Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcodoradzcie

kurcze nie mam pomysłu pomozecie????????????

Polecane posty

Gość niewiemcodoradzcie

SZukam jakiegos fajnego pomysłu na grawer na obraczkach. Czytałam juz te wszystkie z roznych forum. I pomyslałam ze chcialabym znaleść jakies ładne zdanie, cytat, cos zwiazanego z miłościa i rozdzielic na 2 czesci. Jedna wpisac na mojej obraczce a ta 2 na obraczce meża. Tylko problem tki w tym ze nie mam pomysłu na to zdanie. Moze macie jakies fajne pomysły Poradzcie prosze

wydaję mi się, że jeśli nie macie żadnego osobistego pomysłu na grawer to zwykła data + imię powinno wystarczyć. grawer ma Tobie i tylko Tobie przypominać o mężu (przecież nikt inny go nie ogląda), a nie o koleżankach z kafe, które go wymyśliły :P

proszę: dla niej: zaufałam na wieki dla niego: zaufałem na wieki dla niej: pokochałam i zaufałam dla niego: pokochałem i zaufałem dla niej: tota tua - cała twoja dla niego: totus tuus - cały twój dla niej: "Bądź grzeczna..." dla niego: "Bądź grzeczny..." kochaj i…czyń co chcesz [można podzielić na dwie] całym sercem…aż do końca świata [można podzielić na dwie] dla niej: chciałabym się z tobą zestarzeć dla niego: chciałbym się z tobą zestarzeć dla niej: W końcu cię znalazłam dla niego: W końcu cię znalazłem dla niej: kochałam, kocham, będę kochać dla niego: kochałem, kocham, będę kochać zakochani...nierozłączni [można podzielić na dwie] dla niej: twój wariat dla niego: twoja Przytulanka dla niej: bez reszty twoja dla niego: bez reszty twój serca złączone... w jedność uchwycone [można podzielić na dwie] składam serce...w Twoje ręce [można podzielić na dwie] dla niej: zmusił mnie 30.09.2006r dla niego: zmusiła mnie 30.09.2006r Tam skarb twój...gdzie serce twoje [można podzielić na dwie] Co Bóg złączył człowiek niech nie rozdziela [można podzielić na dwie] amor est...vitae essentia (miłość jest... istotą życia.) [można podzielić na dwie] dla niej: Ty jesteś wszystkim dla niego: Wszystko jest Tobą Mam też kilka pojedynczych.

Gość vgvjdf
Miłość zaczyna sie wtedy , gdy szczęście drugiej osoby staje się ważniejesze niż Twoje...

Gość niewiemcodoradzcie
Dzieki dziewczyny swietne te wasze pomysły!!!! sylwunia23 jak mozesz to wklej tez te pojedyncze...

w takim razie pojedyncze: dziękuję że jesteś i ślubuję Ci miłość... imiona i data ubi tu Gaius, ibi ego Gaia Za słownikiem Kopalińskiego: ubi tu Gaius, ego Gaia łac., gdzie ty (jesteś) Gajusem (tam) ja (jestem) Gają; gdzie ty jesteś panem i władcą, tam ja panią i władczynią. etym. - z Plutarcha (Moralia, Kwestie rzymskie, 271E); cytowane jako słowa, które rz. panna młoda wypowiadać miała wchodząc do swego nowego domu (gr. hópou sy Gáios ego Gaia). ubi tu, ibi ego - gdzie ty, tam ja Amor vincit omina - miłość zwycięża wszystko Ama, si vis amar - kochaj, jeśli chcesz być kochanym sic itur ad astra - tak się idzie do gwiazd ut unum sint - abyśmy byli jedno Tutto a te mi guida - wszystko prowadzi mnie ku tobie ut ameris, amabilis esto - jeśli chcesz być kochany, bądź godny miłości [można podzielić na dwie] już zawsze na zawsze... [to cytat z Kubusia Puchatka] ja ciebie też... na zawsze, amen all you need is love and nothing else matters kiedy spojrzysz - pamiętaj dziś i na zawsze to jest właśnie odwaga warto było czekać 1997-2002-nadal wybrałbym ciebie you're still the one! jesteśmy Z miłości i data ślubu któryś z fragmentów listu do Koryntian (Miłość wszystko przetrzyma, Miłość nigdy nie ustaje itd.) numery gadu-gadu, loginy, maile – poznanie przez net zakładaj z powrotem! aaa kotki dwa