Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja ja ja ja

Po raz kolejny - TEST CIĄŻOWY prosze wejdz i powiedz mi....

Polecane posty

oczywiście, że na aukcji jest błąd :) to nie jest żadna wiarygodna strona, sięgnij do ulotek testów, z resztą na samym dole tej aukcji masz zdjęcie oryginalnego testu i dokładnie narysowane, że wynik negatywny to JEDNA kreska

Najpewniej bedzie jezeli zrobisz bete. W ciazy - nawet bardzo wczesnej poziom hormony LH rosnie z dnia na dzien, wiec jezeli jest zdecydowanie wyzszy to wiesz na 100% ze jestes w ciazy. Lekarz moze stwierdzic ze moze dojsc do ciazy przez ukrwienie, sluz itp, ale zdecydwoanie tak wczesnie nie moze powiedziec ze na 90% jestes w ciazy. Radze zmienic lekarza... No i zycze powodzenia aby ta kreseczka okazala sie upragniona ciaza!

Choćby tu masz ulotę oryginalną, producenta:http://www.amil.com.pl/media_library/file/Ulotki/Ulotka%20informacyjna%20-%20test%20plytkowy.pdf"INTERPRETACJA WYNIKÓW- Wynik pozytywny: Pojawienie się dwóch czerwonych linii w okienku wyniku - jedna w obszarze kontrolnym (C), druga w obszarze testowym (T) - oznacza ciążę.UWAGA: Nawet jeśli linia w obszarze testowym (T) jest jaśniejsza od linii w obszarze kontrolnym (C) wynik jest pozytywny."

Gość a ja ja ja ja
Wielkie dzięki :) Jakoś wiecej nadziei mam, że ta kreska oznacza ciąże :) Tydzien męk przede mna a w piatek jeszcze ezgamin na prawko buuu mam nadzieje, że jakos to wytrzymam i okaże się ze będzie dzidzius :) Dzięki :)

Gość agunia 86
czy myslicie ze powinnam zrobic juz test. okres powinnam miec wczoraj wspolzylam w dni plodne jesli dobrze obliczylam. od 3 dni mam 37.2 biala gesta wydzieline jestem senna brak apettu i sikam dosc czesta i duzo ilosciowo. niecierpliwie sie i zaraz wsiadne w auto i pojade po test co wy myslicie niemysle o niczym innym

Gość jeśli jesteś po terminie
@ to rób śmiało;) daj znać jaki wynik:)

Gość agunia 86
negatywny test 25mlU/ml

Gość a regularne masz cykle
? w ogóle mogłaś kupić 10mlU/ml ACON ma taką czułość

Gość elanort
czy na 5 dni przed @ test jest wiarygodny?

Gość elanort
kobiety poradzcie cos wczoraj zrobilam test i wyszedł negatywny nie był z porannego moczu jestem 4 dni przed @ czy byl wiarygodny?

Gość agunia 86
od jakiegos czasu mam kalendarzyk ktory wylicza mi okres jak i dni plodne i zawsze sie zgadzalo nawet powim ze raz okres mialam o dzien wczesniej niz wskazywal kalendarz a teraz okresu nie ma. myslalam ze im wiecej mlU/ml ma test tym czulszy. wiec teraz juz nic nie rozumiem

Gość agunai 86
test najlepiej robic od dnia spodziewanej miesiaczki ale i wtedy jeszcze moze nie wyjsc

Gość no i słusznie myślałaś
czyli wczoraj byłby planowy dzień @ NAJDŁUŻSZEGO Z 12-TU OSTATNICH CYKLI, tak?

Gość miało być NIE SŁUSZNIE
myślałaś, sorry;)

Gość agunia 86
no tak a tu ani okresu a i test negatywny. nie wiem co mam myslec a i jakies humary dziwne bierze mnie znula i nie wiem czemu bez powodu chce mi sie plakac

Gość agunia 86
czyli zly kupilam to in sie nie liczy mam myslec

Gość oj liczy się i nie zły
ale pomyśl logicznie: beta ROŚNIE, a nie maleje zatem test, który ma czułość od 10mlU/ml pokaże wcześniej ciążę, bo już taką która ma zaledwie 10 jednostek, a ten, który ma czułość 25 dopiero przy 25 jednostkach, tak?;) ale odpowiedz mi na pytanie czy wczorajszy dzień planowej @ to byby ten z najdłuższego z cykli z ostatnich 12-tu miesięcy? bo taki należy wziąć pod uwagę przy testowaniu

Gość elanort
tez miałam dwa ataki płaczu jeden bo ktos mi obiad zjadł z dnia poprzedniego a ja leciałam jak na skrzydlach do domu bo taka głodna byłam na kotleciki a tu pusto a ja w ryk gdzie moje kotlety. maz wrocił z pracy i miał beke :-) zazwyczaj taka nie jestem cos jakos nie tak

Gość agunia 86
tak to byla najdłuższy od sierpnia gdyz wtedy odstawilam tebletki. czyli ten test jeszcze mogl nie wykryc mi ciazy

Gość a to trzeba było tak zacząć
w Twojej sytuacji nie ma mowy o wyliczniu cykli, bo organizm po odstawieniu tabletek anty ma nawet ROK czasu by dojść do równowagi

Gość agunia 86
czyli co mam myslec ze @ sie pojawi

Gość być może się pojawi
a może jesteś w ciąży musisz czekać

Gość agunia 86
ile jeszcze mam tak czekac ewentualnie kiedy moge zrobic kolejny test

Gość a w którym dniu cyklu jesteś
dzisiaj?

Gość agunia 86
30

Gość cykle po odstawieniu
antykoncepcji potrafią trwać nawet 60 dni więc myślę, że jeszcze góra dwa tygodnei poczekałąbym i poszłabym na Twoim miejscu do lekarza by jednak zacząć to regulować

Gość agunia 86
regulowac. ale przeciez po odstawieniu mialam regularne bo wczesnoej po odstawieniu nie mialam 3 miesiace nawet a teraz jest ok tylko w tym cylku sie spoznia