Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elizabeth_09

Czas na zmiany.!!! Czas sie za siebie porzadnie wziasc.!! Kto ze mna.?

Polecane posty

Mówie sobie DOSC!! Najwyzszy czas na zmiany, dzisiaj sie tak zdenerwowałam bo grubo, wiekszosc rzeczy sie nie dopinam,jestem cholernie zła na siebie ze tak sie doporowadziłam. Czas to zmienic..! Zaczynam odchudzanie od jutra, Czy jest ktos chetny podjac to wyzwanie ze mną.?

Gość czarna gaga
nie jesteś sama...ostatnio postanowiłam że bede cwiczyc i to robie ale nie moge sie opanowac gdy widze paczka w cukierni itp :( mam slaba wole... a jakie sa twoje parametry bo moze nie potrzebujesz diety ;)

Gość czarna gaga
a ile wazys(z i ile masz wzrostu? ja mam 168 cm i waze 78 kg :(to sporo za duzo...a 2 miesiace temu wazylam 4 kilo mniej-ale zaczelam jesc slodycze, nie pilnowalam diety, nie cwiczylam...teraz cwicze ale nie moge opanowac lakomstwa :( jestem psychicznie uzalezniona od jedzenia :( co jakis czas mysle o jedzeniu...zbyt czesto

masz bulimie.? Ja mam 176 i waze prawie 100 kg.. to tez o wiele za duzo :(:( Czy chcesz ze mna podjac to ryzyka i razem schudnac.? Oraz wspierac sie w trudnych chwilach.?

Co prawda osobiście rygor podjęłam od dzisiaj, ale chętnie się do Was przyłączę... Musze w końcu zrobić ze soba porządek, bo utuczyłam się na własne życzenie... :(

Gość pierwsza zasadaa
nigdy nie odchudzaj się "od jutra" bo nic z tego nie będzie. Odchudzasz się OD TERAZ. Jak jestes głodna to coś zjedz, najlepiej białko, i po 18-stej już nie jedz.

Gość czarna gaga
nie mam bulimi ;) ale objadam sie-to znaczy co pol godziny moglabym cos jesc :( Szczesliwa liczbo a Ty ile wazysz? ja dalej bede kontynuowac cwiczenia ale od jutra rezygnuje ze slodyczy itp i licze ostro kalorie ;) kiedys najwiecej wazylam 91kg a bylo to 2 lata temu wiec troche kilogramow za mna ale ponizej 74 nie zeszlam nigdy-moze to przez to ze jak zauwazam efekty to przestane sie pilnowac :(

Gość laski mowie wam nie od jutra

Ciężko mi powiedzieć, ile teraz ważę (jutro oficjalnie stanę na wagę 😭), ale oscyluję gdzieś w granicach 72-73 kg... przy 174 cm... Czarna gaga - ja przez ostatnie dwa miesiące też mogłam jeść co pół godziny. Najlepiej jakbym w ogóle nie odchodziła od żarcia i zamieszkała w lodówce... :o A ostatnio zdarzało mi się coraz częściej objadać do granic niemożliwości, aż nie zrobiło mi się niedobrze i nie zaczął boleć mnie brzuch. I ciężko mi powiedzieć, dlaczego tak robiłam... Osobiście odchudzam się już 2 lata - najwięcej ważyłam 120 kg. Jeszcze w sierpniu ładnie prowadziłam wzorowo dietę i udało mi się osiągnąć 67 kg (moja najmniejsza odnotowana waga), ale za długo to moje szczęście nie potrwało i pożegnałam się z "6" z przody :( Teraz jednak się opamiętałam i pora wziąć się za siebie i w końcu dobić do tych 60 kg :D

Elizabeth ja 2 lata temu mialam podobny wskaznik BMI do twojego i wierze ze dasz rade :) Szczesliwa liczbo moim zdaniem z Twoja waga nie jest zle :) nie jestes niska wiec wiadomo ze wiecej wazysz :P Ja chcialabym schudnac do 65 kg- moze sie uda jak znowu nie strace zapalu...

