Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja3456

eXilis

Polecane posty

Gość Super efekt
Dziewczuny, miałam robiony Exilis na ramiona.....i choć długo zastanawiałam się czy zdecydowac sie bo to dla mnie drogo, to jednak wybrałam się .to co zobaczyłam po serii 6 zabiegow przeszło moje najsmielsze oczekiwania. Zwiotczenia dosłownie znikły, teraz mam super jedrna skóre i w obwodzie ubylo. ylam bardzo sceptycznie nastawiona bo tyle roznych urzadzen jest na rynku i nie wiedziałam co wybrac. Teraz zbieram kaske na brzch i szczerze polecam .

Gość 445
EAT SKINSHOCK , nie zgadzam się, ten zabieg bardzo lubię i rzeczywiście w połączeniu z Exilisem, daje bardzo fajne efekty. Są to bardzo silne uderzenia w powierzchnię ciała (przypomina młot pneumatyczny), nie każdy to wytrzymuje.

Gość eiwczek
Hej dziewczyny. Ja też zastanawiam się nad zabiegiem Exilis, trochęboje się rozczarowania. Jestem osobą dość szczupłą, ale koło 40-stki urodziłam drugie dziecko i oponka na brzuszku została... Wcześniej myślałam o Slimlipo, ale koszt tej "imprezy" mimo to, że skutecznej, bo inwazyjnej przekracza moje możliwości finansowe. A może któraś z Was zafundowała sobie Slimlipo? I coś mi na jej temat (i efektów) napisze?

hej ja wlasnie sie zdecydowalm na exilis na twarz, polecil mi lekarz ktoremu ufam, oczywiscie glowica do twarzy, zaczynam w przyszlym tygodniu, cena za twraz i szyje 350 zl, mam nadzije, ze nie wyrzuce pieniedzy w bloto...napisze wam co sadze, ale moze to zjac jakis czas bo efekty koncowe sa po 2, 3 mcach, utrzymuja sie kolo roku, troche malo ale moze pobudzenie syntezy kolagenu teraz da efekty w przyszlosci..

Gość maga123
Witam, lekarz zalecił mi serię exilis naprzemiennie z zaffiro co ok.4 dni. Mój problem to tłuszcz i luzna skóra na brzuchu. Jak uważacie czy można łączyć te dwa zabiegi i czy ich działanie nie jest takie same, chociaż cena Zaffiro jest dużo wyższa. Boję się ,że lekarz mnie naciąga.

Ja jestem po 3 zabiegu na buzie, powiem tak, jestem młodsza, na pewno, buzia rozświetlona i cera promienna, na razie nie zniknęły mi jeszcze bruzy koło ust, ale się spłyciły i podbródek jest mniejszy, mysle, że nawet jeśli efekty nie będą spektakularne, to i tak warto..zobaczymy efekty po całej serii..pozdrawiam

Gość Lufcia
A o vacavite prestige, czy innej kawitacji żadna z Was nie myślała??

Gość eiwczek
Dziewczyny, zdecydowałam się na Exilis na brzusio :) Jutro pierwszy zabieg. W sumie będę ich mieć cztery, może trochę mało, ale w razie potrzeby dokupię kolejne. Jutro podzielę się z Wami wrażeniami .... Mam nadzieję, że efekty będą, chociaż zdaję sobie sprawę, że nie po pierwszym razie :)

Gość megi1978
Gdzie można w Bydgoszczy lub w Toruniu zrobić New Midas?

Gość klarazet
jestem po 2 zabiegach exilisa na brzuch - mam mały brzuch, tylko o ciaży mi taka kluska została. robie exilis raz w tygodniu, mam zamiar zrobic 4 zabiegi. po pierwszym zabiegu efektów specjalnie wielkich nie widziałam ale skóra taka ładniejsza jakby się zrobiła. we wtorek miałam drugi zabieg i chyba jest już coś widać, bo dzisiaj mój mąż stwierdził, że mam ładniejszy brzuch :-)

Gość Poniatowska OSKA
Ja słyszałam a nawet robiłam :) Bardzo spoko, dla takich osób, które raczej nie mają w sobie tyle samozaparcia, żeby pilnować diety i do tego intensywnie ćwiczyć, to jest opcja niemal idealna. W Krakowie niestety nie wiem, ale w Wawie owszem, na Pięknej 44 to sprawdzony chociażby przez mnie punkt. Co najważniejsze dla mnie zabieg jest bezbolesny i szybko przynosi efekty, oczywiście najlepiej zdecydować się na serię.

