Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpMEnow

moge sie golić raz na tydzien, inaczej boli

Polecane posty

Gość helpMEnow

mam już dosyć, moge golić cipke raz na tydzien, nie czesciej bo inaczej boli i robia mi sie chrostki i w ogole wyglada wtedy ohydnie. wkurza mnie to bo chcialabym byc ogolona 7 dni w tygodniu a nie raz na tydzien.. co mam zrobic? tez tak macie? jakie sposoby depilacji polecacie? ja się gole zwykla maszynka i mam dosyć bo chce być zawsze gładka dla chłopaka, a tak to tylko w jeden dzien jestem głądka bo na drugi juz mam odrosty, POMOCY

Gość używaj
kremu do depilacji, i co to w ogole są chrostki? chyba krostki...nie?

Gość helpMEnow
tak, tak, krostki:) kremu typu veet, takiego co sie smaruje na iles tam minut i zbiera włoski taka łopatka czy czymś takim, tak?

Gość taaakkakkaka
tez mam pytanie czy te kremy typu veet wlasnie usuwaja wloski na dluzszy czas czy tak jak maszynka na dzien-dwa? i czy mozna tym kremem depilowac miejsca intymne tj warki sromowe i okolice odbytu, czy tylko wzgorek? prosze o odpowiedz!!!!

Gość używaj
kremy tego typu są najlepsze do golenia wszystkich intymnych okolic, zarowno wzgorka, warg jak i okolic odbytu. mozna kupic ich specjalny rodzaj "do okolic bikini". są też takie ktore po nalozeniu i odczekaniu wlasciwego czasu usuwa się gąbką pod prysznicem- i osobiscie je stosuje i polecam. oslabiaja i opozniaja porost wlosow, sa skuteczniejsze od maszynki- wlosy nie rosna dzien lub dwa. skora jest potem gladka i nawilzona. Zrobcie wczesniej probe, czy nie macie alergii