Może i nie ważę dużo, ale strasznie źle się czuję w swoim ciele. Te wystające boczki, za duża pupa i nogi - koszmar :o Nic nie jest tak, jak być powinno... Najważniejsze jest pozytywne nastawienie! ;) Warto się cieszyć wprowadzanymi zmianami żywieniowymi, to pomaga :)

no ja chciałabym przejsc na diete MZ mysle ze tak to 800 kcal. i codziennie jakies cwiczenia. mam w domu rowerek wiec bo kilka minut (30) tak pojeżdzic, jutro ide na zakupy to kupie do jedzenia jakies serki jaja musli itp..:D

planuje zmiescic sie miedzy 1200-1500 kalorii na dobe... jezdze na rowerku stacjonarnym 20 minut dziennie(predkosc 25 km na godzine) :) i cwicze z plyta z cwiczeniami na miesnie brzucha(15 minut) moze nie codziennie bo nie zawsze jest czas i sily :( kupilam CLA firmy firmy trec-slyszalam ze pomaga jak sie cwiczy podczas diety :P A Wy? Moim problemem podczas diety jest nudny jadlospis :( co ja moge zjesc zeby sie najesc i bylo smaczne... moze macie jakies przepisy-glownie na obiady bo sniadanie czy kolacja to pikus-jakis owoc, salatka warzywna, jogurt itp ;)

800 kalorii to moim zdaniem zdecydowanie za mało-moze szybko schudniesz ale rownie szybko przytyjesz.... Ja jezdze 20 minut rowerkiem ale za to intensywnie ;) a co do musli-to ma w 100 g duzo kalorii :( ale lyzka dziennie nie zaszkodzi... Jajko gotowane ma stosunkowo malo kalorii ;)

Gość alexia07
HEJ ELIZABETH BARDZO CHETNIE SIE DO CIEBIE PRZYLACZE BO TEZ SIE TROCHE ZAPUSCILAM I CZAS NAJWYZSZY PRZED SWIETAMI NAPRAWIC FIGURKE NAPISZ CO MASZ CIEKAWEGO DO ZASTOSOWANIA BO JA JUZ OD DZIS JESTEM NA JABLKACH....

mam nadzieje ze ten temat nie wygasnie po tygodniu ? ;) Zdajcie jutro relacje z waszych poczynan ;) ja dopiero wieczorem bo caly dzien na uczelni jestem...

hej alexia :) Postanowiłam przejsc na diete MŻ, w mniejszych ilosciach ale za to czesciej, to 1000 kcal dziennie,,i troch cwiczen by sie przydało :D

Ja tez mam nadzieje ze nie wygasnie :D Zdam relacje z jutra jak mi poszło i wy tez dziewzynki nie zapomnijcie :) I trzymam za was kciuki :)

Oj, 800 kcal to stanowczo za mało - po tym może i będą szybkie efekty, ale efekt jojo nieunikniony... Ja stawiam na sprawdzone 1400 kcal (+/- oczywiście). Jeśli chodzi o ruch, to raz w tygodniu basen (przy dodatkowej chwili wolnej 2x) i 8-minutówki. Teraz zaczną się łyżwy, snowboard - czyli coś, co bardziej mnie kręci, jeśli chodzi o sport ;) Bo niestety ćwiczenia w domu szybko mnie nudzą, brak mi chęci i nie chce mi się... Tragedia ze mną jest pod tym względem :D

Gość ALEXIA07
DZIS SAME JABLKA NIBY MIALO BYC KILO ALE JA ZJADLAM 4 TAKIE SREDNIE NIE WAZYLAM JUTRO DZIEN ZIEMNIAKA A TAK WOGOLE TO DIETA NA 5 DNI I 3KILOGRAMKI PA PA I TO BEZ POWROTU JAK CHCECIE TO NAPISZE DALSZE DNI ALE MASZ RACJE WITAMIN TO AZ TAK DUZO NIEBEDZIE PRZEZ TE DNI ALE WLASNIE ROZPUSCILAM SOBIE MULTIWITAMINE I PIJE ZE SMAKIEM ;)

ja wole chyba cwiczyc w domu... mam rowerek stacjonarny, ciezarki 2kilowe... Chcialabym pojsc na basen ale wstydze sie :( nie umiem plywac ale nawet takie plywanie z deska to zawsze jakis ruch. ale mam kompleksy :(