Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malameasa

SEKS BEZ ORGAZMU?

Polecane posty

Gość Malameasa

Witam. Mój problem polega na tym, że nie mogę dojść podczas seksu! Jestem z moim facetem od ponad roku i jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło. Z poprzednim partnerem również nigdy. Czy coś jest ze Mną nie tak? W czasie seksu jest mi bardzo dobrze! Wsłuchuję się czasem w oddech mojego K. nie myślę o niczym, ale mimo wszystko nie mogę dojść! Drogie panie pomóżcie!

Gość AtekMlody
niektorym to przychodzi z czasem,tzn dochodzenie.Jeszcze niedoszlas do takiego etapu by szczytowac,sa tacy co po paru latach niedochodza.Wiec sie nieprzejmuj,z czasem minie,a jak chcesz sprawdzic czy wszystko oki to preferuje albo poprosic chlopaka(meza) o spary reczne,wtedy sie niezmeczy a tobie da czas na dojscie,albo sama sobie usiadz i popatrz gdzie ci jest najfajniej i trzyj...;)

Gość Ąri
Temat wielokrotnie poruszany. Tylko niektóre kobiety przeżywają orgazm bez odpowiedniej techniki (od razu, jakby od niechcenia, spontanicznie) Z reguły potrzebne jest odpowiednie i dość długie drażnienie/łechtanie narządów kobiety (ok. 1/2 h). Polecam odpowiednią lekturę, a przede wszystkim trening z partnerem, który winien być prowadzącym. Nie ma się powodu winić siebie, prawie zawsze za brak orgazmu odpowiada mężczyzna. B.ważny jest emocjonalny związek partnerów (tzw. "prawdziwa miłość"). Rezultaty mogą przyjść po wielu miesiącach wysiłków, ale naprawdę warto !