Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NICOL9

MAM 36 LAT I JUTRO IDE DOŁOZKA Z 19-LATKIEM...CO WY NA TO?

Polecane posty

Gość exiiit
A ja bym chciał zobaczyć NICOl w realu pewnie jest super sztuka i mam takie przeczucie

Gość 25 latka
Wszystko co nieznane wzbudza w nas lęk!Więc staraj się tym nie przejmować.Jestem pewna że okaże się dobry w te klocki;-)Ale najbardziej rozbraja mnie jego czułość w stosunku do Ciebie,musisz się w tej kwestii kontrolować,bo wiadomo taki młody adonis to potrafi w głowie zawrócić a serduszko nie sługa;-)

Gość NICOL9 ta prawdziwa
dzieki 25-latka,bede o tym pamietac...w ogole bardzo wam wszystkim dziekuje za mile komentarze:)

Gość Rafal_Rafal
kurde Nicole9....... kręcisz mnie tymi swoimi opowiazdkami

Gość men dren
NICOL9 to fajnie że masz łaskotki, a podnieca cię łaskotanie pod pachami ? np. pawim piórkiem? A jak bym cię związał i zacząłbym miziać językiem po paszkach, wytrzymałabyś ? :P

Gość NICOL9 ta prawdziwa
hahhaah,dopiero jutro opowiem wiecej:)moze zaspokoje ciekawosc niektorych a moze podkrece atmosfere na forum:):)

Gość NICOL9 ta prawdziwa
nie wiem...nie wiem czy to lubie ale pewnie byloby to mile:)

Gość Rafal_Rafal
Nicole9 a skad jestes ? (z czystej ciekawosci pytam :) )

Gość Rafal_Rafal
no i usilnie to "Nicole" zamiast Nicol pisze...sorry

Gość NICOL9 ta prawdziwa
ze Świetokrzyskiego:)

Gość men dren
NICOL9 to może miałabyś ochotkę na miłe łaskotanko ? Chętnie cię połaskoczę :)

Gość NICOL9 ta prawdziwa
HAHAHAmily jestes ale wiesz...mnie ma kto laskotac:)

Gość men dren
NICOL9 a kto cię łaskocze ? :)

Gość NICOL9 ta prawdziwa
a moj mlodziutki sliczny chlopaczek:)

Gość men dren
NICOL9 coś mi tu kity pociskasz, a jaką można mieć pewność że w ogóle jesteś kobietą? :P Nie ma na to żadnych dowodów :P

Gość NICOL9 ta prawdziwa
wlasnie nie ma dowodow,a po co to komu?wazne ze zainteresowani wiedza:)

Gość exiiit
a mnie ona kręci jak ch..i powiem tylko że zazdroszczę temu małolatowi.sam bym oddał ostatnią koszulę za 5 min z nią:D

Gość men dren
Zainteresowani ? :) Bo to bajka jest, ludzie lubią zwracać uwagę w internecie na swoje opowiastki :) A czasem bawią się innymi bo np. prowadzą badania na prace mgr z psychologii :) Mimo wszystko gratulacje bo temat wzbudził zainteresowanie, zresztą tak jak sporo innych na kafeterii :)

Gość NICOL9 ta prawdziwa
to szczera najszczersza prawda:)ale w sumie mysl sobie co uwazasz🖐️

Gość sziszaaaa
to super ze idziesz z nim do luzka. milej zabawy ci zycze;) :)

Gość NICOL9 ta prawdziwa
dzieki i zycze wszystkim jak najlepszych doznan:)

Gość aniuleczek 35
Nicol bylam w podobnej sytuacji,ale ja to inaczej rozegralam. Nicol maz pewnie przyjedzie na Swieta steskniony.... Wydaje mi sie,ze sama szykujesz sobie piekielko.(?)

Gość NICOL9 ta prawdziwa
maz na swieta nie przyjedzie bo musi podobno pracowac...a jak inaczej moglabym to rozegrac?

Gość aniuleczek 35
Nie przyjedzie....hm.Wiesz,to zmienia troche moje myslenie. Myslalam,ze brak Ci tylko seksu i ,ze dalej macie wiez emocjonalna z mezem... U mnie tez bylo juz bardzo zle w malzenstwie.Ja zdecydowalam sie najpierw na separacje.(zanim sie przespalismy).To bylo miesiac potem jak sie spotkalismy w realu.Moze to dla niektorych byc smieszne.Jednak ja nie umialabym tak ciagnac na dwa fronty. Teraz mam juz rozwod.Jestesmy z moim mezczyzna (z internetu )4 lata razem. Choc jest starszy nigdy z nikim nie mialam tak boskiego seksu. Najwazniejsze jest to,ze sie kochamy.

Gość NICOL9 ta prawdziwa
ciesze sie ze ci sie ulozylo,pozdrawiam:)

śmieszny temat. Większość twierdzi, że autorka to puszczalska kur wa, a ona- że wszyscy jej zazdroszczą, bo ona poszerza swoje horyzonty z dziewiętnastolatkiem. 1. Krzywdzisz swoje dziecko (dzieci?)- jeśli kiedyś sie dowiedzą o twoich wyczynach, to nie będziesz ich idolką- na sto procent. 2. Zdradzasz męża. To czy on też to robi- to zupełnie inna para kaloszy. Skoro jednak doszło do odpłacania zdrady- zdradą, to mam dla Ciebie chyba przykrą wiadomość: Twoje małżeństwo już nie istnieje (tak tak- jestem domorosłym psychologiem z internetu!!! ...a może po prostu tak mnie wychowali...) PS: Jednak jesteś kurewką- ludzie tym sie różnią od zwierząt, że potrafią kontrolować swoje popędy, więc jeżeli chcesz dalej mydlić wszystkim oczy, że popuszczanie szpary to normalna rzecz, bo tyś samotna i niedoprzytulana- TO RUCHAJ SIE W SPOKOJU i wracaj na drzewo.

Gość aniuleczek 35
Nicol czy to u Was normalne,ze on nie przyjezdza na Swieta...? To przeciez NIENORMALNE !!! Nie myslisz o rozstaniu. z mezem ?

Obmyśl dokładnie plan jutrzejszego dnia. Co będziecie robili i jak go będziesz prowadziła. Jeśli Cie to bardzo podnieci to pomyśl, że to jedynie namiastka jest tego co Cię czeka ;) I jakoś temu sama zaradź

Aniuleczko - tu chodzi tylko o sex spotkanie, umówione, wyczekiwane. Pewnie już przygotowane w inny sposób... nie trzeba z tego powodu od razu wyciągać armat i powoływać się na swoje przeżycia. To będzie zupełnie inaczej. Mam nadzieję, że upojnie bardzo

Gość aniuleczek 35
Sliterii nie podniecaj sie tak bardzo.he he he Widac brak Ci wrazen w zyciu i ekscytujesz sie czyims lozkiem. Pewnie,ze jest to podniecajace. ZAWSZE TAK JEST NA POCZATKU.TO NORMALNE. Pytanie co potem..??? Nicol czy bedziesz umiala spojrzec w lustro ? Uwazaj,zebys nie zaplacila za to wiekszej ceny niz dostaniesz... Maz jak widze bardzo Cie zaniedbal. Mysle,ze tak naprawde potrzeba Ci milosci,a nie tylko seksu. Po samym seksie zostanie dalej ta sama p u s t k a.