Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwowalam dzisiaj rodaczki

rzucilo mi sie dzis w oczy, ze tyle dziewczyn

Polecane posty

ma wyraz twarzy "wredna sucz". normalnie jakby ta zlosliwosc rzadzila ich mimika.strach sie bac. u mezczyzn jakos to sie tak powszechnie nie pojawia chyba...

Gość Kobieta bz kabla
To prawda

Gość yhyyyymi
mnie się wyraz twarzy jak to zostało nazwane "wredna sucz" bardzo podoba :D lepiej wyglądac jak wredna sucz niż jak ciepłe kluchy ha

no sa gusta i gusciki... :)

Gość tez tak mysle
masz racje, przez wyglad wrednej suki mam niewielu przyjaciol, faceci sie mnie boja, koledzy meza sie mnie boja............. ale najlpesze jest to ze jestem zwykla skromna i niepewna siebie kobieta, a nawet nie daja mi szansy, wiele osob si e mnie boi, podobam sie bo wiem ale wszyscy mysla ze jestem wredna, bo nieraz mi ktos kto mnie juz poznal mowil ze takie mial pierwsze wrazenie na temat mojej osoby, teraz jestem mama, i nie chce zeby mnie tak postrzegano

Gość
albo jeszcze niektóre "wulgarna zdzira"

Gość tez tak mysle

Gość tez tak mysle
a niektore sa wredne to sie nie da zaprzeczyc, dziewczyny w tych czasach sa gorsze od facetow itp, ale czasem niewiniatka z wygladu to dopiero suki

Gość yhyyyymi
wulgarna zdzira to już coś innego - kojarzy mi się z przesadnie wytapetowaną i zsolarzoną małolatką z za krótką kurtką w środku zimy plus pastelowo różow-srebrna szminka i tona tuszy na rzęsach :D a tak mi się już nie podoba :P

Gość pozniej taka wredna suka
Zostaja sama z dzieckiem :D ani pracy, ani faceta, zasilek i alimenty. Hey ho hey ho wrędną suką się było....

Gość
no :O ale raczej tych i tych unikam

Gość blim
hehe ja też podobno wyglądam na wredną i zarozumiałą...a wcale taka nie jestem....już mi kilka osób mówiło ze tak o mnie myśleli a gdy mnie poznali zmienili zdanie...

Gość tez tak mysle
nie jestem zdzira, nawet nie ubieram sie wyzywajaco, nawet nie maluje, a to ze inni mnie tak odbieraja to ich problem

Wyraz twarzy zawsze mozna zmienic. Na twarzy maluje sie nasze nastawienie do swiata, wiec trzeba zaczac inaczej podchodzic do swiata i ludzi, a zmiana na pewno odbije sie w naszym wyrazie twarzy. Znam pewna osobe - nie jest brzydka, ale jej zacietosc i niechec wobec innych sprawia, ze jej usta zaciskaja sie w waska linijka, a z oczu robia sie szparki i nie da sie oszukac, ze jest mila i fajna. Ludzie od niej stronia.

Gość dooo aaautorki
a jak ci sie rzycilo to zebow ci nie wybilo albo oczu podbilo????????????????

o kurde co za tekst. jak juz masz ochote pozartowac to wysil sie troche

Gość nie wiem nie wiem
ja mam taki wyraz twarzy, ale to nie zależy ode mnie :( dużo ludzi zwracało mi uwagę, że wyglądam jakbym patrzyła na wszystkich z góry, czuła się lepsza, była wredną suką, nienawidziła ludzi i dosłownie bez kija nie podchodź. a wcale taka nie jestem, ale w końcu pierwsze wrażenie gra pierwsze skrzypce, ja wypadam słabo i nie mam żadnych znajomych 😭

Gość kabel bez kobiety
To prawda niektóre to mają minę "bez kija nie podchodź"

Gość erererrgrgrrg
autorko skad wiesz ze wszystkie to to byly rodaczki, a moze nie byly rodaczkami , a o jakich rodaczkach ty mowisz ? na polskich ulicach pelno jest kobiet o innych narodowosciach ankiete robilas? slaby tekst

erere haha akurat niewielkie znaczenie ma tutaj narodowosc, istota sprawy jest cos innego. cos widze klopoty z rozumieniem tekstu masz, hm ?:) nic sie nie martw po prostu trenuj duzo :)

Gość gvhjkjjhg
napisalas ze OBSERWOWAŁAM DZISIAJ RODACZKI tak czy nie wiec mniemam ze polki , no to sila rzeczy wyselekcjonowalas je sposrod innych, trzebabylo napisac inaczej, a co do czyt, ze zrozumieniem to ja nie mam problemow , jetsem polonistka, a ty chyba masz problem bo nie wiesz jak zatytulowalas tekst a tak w ogole to smieje z ciebie tepa istoto, a ty cos mi pyskujesz

Gość szokkosz
to az takie fscynujace ze jak wrocilas to od razu tworzysz forum na ten temat na kafe? doprawdy fascynujace

tytul mojego topiku jest inny niz obserwowalam dzis rodaczki- zerknij raz jeszcze i moze zobaczysz ze taki to jest nick, ktory rownie dobrze moglby brzmiec "dupa". i co z tego :) kobieto wyluzuj sie :) idz sobie pobiegaj czy cos bo widze ze nie masz gdzie frustracji sie pozbyc - musisz to na kafeterii robic.pare glebszych wdechow pani polonistko:)

Gość taaa wlasnieeeee
no haha ciekawe gdzie obserwowala, siedzialas gdzies , caly dzien na to poswiecilas ?? moze mialas szary prochowiec i lupe ????

Gość miłę kocię
kochana autorko sama tworzysz nick jak ciag tematu, wiec chyba nick nie byl tu przypadkowy prawda? wiec obserwujac na ulicach rodaczki co brzmi logicznie napisalas o tym jakby w temacie wiec teraz nie motaj, mamy prawo odbierac to w ten sposob

Gość obsewrowałam dzisiaj rodaczki
ba , malo tego obsewrwoalam je nawet jak szly do wc, zagladalam im w szpary i stwierdzam ze ich waginy wygladaja tez na wredne suki

ich stolce tez wygladaja nieprzyjaznie

Gość fifufu
a ja celowo muszę niekiedy robić wredne miny bo inaczej faceci się do mnie dostawiają, a ja niekoniecznie mam ochotę na banalne rozmowy z namolnymi typami. niestety nie zawsze działa mimo, że wysyłam pioruny oczami. a nie daj boshe jak jestem w dobrym nastroju, usmiecham się do swoich mysli czy coś w tym stylu to juz masakra. albo jak spojrzysz w autobusie , to tez juz im się wydaje, że szukasz kontaktu wzrokowego..