Gość gamusia
Ja byłam na wczasach w Dukat SPA w Dąbkach - tam też mają exilisa i to w bardzo dobrej cenie, 3 zabiegi 900 zł. Niestety zdążyłam wziąć tylko 2 zabiegi bo byłam 10 dni a odległość miedzy zabiegami to min tydzień. Jestem bardzo zadowolona z efektów, nie schudlam 10 cm w pasie ale moje rozstepy wygladaja duzo lepiej a raczej prawie w ogole ich nie widac. Skóra jest bardzo elastyczna. Ogladałam w TVN Style program, gdzie kosmetolog stosowal Exilis i mezoterapie (ale to na twarz) . Tlumaczyl, ze efekty sa wiodoczne po ok 2 - 3 tygodniach i faktycznie tak jest. W Dukacie dodatkowo korzystalam z vacumeda , to urzadzenie do modelowania sylwetki, po tych 10 dniach czuje jak odzylam, moje cialo jest sprezyste i ladniejsze. Moge wyjsc na plaże :)

Gość KarolinaC
Witam serdecznie. Mam do sprzedania bon o wartości 1000zł na zabieg Exillis do ekskluzywnej Kliniki La Perla w Warszawie. Oto krótki opis zabiegu: Exillis to metoda, która daje doskonałe rezultaty redukcji zmarszczek, wyszczuplenia, ujędrnienia skóry i polepszenia produkcji kolagenu. Technologia CRT remodeluje kolagen i radykalnie poprawia gęstość skóry dzięki procesowi neokolagenezy. Proces leczenia można stosować na wszystkich fototypach skóry, przez cały rok. Jest to jedyny, bezinwazyjny zabieg na rynku, dzięki któremu można pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej na twarzy, czy na podbródku tak, odchudzenie twarzy jest teraz możliwe! Cena 250zł. Bon ważny do sierpień 2012 Kontakt do mnie: karolina.cenkier@gmail.com

Gość lola_wroclove
A czy ktoś robił może ten zabieg gdzieś we Wrocławiu? Bo zależy mi na jakimś sprawdzonym gabinecie.

Gość apa-g
Moim zdaniem efekty zależą od wykonania zabiegu. Dzisiaj byłam na 1-szym zabiegu w Łodzi na ul Rewolucji i stwierdzam: - na różnych stronach podają różne długości trwania zabiegu ( jak zabieg trwa 6 minut na jedną nogę to coś jest nie tak) - ja miałam wykonywane na wewn uda - razem zabieg trwał około godziny. - po drugie temperatura - aby działanie było najlepsze powinna skóra nagrzać się do co najmniej 40 stopni - z opowieści wiem, że niektórzy tego nie sprawdzają. Obecnie pojawiło się sporo kuponów na ten zabieg, jednak boją się, że wydam pieniądze w miejscu gdzie nie mają na ten temat pojęcia ( kupiłam 1 zabieg do jednej z Warszawskich klinik aby przede wszystkim porównać - na stronie piszą, że zabieg trwa 15 minut.. Dlatego naprawdę ważne jest wykonanie zabiegu. Poza tym oczywiście lekka dieta i ruch.

Zastanawiam się nad tym zabiegiem ale jeszcze nie wiem... nie podjęłam jeszcze decyzji na 100%. Po ilu zabiegach widoczny jest efekt? Jesteście z niego zadowolone?

Gość Odchudzanie zdrowe i trwale
Światowa Organizacja Zdrowia uznaje Tybetańskie Zioła za jedną z nielicznych metod jako bardzo skuteczną metodę terapii naturalnej w walce z otyłością oraz bardzo skuteczny antyoksydant (antyutleniacz). Załączone Atesty medyczne potwierdzają skuteczne działanie ziół i trwałą zmianę metabolizmu i przemianę materii na prawidłowa oraz skuteczne działanie odchudzające. Zmiana metabolizmu to gwarancja zabezpieczenia organizmu przed efektem jo-jo. Na Zioła Tybetańskie udzielana jest pisemna gwarancja trwałej utraty 25kg bez efektu jo-jo pod rygorem zwrotów całkowitych kosztów zakupu dla osób które podjęły pełną 6 miesięczną kurację. Zioła Tybetańskie to fenomen zdrowego i skutecznego odchudzania dzięki stałej zmianie metabolizmu. Atestowany sklep importera : www.odchudzanieziolatybetanskie.pl Jakość, Skuteczność i Zdrowy Skład potwierdzają Atesty Polskich i Europejskich Placówek Medycznych.

