Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przeciw..............

Około godziny trzeciej naszego czasu nastąpi egzekucja

Polecane posty

Gość jakby ci wymordowal rodzine
inaczej bys spiewala naiwniarko mam nadzieje ze juz polazl do piekla

Gość no i po krzyku
:)

do internautki "pupa", nie obrażaj się bo po polsku , to jest właśnie laleczka, zajrzyj do słownika języka niemieckiego.

Gość
Był taki film Przed egzekucją, zakonnica dostaje list od więźnia skazanego na śmierć, ona go odwiedza, mówi , że bardzo żałuję tego co zrobił, ale wie , że zasługuje na karę śmierci. Ta historia jest prawdziwa.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
Czy gdzieś to pokażą lub pokazywali ta egzekucję w TV??

Gość youy
no nigdzie tego nie pokaza tylko rodzina ....

na wirtualnej polsce , jest dokładna relacja, z przebiegu egzekucji. Bardziej ciekawe są wpisy internautów, szczególnie jedna propozycja. Internauta pisze, żeby wszystkich miłosiernych przeciwników kary śmierci. podawać do Urzędu Skarbowego i zwiększyć im podatek o koszta przetrzymywania skazanych w kiciu. Jak są tacy miłosierni, to niech na własnej skórze odczują koszta miłosierdzia, a nie ślizgać się na czyichś plecach i udawanie dobrych wujków....

też jestem za karą śmierci, na religii uczył mnie ksiądz "oko za oko ząb za ząb" dlaczego ktoś kto pozbawił kogoś niewinnego życia sam ma prawo żyć?

a teraz cos z zycia a nie z teorii uniwersyteckiej tu gdzie mieszkam na osiedlu obok mieszkala rodzina - normalna, ojciec, matka, trojka malych dzieci. Ojciec wlasnie wsiadal do samochodu gdy zatrzymala sie obok niego polciezarowka, wysiadlo 3 gosci, pchnelo go 35 razy nozem i zostawili tak jak lezal. Zabrali mu z portfela to co mial w gotowce, rownowartosc 5 piw. A on sie wykrwawil na smierc. Byla 3 po poludniu. Oczywiscie nikogo nie zlapano.

Gość Patixxxxxxxxxxxxxxxx
Na wp czytałam także, że zmieniła nazwisko na Muhammad gdy przeszedł na islam a zabijanie osób w Waszyngtonie było częścią jego ''dżihadu''. Sama zajebałabym go jak psa, nienawidzę muzułmanów, wiem jak to jest bo miałam nieprzyjemność mieszkać w muzułmańskim kraju ponad rok. A sprowadzajcie dalej polskie dziwki takich do Polski, to niedługo i nas będą mordować w ramach świętej wojny.

Gość Patixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Flądro ja mówię o tych co latają...

Gość milonia
" 20:57 [zgłoś do usunięcia] magnolia2 nienawidze kary śmierci... prawdziwą nienawiścią... nikt nie jest aż tak zły, zeby zasłużył na kare śmierci...." A jaka zbrodnie trzeba popełnic aby wg Ciebie zasłuzyc na kare smierci? Czy uwazasz,ze morderca ktory znecał sie nad swoimi ofiarami w bestialski sposob nie jest az tak zły aby go zabic. Kobieto takich bestialskich mordercow powinno sie po miesiacu od wydanego wyroku zgładzac i to w sposob tez biestialski aby taki morderca przezył to samo co jego ofiary.

to jest kolejny muzułmanin, zachowujący się w tak nieracjonalny sposób. Mam na myśli tego, co zabił 13 osób w bazie wojskowej. Widzę w tym szaleństwie pewną metodę. Zachowanie takie powoduje, że muzułmanie stają się znienawidzeni, a im o to chodzi, by byli prześladowani i tym samym mieli usprawiedliwienie dla swoich chorych urojeń. Mieszkamy w Polsce i jeśli mielibiśmy mieć za sąsiada muzułmani, stajemy się bardzo zaniepokojeni o swoją rodzinę, o swoje życie i bliskich, bo jesteśmy tylko ludźmi i w naszej głowie powstanie myśl: przecież nie wiadomo czy i nas nie zamorduje w swojej chorej religii...... Smutne to bardzo, bardzo smutne i przykre.........

Pamietam w chyba Indiach czy Pakistanie to bylo - wazna miejscowa szycha ubzdural sobie ze musi zamordowac 100 chlopcow. No to ich uprowadzal, gwalcil, potem mordowal i ciala roztapial w beczkach z kwasem - i tak sobie te niektore beczki kolekcjonowal. Zadnej skruchy, wrecz przeciwnie - szukal gwiazdorstwa przez to co zrobil. No i go sedzia kazal powiesic, choc po rozprawie powiedzial ze wolalby go skazac na taka sama smierc jaka zginely jego ofiary.

Gość efw3f
bmblondyn--wielokropek skąłda sie tylko z 3 kropek,wiec nie wstawiaj ich więcej.A co do tego,ze mieszkajac w Polsce majac sąsiada muzułmanina czujemy sie zaniepokojeni-nie powiedziałabym tego,ja bardziej czułabym sie zaniepokojona gdyby moim sąsiadem byłby cygan.

Powinni postawic go pod murem i poslac w jego kierunku kilka kulek. Zginalby tak samo jak Ci niewinni ludzie... za bardzo humanitarnie pozbawiono go zycia!!!

Gość amelia_3
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?