedno dziecko. U męża w pracy z powodu kryzysu zwalniali. Stałym pracownikom zmniejszyli wpłaty i tym sposobem zostaliśmy z wypłata w kwocie 1400zł. Nigdy nie brałam żadnego zasiłku bo mi zwyczajnie wstyd. :( :( :(

rozumiem ze to malo na 3 osoby bo sama tak mam z mezem.ale skladam wniosek o rodzinne.niby to teraz bedzie 68zl ale to jest nic ale kazdy grosz jest potrzebny.i powiem ci ze nie wstydz sie bo to zaden wsdyd.byly zwolnienia,kryzys.

Gość Sonatkaa
odkąd pamiętam to zawsze miałam rodzinne, przekroczyło dlatego bo dali z rozliczenia po 1tyś na dziecko i co z tego że dali jedno jak zabrali drugie :(

Gość barbara1984
ja tez czekam na decyzje czy nam przyznaja rodzinne czy nie ale co chwile zmieniaja sie przepisy,a niektorzy wypisuja tutaj takie bzdety jak wam nie wstyd!!!!

Gość a czemu wstyd
państwo przeznacza kasę dla zodzin pod takimi a takimi kryteriami - jesli się kwalifikujesz - to żaden wstyd! co lepiej żeby sobie nowe Lancie pokupili czy na podwyzki dla posłów przeznaczyli? ja np prowadzę z mężem firmę, dobrze zarabiamy, ale 2 lata temu poczynilismy spore inwestycje z oszczędności i dofinansowania UE i wyszedł nieski dochód w związku z tym... noramlnie poszłam i złozyłam wniosek, podałam numer konta i przysyłają nam na nie rodzinne - nie widzę w tym nic wstydliwego! wywalam kasę, żeby stworzyć miejsca pracy w związku z czym muszę ładnych pare lat zaciskać pasa- to niech chociaż Państwo dzieciom parę groszy dołoży!

Gość Sonatkaa
ja nie wiem jak można się wstydzić , przecież to są pieniądze na dzieci i dla dzieci , a w tym kraju robią wszystko żeby zabrać i zaoszczędzić przy tym , tylko dlaczego na dzieciach ?????

Gość kutyska
a moja bratowa nie dostała becikowego,bo założyła sobie kartę ciąży w 11 tygodniu.Urodziła tydzień temu

no mi przyznali akurat rodzinne ponownie.tyle ze co to jest teraz te 68zl m-ca?to jest nic ale zawsze dla dziecka cos sie kupi.tylko ogli by pomysles i niech sobie policza ile wynosi utrzymanie dziecka

Gość Wstydzic to sie powinni
ci, ktorzy biorą zasilki mimo iz im sie nie należą....a pelno jest takich ludzi...jęczą jacy biedni a jakims cudem za te marne grosze, jakie niby zarabiają potrafia wybudowac dom, kupic nowy samochod itp...ale do zasilkow to pierwsi