Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAWRÓCONA

AMSTAF alias PITBULL- pieszczoch czy morderca?

Polecane posty

Gość rozsądna miłośniczka bulli
No wiesz (do Myrevina... )... zakazanie chodowli będzie równoznaczne z zagłada rasy..... przynajmniej w tych chodowlach zarejestrowanych w PZK

rozsądna miłośniczka bulli -- przepraszam jesli urazilam ale ja nie rozumiem jak mzna trzymac w domu taką tykającą bombe :(

Owszem!! jest mandat!! może go nakłaćstraznik miejski, bądź gliniarz

rozsądna miłośniczka bulli -- zakazani ebedzie rozwnoznaczne z zagładą . No i dobrze bo po co maja gryzc ludzi skoro niekompetentni ludzie sie nimi zajmuja

Osobiście słyszałem tylko o jednym takim przypadku... gośc przywiązał rotwailera pod sklepem i poszedł pic piwo. Pies się szarpał i szczekał na każdego przechodzącego. Ktoś nie wytrzymał i zadzwonił po straż miejską. Dali mu pouczenie.. :(

Kucyk... nie spoko...czasem sama się dziwie.....mogłam ją uspić.... babska natura.... chowałam ja jak własne dziecko.... jak wszystkie inne psy,których zawsze bylo pełno kolo mnie,.... przyznaje że z nią to porażka...... teraz nie makłopotu, ale cały czas jest "pod nadzorem".... cały czas ma zapewnione duuuuużżżooo ruchu.....

rozsądna miłośniczka bulli ---> no wiec taki pies nie jest klopotem??? no bo musisz go meczc i robic cos zeby sie wyrzyl zeby nikogo ni e pogryzl ,masz tego swiadomosc i ????

tak, to fakt.... jest tyle innych..... bezpieczniejszych ras..... właśnie chihuahua lezy mi na kolanach.. :) ale..sama nie nie wiem co mnie podkusiło....... tak ... dobre słowo...... poidkusiło.....

chihuahua slodkie pieski:d takiego wlasnie bym hcciala ale niestety troszke drogie :O wole ratlerka ichihuahue od amstaffa zdecydowanie ;)

:) :) :) nie, nie nie :) rzdane zmęczenie, ten pies i zmęczenie???, nie !!! nie tak prędko.... ma wózeczek, ma ciężarek , szelki i.... wio... kocha to..... no i te myszy ..... pełno dziur koło domu...... Ale zmęczenie- nie!! One bez problemu po prostym ciągńą ok tony,....

tak...... psy to moja pasja......a chihuahua jest niesamowita.....a waleczna!!!! Łocho...cho!!! ostatnio na wystawie ustawiała,........ wilczarze irlandzkie (to te co maja ok 100- 110 cm w kłębie!!!)

{ One bez problemu po prostym ciągńą ok tony } No ja z pewnymi problemami pchałem samochód ważący 2,5 tony. :P

Myrevin -- to ty mezczyzna jestes???????????????????? łooj joj ojojo ojoj ja to mam reflex:D:D:D:D kurcze gdzie ja oczy mialam??? tyle tu jestem i nie wiem??? plakac mi sie chce :(;(

Hmmm...... czyzby Pudzian (?!)... a czy Ty ważysz 30 kg?, tak jak one (pity).... no o rekordziście nie wspomnę 3,5 tony...... i te 30 kg....

--> rozsądna miłośniczka bulli Spoko. Ja się nie chciałem czepiac.. po lodzie i ja uciągne cięzar o podobnych proporcjach. :P Ok juz nie wyjeżdzam z podobnymi tekstami . :)

spoko... Myrevin ;) fakt faktem...... ssstarsznie dozarte to psiaki......

Hmmm.... to i tak dużo.... ;) :)

Przepraszam z gory, ze to napisze, ale milosniczko jestes dla mnie nie co glupia skoro dalej trzymasz tego psa - one nie maja prawa przejawiac agresji w stosunku do ludzi!!! One sa agresywne z natury, ale sa agresywne w stosunku do ZWIERZAT, zostaly stworzone do walki ze zwierzetami a nie z ludzmi, poczytajcie troche o tych rasach a dopiero pozniej sie wypowiadajcie. Poza tym jesli pozwalalas swojemu psu warczec na swoje dzieci to pies byl w hierarchii wyzej niz one. Przepraszam, ale wlasnie tacy ludzie jak ty nie powinni miec takich psow.. Jak dla mnie nie masz zielonego pojecia jak powinnas postepowac z takim psem..

ale.... jeśli zdażyłaś przeczytać ja się do tego przyznaje.... są inne, niz wszystkie inne rasy... zawsze z kazdym postępowałam tak samo, a tylko z nia mam problemy... A!! i jeszce jedno... ja nikogo nie nazywam glupim... jesli Ty masz takiego psa, to źle...., bo osoby szybko reagujace nie powinny mieć.. takiego wlasnie psa...

i.... to Ty za mało czytałaś, skoro nie wiesz jak i z którymi rasmai były krzyzowane aby ta rasa powastała... a... wiesz , że najnowsze badaniabadania dowądza, że ich przodkowie byli krzyzowani z filami... a wiesz do czego byly one wykorzystywane w Brazyli.... A.... o. niemieckie....wiesz do czego głównie byly stworzoine.... mimo to nie rzucaja się z taka lubościa na człowieka

Nie mam zielonego pojecia co ma szybkosc reagowania do posiadania pitta. Wiesz moze jesli ty szybko bys zareagowala to pies nie ugryzlby dziecka.. Mam takiego psa a wlasciwie suke, jest moim serduszkiem, kocham ja jak nic na tym swiecie, ale pies nie jest absolutnie rozpieszczony i wie gdzie jego miejsce i tak powinno byc - milosc + dyscyplina inaczej z tymi psami nie mozna. A \"unioslam\" sie bo wlasnie czesto przez tak nieswiadomych ludzi jak ty dzieja sie takie tragedie - te psy to nie sa slodkie yorki. A potem opinia publiczna robi mordercow z calej rasy...

--> oowieczka { A potem opinia publiczna robi mordercow z calej rasy...} To tak jakby powiedzieć że nie każda broń zabija. Sorry ale takie są fakty.

kiedy ja naprawdę z Toba się zgadzam!! Z reszta widzę ,że masz zdrowe podejście do sprawy... Aja swój błąd zrozumiałam zbyt późno