Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kcala

Facetowi na mnie bardzo zależy, ale siedzi z założonymi rękoma.

Polecane posty

Gość kcala
Jeju,ludzie dorośli na tym topiku :D , to,że on pisze tego typu głupoty,widzę angaż na przyjaciela,a nie na kandydata.

to,że on pisze tego typu głupoty,widzę angaż na przyjaciela,a nie na kandydata." przeciez pisałem ci o tym na poczatku topiku :P

to w czym problem poszukaj takiego , który będzie przesyłał ci buziaczki

swoją drogą z ciebie też niezła..ta...no...dorosła usłyszałaś , że mu zależy tobie on ewidentnie nie pasuje ale nie!!! jest mięcho to trzeba brać! co z tego, że najwyraźniej nie w twoim guście

Gość kcala
Gdybym chciała "mięcha",to bym się interesowała każdym,który interesuje się mną. On jest facetem, z którym idealnie się dogaduję we wszystkich aspektach,prócz aspektu uczuciowego. Tu kompletnie ZERO. Swoją drogą,mówił,że na początku u niego tak jest,że nie wie,jak "podejść " do dziewczyny... Prawiczek-przestań być wreszcie wiecznie zgorzkniały.

Nie jestem zgorzkniały ale nie możę być tak, że najpierw kobieta sobie szaleje, a potem szuka łośka do stabilizacji. :o Wolisz babiarzy to wiąż się z babiarzami i akceptuj ich zdrady. :classic_cool:🖐️

to jak mówił to czego teraz oczekujesz??? którego słowa z jego kwestii nie zrozumiałaś ?? jesteś zainteresowana akurat nim? to akceptuj jego wady

Gość kcala
Prawiczek-skąd bierzesz swoje stwierdzenia? Uprawianie seksu nie zaprzecza chęci stabilizacji. Byłam w związku 8 lat i to chyba naturalna kolej rzeczy. Niestety wyszło,jak wyszło... Brak seksu w Twoim przypadku powoduje,że masz błędne myślenie,ale nie dopiekam Ci dlatego,że jestes Prawiczkiem.

Gość kcala
Ike-to nie jest wada. Akurat z akceptowaniem wad nie ma u niego problemu. Chodzi mi o to,że muszę się przekonać,czy to będzie miało w ogóle sens.

Gość kcala
Prawiczek i co jeszcze mam podać? Pozycje,środki anty,których używałam? Nie przesadzasz? To nie ejst temat mojego topiku.

Gość kcala
:D :D :D ha,ha,ha. Skąd Ty to bierzesz???????? Nie mogę :D Błagam,znajdź sobie jakąs wartościową dziewczynę i przestań być w końcu prawiczkiem,bo się wykończysz.

Ike-to nie jest wada. Akurat z akceptowaniem wad nie ma u niego problemu. Chodzi mi o to,że muszę się przekonać,czy to będzie miało w ogóle sens. to się przekonuj - w czym problem???

Gość kcala
Własnie zamierzam się przekonać i w końcu wyjść chyba z inicjatywą,bo jak tak dalej będzie,to błędne koło. Powiem mu poprostu co mi siedzi na wątrobie,ale w delikatny sposob. Boję się,zeby tylko się nie pzrestraszył. Prawiczek-już pisałam,ze jesteś zgorzkniały. Nie wyzywaj mnie. Przejdź na inny topik,bo to jest już nudne (te Twoje segregowanie ludzi).

Tak powinno być, wiadomo, że niedizewicom to nieodpowiada, bo na starosc chcą miec frajera, który będzie im wierny, jak pies. :o Choc wczesniej nie chciały nawet na takich napluc i latały za babiarzami. 🖐️

Gość kcala
Pisze ostatni raz. Odpieprz się w końcu. Nie latałam za babiarzami,nie byłam z babiarzami,a,ze życie niektóre sprawy zweryfikowało,to co innego. Żegnam ozięble.

Gość prawik popierdolilo
cie czy jaki chuj

Gość bebo
A nie prościej z nim porozmawiać? Wyjawić mu swoje obawy,wątpliwości?

aa mój to nawe pisać przestał......zero inicjatywy....zeero!! zarz będzie rok.... jak jesteśmy razem..a on co???on raz dął mi kwiatka..i to dlatego ze mu powiedziałam ze jak przyjade to widze go w powitaniu z róża w ręku....i przyniósł..sztuczną...zrobiła mi sie przykr ale nic nie powiedziałam...