Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnamama123

mąż nie chce sie ze mną kochać -dlaczego??

Polecane posty

Gość dżony_bravo
pewnie nie polykasz, dlatego

Gość do męski komentator
Dziękuję za odpowiedź.Wnioskuję z twoich wypowiedzi,że poza za małą dawką seksu w twoim pożyciu małżeńskim wszystko gra.Pogratulować. Miło poczytać ,że są udane małżeństwa opierające się na czymś więcej niż samo łózko ,na przyjaźni.Sam piszesz ,że masz za wiele do stracenia ,więc kochanka nie wchodzi w rachubę. Jednak nie rozumiem tego zdania"ja mam mało wyrywną do seksu kobietę - przywykłem, ale jak się jej odmieni to na mnie niech nie liczy (...) .Oko za oko? Nie będziesz się cieszył?

Gość męski komentator
czy "oko za oko"? hmmm... trochę tak - przyznaję ;) ale też przywykłem do obecnego stanu rzeczy choć z drugiej strony - nigdy nic nie wiadomo, jak mnie czymś zaskoczy to pewnie podejmę grę ;) bo jak to mówią - tylko krowa nie zmienia zdania czy jakoś tak...

Gość benben
a ile jesteś po slubie ?jak krótko to jeszcze pewnie nie raz zaskoczy i bedzie git,może po 30stce jej sie czesciej zachce i wiecej?

Gość kwiatpaoroci
-podjelam ostateczna decyzje- odchodze od meza. oststnio dowiedzialam sie ze maz szuka podniey w internecie, przed kamera... a mowil ze wymyslam sobie problemy.

Gość miki78_8k
Ojej bardzo Ci współczuję!!! :-( A jak się dowiedziałaś ? przyłapałaś go ? Trzymaj sie laska , głowa do góry!!!

Gość miki78_8k
MASAKRA :-( :-( :-( :-(

Gość kwiatpaproci
ostatnio bylam w odwiedzinach u swojej mamy, mialam wrocic w pozniej jednak wyszko tak ze bylam w domu wczesniej...... bylam w szoku, kamera jego nick ulegly cos tam okropienstwo.

Gość miki78_8k
''kamera jego nick ulegly cos tam'' ??????????

Gość miki78_8
Aaaaaaa juz zaskoczyłam :-0

Gość kwiatpaproci
tlumaczyl ze to dla zartu, ze nudzilo mu sie beze mnie, nie chce tracic mnie i dziecka, ze mnie potrzebuje... blagal, przepraszal na kolanach, nawet przy oswiadczynach tego nie zrobil..... tylko,ze ja mu nie wierze. znam go, gdyby naprawde to byl zart nie przepraszalby tyle razy....

Gość miki78_8k
uuuuuuuuups :-( i co teraz zrobisz? masz dylemat !!!

Gość kwiatpaproci
mam i to duzy.naprawde zycie mi sie spieprzylo.

Gość kwiatpaproci
narazie wyjezdzam na pare dni do mamy. musze to wszystko przemyslec. wlasnie sie pakuje.

Gość miki78_8k
o kurcze :-( nie zazdroszczę Ci maleńka Daj jakoś znac o sobie GŁOWA DO GÓRY :-) co Cie nie zabije to Cię wzmocni Będzie dobrze zobaczysz!!!!!!!!!!!!!

Gość męski komentator
o kurczę! jestem facetem i rozumiem, że facetowi może nie chcieć się kochać z żoną, ale numer z kamerką jest dla mnie niepojęty... :O

Gość swoich mężów też tak słuchacie
jak osób podrzucajacych wam pomysły dlaczego nie chcą seksu? Ktoś zasugerował obecność przy porodzie,od razu doszłyście do wniosku,że to nie to...a może jednak? nie na darmo kobiety przez stulecia rodziły bez faceta/męża/partnera.Jak dla mnie tylko idiotka dałaby się obejrzeć partnerowi w tej sytuacji.I nie chrzańcie mi tylko bzdur o późniejszym lepszym kontakcie z dziećmi.No,widać,kontakt jak cholera,zwłaszcza przy wpłacie alimentów.

Gość kwiatparroci
nie wiem co mam robic, swiat wywrocil mi sie do gory nogami. patrze teraz na meza, jak sie plaszczy, przymila sie. zrobi wszystko zebym zostala, wybaczyla, ale nie wiem

Gość męski komentator
kwiatpaproci -> skoro masz go teraz "pod ścianą" to jest to świetna okazja do szczerej, choć bolesnej/niewygodnej rozmowy - wyduś z niego przyczynę (z jego strony) takiego osłabienia relacji w waszym związku a odejść zawsze zdążysz...

Gość miki78_8k
przemyśl to sobie wszystko na spokojnie kochana może dobrze by było abyś jednak wyjechała na parę dni do mamy, niech on też zostanie z tym wszystkim sam aby nie myślał że się połasi i jestes teraz jego ,o nie nie niech teraz jak rzeczywiście mu na tobie zależy się trochę postara może mu się oczka otworzą i to wszystko przemyśli "oby"

Gość masz za szeroka pochwa
wiadro se tam wsadz

Gość yh
co ja mam zrobic ?:(zenic sie czy nie?moj tak samo odwala :( nie wiem czy juz jego kocham.;(on woli isc 'zwalic sobie konia' niz sie pokochac ze mna :( 2 miesiace juz stygne:(

Gość yh
a do tego te awantury...;(

Gość do yh
żartujesz?? tak cię facet seksualnie ignoruje??

Gość kwiatpaproci
rozmawialam dzis z mezem przez telefon. caly czas mowi, ze ten czat to tylko zart. najlepsze jest to , ze powiedzial, ze chce miec kolejne dziecko-corke, ze wiaze cala swoja przyszlosc ze mna, ze nie moge odejsc, ze mnie potzebuje. dziewczyno jesli jest juz zle, nie bierz slubu. nie mowie, ze wcale- poczekaj az bedzie miedzy Wami dobrze.

Gość kwiatpaproci
yh, porozmawiaj ze swoim facetem. powiedz czego potrzebujesz, ze brakuje Ci czulosci, ciepa. moze bedzie lepszym sluchaczem od mojego mezczyzny i trafi cos do niego. my jak bykismy para kochalismy sie kilka razy w tygodniu. pamietam jak bylo mam dobrze.

Gość ghjergtokiurehjkdfigurhjeiuhr
miki, komentator, kwiat paproci jestescie?

Gość miki78_8k
ghjergtokiurehjkdfigurhjeiuhr- teraz jestem ...hi hi

Gość kwiatpaproci
dalam mezowi kolejna szanse... nie wiem czy dobrze zrobilam. wrocilam z nim do domu i czuje sie tu zle, dziwne zle czuc sie we wlasnym mieszkaniu.