Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonatkaa

zasiłek rodzinny

Polecane posty

ale ja juz mam takie zaswiadczenie z poradni K wlasnie tylko w czwartki jest nfz a w piatki prywatnie ja chodzilam w piateki i mam pieczatke od poradni i mojej gin ktora tam przyjmuje tak i tak i nigdzie na zaswiadczeniu nie mam napisane ze to prywatnie bylo a dostalam juz zaswiadczenie bo nie chodze juz do ginki bo mam 3 tyg do porodu tylko do szpitala na ktg i tam mnie ewentualnie bada wiec nie wiem..

Gość co to za skrót
poradnia K?

Pod względem organizacyjnym Podstawowa Opieka Zdrowotna może działać jako: niepubliczny zakład opieki zdrowotnej (NZOZ) - firma prywatna samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej (SPZOZ) - jednostki państwowe lub podległe samorządom indywidualna praktyka lekarska - prywatna praktyka lekarska lub pielęgniarska grupowa praktyka lekarska - grupa prywatnych praktyk lekarskich lub pielęgniarskich Przychodnie POZ są niezależnymi firmami (poza SPZOZ), jednak usługi świadczone przez nie są bezpłatne dla osób ubezpieczonych w sytuacji, gdy POZ ma podpisany kontrakt z Narodowym Funduszem Zdrowia.