Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NICOL9

MAM 36 LAT I JUTRO IDE DOŁOZKA Z 19-LATKIEM...CO WY NA TO?

Polecane posty

Gość somebody well known
czy ciebie stara lampucero do cna już posrało?! :D jaka córuniu niby?

Gość NICOL9 ta prawdziwa
:D:D dobre to bylo

Gość somebody well known
cienkie jak doopa węża

Gość NICOL9 ta prawdziwa
wal sie ok bo jak do tej pory to pokazalas tylko swoj niziutki poziom i tyle.ja cie nie obrazam wulgarnymi slowami jak widzisz i smiac mi sie chce z twoich wypocin

Gość somebody well known
Zreszta co tu duzo mowic, uwielbiam cienkie dupki wezy...:D

Gość somebody well known
ojejej, boli cię, że ktoś ci w twarz powiedział prawdę? że jesteś tanią dziffką? jak mi ciebie szkoda :)

Gość NICOL9 ta prawdziwa
i znowu wulgaryzmy...no tak czego mozna sie spodziewac po takim kims?

Nicol. Wydaje mi się, że to Ty powinnaś go poprowadić, nie dać mu od razu skończyć i pokazać kilka ciekawych rzeczy o jakich on może nie mieć pojęcia. Nie przejmuj się tymi co bzdury gadają. Powodzenia i z chęcią poczytam...

Gość somebody well known
Ja to przynajmniej jestem droga meska dziwka.. Tez czasami sobie mowie to w twarz do lustra.. Od tego zaczynam dzien;]

Gość NICOL9 ta prawdziwa
sliterii-dzieki za mile slowa i rade...tak zrobie,sprobuje troszke go naprowadzic na temat i zobaczymy...mam nadzieje ze bedzie mu dobrze bo tylko na tym mi zalezy

Dobra przewodniczka (lub przewodnik) przydałyby się wielu młodym ogierom i coraz to młodszym napalonym dziewczynom. Wiele by to ułatwiło. A tak wciąż każdy od nowa musi tę samą drogę przechiodzić. WĄŻ URUBOROS POŁYKAJĄCY SWÓJ OGON

Gość NICOL9 ta prawdziwa
zgadzam sie z Toba w zupelnosci:Dja tez zaluje ze nikogo takiego nie mialam i sama musialam do wszystkiego dochodzic:)

Gość głos z zaświatów
Wprawdzie somebody ... ujął to w - lekko mówiąc - niezbyt miłych słowach, ale jednak trochę racji przyznać mu trzeba. I nie rozumiem Twojego zbulwersowania w sumie - z tego co udało mi się wyczytać w temacie masz męża, no i nosisz się z ewidentnym zamiarem zdradzenia go. I to na dodatek z jakimś kompletnym dzieciakiem. Według Ciebie to sytuacja, która może być jedynie pochwalona? Nie sądzę ...

Nie chcę mówić o zmianach w pokoleniach i w stosunku do seksu. To, że wszystko ewoluuje jest czymś normalnym. W świecie, kulturze, cywilizacji, naturze. A erotyzm jest częścią świata i kultury. Trochę wykoślawia się przez jego nadmiar dookoła, ale z drugiej strony to czyni go czymś codziennym nie jakąś tajemnicą. I wtedy można w r9ozwoju seksu go pogłębiać, poprawiać, sięgać nowych pól. Na przykład nie pozwalac na to, by zbyt szybki wytrysk nie pozwolil kobiecie pozostać niezaspokojoną. Ale to tylko przykład jest

Gość NICOL9 ta prawdziwa
sa rozna zdania na ten temat,pisalam o moim mezu ktory od lat jest tylko na papierze...a ja lata cale sama z dziecmi..on ma swoje przygody a ja gdzie jestem sie pytam...

Gość głos z zaświatów
To po co z nim jesteś? Istnieje taka instytucja jak Sąd i taka inna instytucja jak rozwód. Raz dwa i jesteś wolna.

Głosie - czasami nic nie jest tak proste jak sie wydaje. Zerojedynkowa wizja otoczenia sprawdza sie tylko w wirtualu. Nicole to było głupie - nie przejmuj się

Gość głos z zaświatów
Wyjątkowo mierne i mizerne wytłumaczenie. Nie ma takiej sytuacji życiowej, która uniemożliwiałaby rozstanie się z kimś, z kim się być nie chce, bo to męczarnia.

Gość NICOL9 ta prawdziwa
oj nie jest latwo,sa dzieci...przyzwyczajenia ale chcec bliskosci z kims innym..to tylko natura

Nikt nie ma prawa tutaj obwiniać nikogo i radzić bez sensu. Wybór jest wolny, można się z nim nie zgadzać i samemu czynić inaczej, ale wciskanie na siłę swoich poglądów innym jest nieuprawnione

Gość głos z zaświatów
Podobnie jak święte oburzenie, gdy ktoś ośmieli się wyrazić potępienie dla takiej sytuacji :)

Gość Pozytywnie nastawiona do NICOL
Kocham swojego męża i nigdy bym go zdradzić nie potrafiła,tak samo wierzę,ze on nigdy nie byłby w stanie zdradzić mnie. Nie piszę tego by cię zaraz obrzucić inwektywami wręcz przeciwnie.To tylko i wyłącznie twoja sprawa NICOL9,jak postępujesz w życiu.Idz przez życie tak by niczego w nim kiedyś nie żałować.Życzę powodzenia i szczęścia;-)

Gość NICOL9 ta prawdziwa
coz ja tego chce i on chce wiec nie widze powodow dla ktorych mialabym tego nie zrobic

Gość NICOL9 ta prawdziwa
dzieki stokrotne za mile slowa...bardzo Wam dziekuje:)

Gość FRGE4TG
NIGDY NIE MÓW NIGDY

Nicole nie miej zachamowań i spraw by zapamiętać te chwile na długi czas. Może się powtórzą, a może nie - nie wiem co lepsze. Ważne by były czymś bardzo innym od szarzyzny otoczenia.

Gość giojetjngy
sliterii----hamulec a nie chamulec