Gość Zikas
Tylko Zioła Tybetańskie!!! polecam gorąco.

Gość nie działa
wykupiłam na Gruponie 8 zabiegów i murze powiedzieć ze to niestety nie działa ani centymetr mi nie zszedł! Jestem zła bo mogłam wydać kasę na inny zabieg a tak nie mam ani szczuplejszych ud ani forsy w portfelu:(

Gość aniaj27
Hej ja zamierzam wypróbować exilis w ten weekend. Znalazłam ofertę promocyjną w salonie whoo w krakowie. Zachęciły mnie wasze opinie dziewczyny. dam znać jak było :)

Gość daga7775
na odchudzanie polecama aparat velashape - bardzo dobre efekty

Gość Maja Chwiałkowska
Witajcie Drogie Panie :) reprezentuję klinikę medycyny estetycznej w Gnieźnie, w której używamy systemu Exillis. Nasza strona www.fenixmed.pl choć jeszcze w trakcie zmian i nie zupełnie ukończona pozwoli Wam zapoznać się z naszą ofertą. Ale nie sugerujcie się cennikiem ponieważ w ramach jesiennej oferty mam do zaoferowania w tym momencie darmowe indywidualne konsultacje w naszej Klinice w Gnieźnie oraz świetne ceny na Exillisa!! Piszcie do mnie dziewczyny!! m.chwialkowska@fenixmed.pl

Pierwsze słyszę o tym zabiegu ale zainteresowałyście mnie. Ja miałam tak samo z zabiegami Accent XL. Zastanawiałam się ale jestem już po dwóch zabiegachi naprawdę efekty są znakomite - nie spodziewałam się aż takich. Skórę mam dużo bardziej jędrną i zaczynam w końcu tracić centrymetry :)

Gość La perlanka
Dzisiaj jestem po drugim zabiegu w La Perla i od razu widać różnice gołym okiem, nie robiłam pomiaru ale wiem ze miałam 2bombki w miejscu górnej części ud a teraz jestem znacznie wysmuklona. Jest to drugi zabieg po liposonix dający efekty tego typu. A polowe tych wpisów w ogóle nie powinno tu być, bo próbując się dowiedzieć wiecej szkoda czasu czytać przytyki pań, które nawet nie sprobowaly.

Hej dziewczyny zapraszam wszystkie osoby z Gniezna i okolic (i nie tylko) chętne na exilisa :) Efekty są super. Można nawet płacić w ratach a konsultacja nie kosztuje nic.

Gość Bugi84
Hej dziewczyny, zdecydowałąm się na ten zabieg w Krakowskim Femmalium, bo znalazłam ich na stronie producenta urządzenia, a poszłam do niech dlatego że jako jedyni odpowiedzieli na moją propozycje, bo chciałam specjalny pakiet kilku zabiegów i dali mi dobrą cenę. Powiem tak, takiej obsługi już dawno nie miałam w gabinecie, zabiegi jak dla mnie średnio przyjemne bo czuć duże ciepło, ale później masaż byłświetny. Efekt taki ze po 5 zabiegach mam 5 cm mniej w obwodzie, wiem bo się mierzyłam centymetrem. jeszcze mi został jeden i czekam na efekt końcowy a liczę na więcej. dostałam tylko zalecenia pić więcej wody, rozsądnej diety i trochę się ruszać. Polecam niedowiarkom.

