Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nancy25

stygmaty

Polecane posty

Gość nancy25

wiem że wiele osób mnie wysmieje ale zawsze po kapieli na stopach pojawiaja mi sie czerwone plamy ( takie czerwone kropki na środku stopy) czuje w tym miejscu straszne zimno nie pomagaja skarpety, plamy czerwienieją w trakcie modlitwy, niewiem czy to moje urojenia ale czy to może oznaczać stygmaty? Mam tak co wieczór...

Gość za często myjesz nogi

Gość nancy25
nie wstydze sie lekarz mnie wysmieje zrobiłam zdiecia ale niewiem czy jest sens zamieszczać je tutaj poprostu chce sie zapytać czy to mozliwe...

Gość ggggggggggggggg
daj te zdjęcia. Może masz coś ala stygmaty, ale... po co Ci to?

Gość kjjj
daj zdjecia wszystko jest mozliwe a jestes wierzaca

Gość nancy25
wierze ale nie chodze do koscioła zaraz dam ta fotkę najpierw musze ja wgrac z aparatu. Zdiecia nie sa dosc wyraźne

Gość znaczy się
wierząca ale niepraktykująca... ;P

Gość ggggggggggggggg
Wiesz - może myślisz za dużo o stygmatach i mozesz mieć urojenia. Nie wiem do końca czemu ludzie mają stygmaty. To jest jakaś ochrona przed diabłem jako zwyrodnialcem totalnym ja myślę. Bo to że Pan jezus miał gwoździami poprzebijane nogi i ręce to jest bardzo skomplikowane i to jest coś, że ktoś dzieci nie ma chyba najbardziej. Na przykład ktoś tam coś i w końcu jest w tym zakonie czy coś albo nie wiem. W każdym razie cały krzyż to jest męka a te gwoździe to jest na totalne zwyrodnialstwo diabelskie. Nie wiem, żeby cię nie męczył nie wiem jak - w sposób już daremny po prostu. Czy nie zabił i tyle :( No jakoś tak to działa. Może lepiej idź do tego kościoła. ?

Gość nancy25
zaraz dodam link

Gość ggggggggggggggg
Ja nie wiem jak to wszystko działa bo stygmaty mają też osoby, które od razu poszły do zakonu, ale ponieważ to było związane z tym, że to jest rozrywanie człowieka to jakoś tak to musi być liczone - ja nie wiem. Po prostu nie głupiej MOJE ZDANIE tylko sobie idź do kościoła i przemyśl sobie krzyż Boga. I to wszystko. I dokładnie sobie przemyśl i to wystarczy. No jakoś tak to jest bo te gwoździe to nie były tak, że one musiały być tylko to było zwyrodnialstwo bo cała ta śmierć to było zwyrodnialstwo. To nie było zabicie kogoś takie po prostu. Jedno wielkie zwierzęce zwyrodnialstwo. Zabicie kogoś to po prostu ścięcie mu głowy na gilotynie czy coś tam. A to było coś strasznego i po ludzku nawet by nie doszedł do końca tej drogi krzyżowej. Po prostu juz by umarł. A on przeżył wszystko i te gwoździe też, a to już był naprawdę szczyt - i biczowanie, które już miało być śmiertelne samo w sobie i niesienie krzyża i te gwoździe też - kto inny by na miejscu umarł z bólu. No to moim zdaniem to jest taka ochrona dla człowieka. I tyle. Ale nie wiem.

Gość nancy25
niewiem czemu ale jak chce dodac to zdiecie mam zapisane w folderze i jak otworze ten folder to jest to jak chce dodac to wychodzi iz jest pusty, spróbuje jeszcze raz

Gość ggggggggggggggg
No ale stygmaty to chyba nie ty. Może wiesz - masz takie kropki, żebyś się bała, że masz stygmaty. ktoś sobie z ciebie robi żarty. Diabeł. No widocznie ma powody do tego. Moim zdaniem jak sobie przemyślisz dobrze krzyż to ci to przejdzie. Stygmaty - no ale po co Ci stygmaty? Chodź sobie do kościoła i ci przejdzie. Cokolwiek tam masz. Może cię coś ugryzło albo masz alergię.

Gość robalek malenki
gggggggggggggggggg ale ty chrzanisz,jak potluczony.stygmatow sie nie wybiera,po prostu niektore osoby je maja i juz.a chodzenie do kosciola ich nie usuwa....i nie ma czegos takiego jak stygmaty na pol gwizdka zeby sie bac.to sa otwarte rany....niedobrze mi sie robi jak czytam te twoje porady...a ty autorko idz do lekarza,ja jestem oczywiscie wierzaca i wierze w takie rzeczy lecz z twojego opisu to na stygmaty nie wyglada

Gość nancy25
kurde niewiem co jest ale nie da sie ja widze to foto na kompie a jak chce wgrac to wyskakuje iz nie ma takiego zdiecia...

Gość nancy25
tutaj jest ale nie wiem jak dodac w tym linku

Gość robalek malenki
to wyslij mi na mail jak chcesz robalek_mrowki@o2.pl

Gość ggggggggggggggg
No ale po co są stygmaty? Zastanów się. Dostają je osoby od Boga jako ochronę, których diabeł tak nienawidzi, że już chyba je zabije od razu. Wiem, że jedna opętana je miała przez Wielkanocą. No a później jej zanikły i umarła. Dużo ludzi miało stygmaty. Np. ojciec Pio miał stygmaty. Czy np. święty Franciszek. Gdzieś przeczytałam nawet, że coś tam - u franciszkanów jako Chrystus ukrzyżowany diabeł sie ukazywał. Jak on mógł? Ale zawsze gadał bzdury. Kłamał. Bóg nie kłamie. To po pierwsze. Jak widzisz kogoś świętego, który ci życzy żebyś się powiesił to na pewno nie Bóg. No ale cóz... takie rzeczy sie zdarzają. Ale diabeł na pewno nie powie ci niczego miłego. To po pierwsze. Jako człowiek ? Nie wiem. A już na pewno nic o wierze. Np. Jezus Chrystus jest Bogiem jak powiesz Z WIARĄ to ucieknie od razu. Takie tak. Może musi tak powiedzieć ta laska i przestanie sie bać? Nie wiem :(

Gość nancy25
juz zaraz sie załaduje tylko

Gość ggggggggggggggg
robalek - po co mam pisać do robalka? Nie moge :(

Gość ggggggggggggggg
Nancy25 idż i powiedz przy spowiedzi, że chyba masz stygmaty, które wyglądają jak? Albo idź do lekarza i niech zrobi oględziny bo może coś w skarpetach - jakąś alergię. Ja wiem... dziś każdy ma alergię. A mnie raz tak buty obtarły - rok temu - też miałam stygmaty na palcach i piętach :(

Gość robalek malenki
gggggggggggggggg mi chodzilo zeby autorka mi fotki wyslala

Gość nancy25
pokazuje sie cos?

Gość resocjalka
koleżanko to zdjęcie jest bardzo mało wyraźne.... mi się wydaje że masz po prostu problemy z obiegiem krwi

Gość robalek malenki
e to alergia ja tam nic nie widze

Gość ggggggggggggggg
No może coś w tym być - wieczorem ci sie to robi czyli w nocy ochrona jakby. ??? No w nocy. A co ty robisz w nocy? Nie wiem. Przede wszystkim czy prowadzisz zdrowy tryb życia sobie odpowiedz i o której chodzisz spać. To po pierwsze.

Gość nudzi ci sie