Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asix05

Dlaczego nigdy nie miałam 29l.prawdziwej przyjaciółki. PROSZĘ KOBIETKI!! LOOK!

Polecane posty

Gość cały czas
cierpię z powodu pseudoprzyjaciółki...

Taka pseudo to i ja mialam, na poczatku wszystko super, potem zaczela mi opowiadac o wszystkich a pozniej poszlo nam o jakas glupote, oczywiscie zadzwonila do wszystkich odwacajac kota ogonem i powiedziala ze ja tak nagadalam, myslalam ze suke powiesze. Przyjazn sie skonczyla. Na moje szczescie wszyscy wiedzieli co z niej za typ

Przyznam, że jestem niedługo w kaffeterii i jak przeglądam to wszystko to jakoś mi się wydaje mniejszy ten mój problem. Fajny portal dużo można się dowiedzieć i pogadać. A co do przyjaciółek to szkoda się zamartwiać skoro itak wg mnie to raczej nie ma prawdziwej przyjażni. Bo każdy z nas jest egoistą i najpierw pomyśli o sobie a potem coś powie lub zrobi (wykluczam najbliższych) dla innych.

jak najszybciej sprawdzic szczerosc przyjaciolki? Dostan awans w pracy Moja byla raczej bardzo dobra kolezanka nie przyjaciolka, byla moja swiadkowa na slubie, pracowalysmy razem-ale na innych stanowiskach- i tworzylysmy super zgrany duet; do czasu... gdy dostalam awans momentalnie kolezenstwo sie skonczylo, zaczela rozpowiadac o mnie ploty i w ogole, a najlepsze bylo to, ze ona nie moglaby dostac tego awansu, bo nie byla to jej dziedzina, wiec w gruncie rzeczy nie miala byc o co zazdrosna

Gość .....ot ..co.....
ja mam 2 kolezanki z ktorymi sie trzymam i nie tworzymy razem tzw paczki. pasuje mi ten uklad. nie wierze, ze w gronie przyjacioleczek nie ma falszu i zawisci. po prostu taka jest natura kobiet :O

nie wiem czy masz czego zalowac ,ja mialam przyjaciolke przez 15 lat,wiedziala o mnie wszystko nigdy nikt mnie tak nie rozczarowal jak ona

no dobrze zazdrosc ok, to normalne, nie tyle kobiece, co ludzkie; problem w tym, ze niektore baby, to jakies szatany ;) ja tez zazdroscilam mojej bylej kolezance np tego, ze kupila sobie ladne mieszkanie, bo ja tez chcialam, ale nie znaczy to, ze odrazu zaczelam ja jakos inaczej traktowac, czy robic jakis zlosliwych rzeczy za jej plecami zazdrosc jest w zyciu kazdego czlowieka, ale wazne zeby to byla zdrowa zazdrosc

a ja bym przerobila przyslowie, ze zamiast z rodzina, to, ze z przyjaciolkami to sie najlepiej na zdjeciach wychodzi

Ha Ha dobre-nie trafiłeś !!!!! Szukaj dalej ja jestem brunetką. A to po prostu zbieżność nazwisk i miejsca. A tak na marginesie jest taka opcja na nk aby nie pokazywać swojego profilu w wyszukiwarce-POWODZENIA W SZUKANIU PODGLĄDACZE!!!!!!!!!!!! Nie sądziłam, że są tacy idioci jak Wy aby oceniać innych po zdjęciu A MOŻE WY SIĘ POKAŻECIE JACY JESTEŚCIE BŁYSKOTLIWI (chętnie obejże wasze zdjęcia na nk) :)

A i jeszcze jedno ta dziecina ze zdjęcia to chyba raczej nie ma dziecka ani 29 lat skoro kończyła gimnazjum w 1999-2002. PUDŁO!!!!!!!!!