Gość morderczy exilis
Szkoda, że tyle tu wpisów właścicieli gabinetów kosmetycznych, a tak mało osób, które zrobiły exilis... Sama poddałam się temu zabiegowi. Niestety, nie wszystko wyszło tak jak sobie wyobrażałam. Może trochę schudłam (generalnie jestem szczupła, tylko brzuszek mały po ciąży miałam), ale bez przesady, wcięcia w talii sprzed ciąży niestety nie udało się osiągnąć. Miałam 4 zabiegi. Exilis nie działa na celulit, jeśli ktoś tak pisze to po prostu kłamie. Najbardziej jednak martwi mnie to, że bardzo pogorszyło się moje zdrowie :( Pobolewa mnie brzuch w okolicy pępka (wątroba?) i bolą mnie nerki, w ogóle mam wrażenie, jakby mnie całe plecy bolały (kręgosłup?) Do tej pory nie miałam problemów ze zdrowiem, a teraz zaczynam się bać... Od ostatniego zabiegu minęły ponad dwa tygodnie, a ja czuję się coraz gorzej... Wiem, że wizyta u lekarza będzie koniecznością. Staram sie dużo pić i zażywam selen w tabletkach (antyoksydant), ale boję się :( Jeśli dolegliwości nie miną i zacznę mieć problemy ze zdrowiem, pójdę do sądu. Niestety nawet na stronie zdrowie.pl piszą bzdury o exilisie, jaki to cud, który po jednym zabiegu z grubasa robi miss. Przekonałam się na własnej skórze, na jak szeroką skalę prowadzona jest propaganda w naszym kraju, i pewnie dotyczy nie tylko exilisa, ale w ogóle różnych zabiegów w modnych dziś salonach kosmetycznych... Przerażające to jest, żadnej "fachowej" stronie nie można ufać, bo wszędzie tylko manipulują i oszukją. Dziewczyny, jeśli chcecie się wyszczuplić to wybierzcie jakiś masaż wyszczuplający połączony z ćwiczeniami, dietą, basenem i dobrymi kosmetykami i nie poddawajcie się temu niebezpiecznemu zabiegowi. Ja sie boję, że zniszczyłam sobie wątrobę i nerki :( Czy jeszcze kiedykolwiek poczuję się lepiej? ;( Jeśli nie, będę walczyć o odszkodowanie!!!

Gość do morderczy eXilis
To co napisałaś, to szczera prawda. Gabinety oferują bylejakość w ogóle nikt nie obawia się o konsekwencje jakichkolwiek przeprowadzanych zabiegów. Jestem tak jak i Ty ofiarą reklamy,naganiaczek które reklamują w sposób perfidny ten czy tam ten zabieg , wychwalając jak to one pięknie wyglądaj.a, a w rezultacie to kolejne badziewie,które zamiast pomaga niszczy. Pozdrawiam. PS. Radzę czytać te negatywne wpisy,one sa aż do bólu prawdziwe i szczere,natomiast nie kierować się tymi super wychwalającymi wpisami,bo to wiadomo,ze piszą same naganiaczki lub asystentki lekarzy, śmiem sądzić,ze i sami lekarze piszą,by przyciągnąć klientki - taka jest szara rzeczywistość. sami lekarze.

Gość Maja Chwiałkowska
Dlatego ważny jest wywiad z klientem, omówić wszystkie przeciwwskazania, zażywane leki, stosowanie się do zaleceń przed i po zabiegu. W gabinecie też spotkałam się z lepszymi i gorszymi efektami, jednakże zawsze zawsze było można uzyskać pożądany efekt przy odpowiedniej liczbie zabiegów i dokładnym jego przeprowadzeniu. Współczuję że akurat może trafiłyście na niedokładnych lub niedoświadczonych lekarzy.

Gość Morderczy exilis
Mi akurat żaden lekarz nie zlecał exilisa, poszłam po prostu do gabinetu kosmetycznego, pani dała mi karteczkę dotyczącą przeciwwskazań, z którą się zapoznałam, podpisałam i tyle, zabieg się zaczął. Niestety nie było informacji, że exilis może poczynić jakiekolwiek szkody w organizmie, jedynymi skutkami ubocznymi były podane gorąco i zaczerwienienie brzucha (co brzmi nad wyraz śmiesznie, prawda? bo to przecież nic poważnego). Tych skutków ubocznych i tak nie miałam, niestety nie było informacji, że zabieg może uszkodzić narządy wewnętrzne, że istnieje choćby minimalne ryzyko, wtedy na pewno nie poddałabym się zabiegowi. Chyba ludzie za mało walczą, dlatego zakłady kosmetyczne czują sie bezkarne. Ja nie odpuszczę. Poczekam do końca miesiąca, będę dużo odpoczywać, pić i zażywać pomocne suplementy, zobaczymy, jak będzie. Kupiłam sobie wodę mineralną leczącą dolegliwości nerkowe, może pomoże. Uważam, że exilis to zabieg bardzo niebezpieczny, mogący mieć bardzo negatywny wpływ na zdrowie, że to zabieg, który może być początkiem poważnych chorób i pożegnaniem się ze zdrowiem raz na zawsze i o tym powinno się uczciwie informować, tak jak informuje się o skutkach ubocznych leków. A co do mojego brzuszka - rośnie :) Chociaż się nie objadam i nie jestem w ciaży. Jedna wielka ściema i tyle! bez efektu jojo - haha! gabinety kosmetyczne omijam już szerokim łukiem! Oszuści.