Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzam się

Kto ma bezprzewodowy internet w play? PYTANIE!!!

Polecane posty

Gość wkurzam się

Mam limit 5gb kto mi powie gdzie można sprawdzić ile się zużyło? co się stanie gdy zużyję limit miesięczny? wczoraj dostałam wiadomość że zostało mi mniej niż 500mega a nic nie ściągałam w tym miesiącu... obejrzałam tylko film na kino online ale to chyba niemożliwe żeby to zjadło mi cały transfer???

Gość wkurzam się

Gość wkurzam się

No według mnie to internet z play to zły pomysł . Moja koleżanka ma i to samo jej się stało co tobie.

Gość wkurzam się
czy można odnowić go kupując kartę?

Myślę, że to bardzo mozliwe, że zjadło, filmy są baaaaardzo żerne, obojętne czy youtube, czy cokolwiek innego... Miałam kiedyś podobny interenet i miałam zakaz oglądania filmów, bo by zaraz było po limicie. Jak jest z odnawianiem, nie wiem.

Gość wkurzam się

Gość taki jest internet GSM
Nie jest do rozrywki tylko do pracy. Zeby mozna bylo wyslac e-maila do prezesa jak jest w srodku polski gdzies w polu swoim firmowym mercedesem, a nie do ogladania filmow. I masz babo placek.

Gość wkurzam się
no i dupa

aż podskoczyłem z radości, znajdując, ten temat. Od kilku dni czaję się aby zawrzeć umowę z play na internet. Ale coś mnie odrzuca od tej oferty, coś podejrzane są te trzy miesiące za darmo, i jeszcze żeby opłata była do przyjęcia, 1,5 roku podpisanie umowy......

Gość ja jestem baaardzo
zadowolona z playa. Mam 10GB, płacę 45 zł miesięcznie. Przeniosłam się z plusa - tam to dopiero była tragedia!

nawet jak wykorzysrasz caly limit to net bedzie nadal dzialal...nikt ci uslugi nie zablokuje...ale bedzie to żółwie tempo....tak ze czasami posta na kaffe bedziesz wysylala,wysylala..i wysylala....tak jest w orange...ale w playu byc moze w ogole sie juz do nowego okresu rozliczeniowego nie bedziesz mogla z siecia polaczyc... zadzwon na swoja infolinie i pogadaj z doradca🖐️