Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomsnhh

sex przy kims

Polecane posty

Gość tomsnhh

mam pytanie do dziewczat i chlopakow ...kochalem sie ze swoja dziewczyna w pokoju wiedzac ze tez w tym pokoju spi jej kolezanka i niesamowicie mnie to podniecalo i moja dziewczyne tez choc bya cichsza iz gdy se sami sie kochamy ...na nastepny dzien troche dziwna byla sytuacja ..wkoncu nie wiemy cza nas slyszala czy nie ...

Gość gliiiiiiiiiiiiiizda
etam...co sie przejmujesz

Gość powiem ci ze
ja bylam tez w podobnej sytuacji...emocje jednak spowodowaly,ze o obecnosci kogos wcale nie myslalam

Gość mimka34
to wyobraz sobie że dla takiej osoby która była obok i to słyszała to obrzydliwe było

Gość tomsnhh
no ja tez bylem tak podekscytowany ze mnie w tym momecie jakos to nie obchodzilo ...bardzo nam sie chcialo :)ale juz podczas kochania zaczelo mnie to krecic i chyba specjalnie troche glosniejszy bylem

Gość tomsnhh
dlaczego obrzydliwe ...dlaczego tak uwazasz ...moze to bylo podniecajace ...przeciez to piekne gdy dwie osoby sie kochaja

Gość .T
jakbym ja była tą koleżanką i się przebudziła, to chyba bym zwymiotowała.

Gość mimka34
piękne dla osoby ktora sie kocha a nie ta która musi tego słuchać

Gość inny27
ja kiedys tez bylem w takiej sytuacji po imprezie i tak ostro sie kochali ze bylem tak podniecony i onanizowalem sie ale nic nie dalem po sobie poznac ...na nastepny dzien udawalem ze nic nie slyszalem ;)

Gość plmnbcx
mnie takie sytuacje krepuja, przerazaja, uwazam je za obrzydliwe. jak ja to przy kims robie, a czasem musze, taki facet.. to mi glupio strasznie i leze jak kloda, a jak przy mnie ktos to robi to obrzydza mnie to i wychodze w milczeniu przez co nie odzywam sie przez dobre pare dni do nich albo zaczynam sie drzec na ta pare i tez wychodze ;]

Gość Youlka
Jakby nie patrząc,wszystkiego w zyciu trzeba spróbować :O