Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnamama123

mąż nie chce sie ze mną kochać -dlaczego??

Polecane posty

Gość smutnamama123

napisz coś więcej. ile macie lat, jak długo jesteście małżeństwem,jak czesto uprawialiście seks, kiedy ostatni raz?

Gość smutnamama123
kilka miesiecy temu urodzilam dziecko,na początku po połogu było normalnie między nami, dopiero potem stał sie oziębły,mówi że to przez stres,bo mamy inne problemy,ogólnie mnie czasem przytula ale nic poza tym,czasem nawet nie obchodzi go gdy płacze,czy ktoś miał podobną historie,nie mogę tego zrozumieć? mąż mówi że to iż moje ciało nie jest już takie jak przed ciążą to nie jest powodem jego braku chęci współżycia.

Gość enetta
mój tez nie chce. A inni faceci to mu zazdroszczą ze ma taka żonę. ehhhh A on ma i nawet nie ma ochoty aby ją dotknąć.

Gość smutnamama123
mamy po 25 lat,jestesmy od roku małżeństwem, kiedyś było idealnie,było nam wspaniale w łóżu, moze to jesdnak przezz to że moje ciało sie zmieniło,mam rozstępy i jestm grubsza,a mąż dba bardzo o swoje ciało

może mówić jedno, a prawda może być inna.... skoro byłaś atrakcyjna przed ciążą a teraz z wiadomych względów nie jesteś, to może go to od ciebie odpycha... to przykre, ale niestety czasem tak jest....

Gość smutnamama123
enetta- no włąśńie ,u nas tak samo,inni mu zazdroszczą, a on nie docenia ,czy wszyscy faceci sie tak nudzą czy co???? to straszne bo dla mnie sex jest relaxem,odstresowaniem sie a on co????

Gość jA101010101010101
PRZYKRO MI TO MÓWIĆ I OBYM SIE MYLIŁA, ALE TO ZALATUJE KOCHANKĄ, NIESTETY

Gość fkkfkfkf
No niestety, nie pociągasz go już i tyle. Będzie z tobą być może dla dziecka, albo atrakcyjną panią do seksu znajdzie sobie gdzie indziej.

Gość smutnamama123
nie wiem czy zadbać ostro o siebie , choć ja uważamże nie warto żeby kochał mnie za wygląd i to mnie wręcz demotywuje to do zadbania o siebie :(

Gość Czy byl Twoim pierwszym
a Ty jego?

Gość smutnamama123
nie

nie kocha cie tylko za wygląd. moj facet jest atrakcyjny, bardzo go kocham, ale nie wyobrażam sobie seksu z nim gdyby sie zaniedbał...

Gość kless
Spojrz na swoj nick. Sama siebie okreslasz przede wszystkim jako mame, a nie kobiete czy zone, wiec nie dziw sie facetowi...

Gość fmmfmfm
Skoro nie obchodzi go, że płaczesz, to znaczy , ze mienił się cały jego stosunek do ciebie, czyż nie? Znudziłaś mi się, znudziło mu się małżeństwo, może dziecko go przytłacza. Tak czy tak, sypie ci się zwiazek.

Gość pappi
jesli czujesz ze masz nawet mala szanse na ratowanie malzenstwa to to zrob! wez sie w garsc dla siebie, nie dla niego. badz znow atrakcyjna i tajemnicza, a on niech sie zastanawia co sie dzieje. Albo sie naprawi miedzy wami albo nie, ale ty bedziesz miala swiadomosc ze zrobilas co moglas i nie poddalas sie. przykro jest czytac takie rzeczy i poradzic cos madrego.. szczegolnie kiedy jest sie w zupelnie odwrotnej sytuacji.. ale jedno jest pewne, dopoki sama nie poczujesz się znow atrakcyjna i silną kobietą, to bedzie ciezko cokolwiek ratowac. nie smuc się i nie rozkladaj rąk bezradnie. wez sprawy w swoje rece i stan sie yummy mummy dla swojego meza, dziecka ale przede wszystkim dla siebie. pozdrawiam

a w czasie ciąży uprawialiście seks? może powinnaś z nim poważnie porozmawiac? nie znam sytuacji, ale myśle że to nie kochanka...

Gość smutnamama123
nawet w ciąży sex był wspaniały,potem po poprdzie krótko też, zastanawiam sie czy już zawsze tak bedzie że bede musiałą byc zawsze zadbana żeby mu nie zbżydnąć, a nie mam na to teraz ani siły ani czasu a przedewszystkim pieniędzy

Gość smutnamama123
jak wydusić z niego co jest przyczyną ???/

Gość smutnamama123
pappi -dziękuje!

Gość pappi
Faceci to wzrokowcy. nie mow mi prosze ze to kwestia pieniedzy, bo sama wiem ze mozna niewielkimi nakladami kasy wygladac lepiej. sila- tu sie zgodze, mozesz jej nie miec. ale dla wlasnego dobra dbaj chociaz o miakijaz i wlosy. nie chodz po domu w rozciagnietych dresach z okresu ciazy. nie w takiej tobie sie zakochal- prawda? cialo kobiety zmienia się po ciazy, bardzo, to wiemy. ale wiemy tez ze nawet w rozmiarze XL mozna byc zadbanym i apetycznym. Zrob to dziewczyno tak szybko jak mozesz, bo za chwile zostaniesz jedna z tych "porzuconych przez bezdusznych mezow" a na marginesie, moi rodzice sa po slubie 35lat i mama do dzis robi sobie makijaz i fryzure zanim ojciec wroci do domu.. wiec odpowiedajac na pytanie, obawiam sie ze raczej zawsze bedziesz musiala o siebie dbac i byc atrakcyjna dla niego- jesli chcesz zeby byl przy tobie.. moja babcia kiedys powiedziala ze facet nigdy nie bedzie szukal poza domem, tego co moze znalezc w nim.

Gość pappi
nie ma sprawy, sama jestem mloda mama:) chcialabym za jakis czas zobaczyc cie pod nowym nickiem- szczesliwamama123, ok?;)

Gość smutnamama123
ok! :) dzięki za rad,postaram sie coś ze sobą zrobić a potem ja bede oziębłą kiedy on znó zacznie za mną szaleć :))

Gość lalalalalalallala76643
ciekawe w jak wielu związkach tak bywa??

w moim tak bylo..teraz wyjechal za granice do pracy i watpie czy wroci...od tego sie zacyzna niestety....niby nic groynego, niby meczenie, stress...a cos jest na rzeczy...tylko co.....mialam tak samo,....

Gość 3753213gryye
czemu faceci tak niszczą związki i nie doceniają swoich żon?????? to straszne

cholera ja nie rozumiem++zawsze bylam seksi ubrana po domu, czyste, ulozone wlosy, leciutki makijaz, perfumy, mieszkanie wysprzatane, obiad 2 dania z obiadem, dziecko wesole,zadbane, wieczorem masaz i chetna na seks....za dobrze mu widaC BYLO....

O rety...co to za faceci, którzy szaleją za wami tylko wtedy gdy wygladacie super...:O Nie schudniesz 5 kg to on sobie znajdzie inną??? Współczuję.

Gość Tu nie ma co zgadywac
Odpowiedz jest prosta - oziebly facet oznacza jedno - KOCHANKA

Gość 666666ioi
no właśnie - jakby tak można było wiedzieć co im siedzi w tych łbach.tak niewiele chcemy tylko szczęśliwej rodziny a oni ciągle sprawiają kłopoty i przyprawiają nam zmartwiń nie doceniając do maja !!!!!!!!!!!!!!